• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkese. 2 yasindaki oglum tarafından zorla uyandirildim:)simdi koyun koyuna cizgi film keyfi yapiyoruz.. dunden beri agrim var gibi hissediyorum ama hic sıklasmadi. Ilk dogumumda utanmasam son anda gidecektim hastaneye,o yüzden ya evde yakalanirsam diye korkuyorum valla. Agrilar bacaklarima da vuruyor sanki,ama dedig gibi duzen ve sıklıkta artis yok. Iyice yalanci oldu bu agrilar:)

image.webp
Canım bu site güvenilir mi ? Bi de kumaşı naylon mu bez mi ? Bi de sen ortusu ile yatağa ayrı mutluluk para verdin yoksa 470 un içinde mi ?

Canım bn bu siteden almadım beşiği bnm aldığım da bitmiş. Kumaşı bez ben çok beğendim. Yatağını ayrı aldım cnm yine kraftın pamuk yatağını aldım. Bak resmini de koydum. Bide dönence dahil ama 2016 larda dönence yok.

Herkese günaydınnnn:KK200: yalancı doğum sancısıyla uyandım , uyuyamıyorum şimdi:110:
Günaydın yalancı sancı nasıl oluyorki bi türlü anlayamıyorum benim kasıklarımda ağrım var sürekli bu mesela sancımı acaba aniden doğurmaktan korkuyorum bugünde evde tekim allahım hepimize yardım etsin

Günaydın yalancı sancı nasıl oluyorki bi türlü anlayamıyorum benim kasıklarımda ağrım var sürekli bu mesela sancımı acaba aniden doğurmaktan korkuyorum bugünde evde tekim allahım hepimize yardım etsin
Doktoruma bendeki ağrıları anlattığımda yalancı sancı dedi. Sadece kasıklarda adet olacakmış gibi ağrı oluyormuş. Gerçeğinde ise önce belin ağrıyormuş sonra kasık ve bacaklara geçiyormuş canım. Bu doğum süreci karışıkmış ya her ağrı geldimi hemen doğum mu geliyor diye tesirgin oluyoruz. Dediğin gibi rabbim yardımcımız olsunHoppa

Doktoruma bendeki ağrıları anlattığımda yalancı sancı dedi. Sadece kasıklarda adet olacakmış gibi ağrı oluyormuş. Gerçeğinde ise önce belin ağrıyormuş sonra kasık ve bacaklara geçiyormuş canım. Bu doğum süreci karışıkmış ya her ağrı geldimi hemen doğum mu geliyor diye tesirgin oluyoruz. Dediğin gibi rabbim yardımcımız olsunHoppa
Bende yorulduğumda ayakta kalınca falan kasılmayla birlikte oluyo o? Hepsi sancı mı onların ? Ama hala doğırmadığım için değil herhalde (:

Merhaba iyi geceler.. Ya benim boynun omuzlarim filan kara kara olmaya başladı normal mi.. Resmen tenim karariyo boşluklarım karariyo
ya benim de öyle. Boynum göğüs derim kasıklarım ve hatta göbek derim hep koyulaştı. Rengim değişti resmenn. Ben de bunu düşünüyodum bana mı öyle geliyo diye de. Geçici bi şeydir umarım ):

Eki Görüntüle 1779067

Canım bn bu siteden almadım beşiği bnm aldığım da bitmiş. Kumaşı bez ben çok beğendim. Yatağını ayrı aldım cnm yine kraftın pamuk yatağını aldım. Bak resmini de koydum. Bide dönence dahil ama 2016 larda dönence yok.
Çok güzelmiş canım..inşallah yavrunuz içinde saglicakla buyur.biz de bundan bakmistik.mağazada kalmamıştı.öğleden sonrs gidip sipariş verecez.sen nerden almıştım netten mıydı ? Bu de pamuk yatağı ne kadar ?

Günaydınnnn yeni uyandık yatak keyfi yapıyoruz Eslemimle
Ay bu arada rüyamda doğurmuşum emzirmeye çalışıyordum bebişimi
Kızlar 7 ,gibi uyanmıştım.saatlerce sizi bekledim.patladı m sıkıntıdan.doğum videoları ile doğum hikâyelerini izlefim.ayy daha yataktayim kahvaltı yapmadım daha

Çok güzelmiş canım..inşallah yavrunuz içinde saglicakla buyur.biz de bundan bakmistik.mağazada kalmamıştı.öğleden sonrs gidip sipariş verecez.sen nerden almıştım netten mıydı ? Bu de pamuk yatağı ne kadar ?
Amiinn hepimizin inşallah:) Ben nevobazar diye bi siteden sipariş ettim. Yatsğıda hepsi buradadan 130 tlye aldım canım.

İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir inşallah bebişin. benimde suyu için bol su iç dedi. bi yerde havuç suyu ve armutun suya iyi geldiğini okudum onu bir araştır tam hatırlayamadım.
meyve Suları yasak canım bana bol bol su içiyorum. Nerdeyse başından beri hep suyu sınırdaydı şimdi azalmaya başlamış.
Kahvaltı sonrası tansiyonum mu düştü bilemedim kendimi pek iyi hissetmiyorum ben yaa :(

Teyzeler biz 7 şubatta sabah suyumuzun gelmesi ile dünyaya geldik. 15 günlük olduk bile. 35+5 te oldu doğumumuz. Birimiz 2350 diğerimiz 2640 doğduk. Şimdilik iyiyiz gaz sıkıntısı dışında. Allah sizleri de Zaman'ında kurtarsın.
Gözünüz aydın canım büyümüşler bile maşallah :nazar: sağlıkla büyüt
Yanıyorum yanıyorum bogazımdan aşagı iniıyor yangınım.gece uyyuyamıyorum sut ve soda ıcıyorum gecerse ne alaa
Dün aynısını ben de yaşadım sürekli sopa yutmuş gibi oturdum.. Midemden yukarı bir asit çıkıyor ki sormayın yakıp geçiyor :KK43: soğuk süt içtim biraz hafifletti
selam kızlar bende dün doktora gittim plasenta yaşlanmaya başlamış dedi doktor. suyumda yeterli ama az dedi.:KK43: bol su iç ve yürü dedi. nst de sancı yok kanalada inmemiş bir doğum belirtisi yok. inşallah sağlıcakla kucağıma alırım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım. bu son günler daha mı zor ne:KK17: dualarınızı beklerim. Allah'a emanet olun.
İnşallah en hayırlı zamanda gelir bebişin sağlıkla alırsın kucağına.. Stres yapma yavruna olumlu enerji gönder Hoppa

Herkese merhaba :) ateş ölçer almıştım n 11 den baska gondermıslerdi hala almamış bekliyordum e bebekte indirim var eşimi gönderdim aldı geldi weeweell temassız 85 tl normalde fiyatı 120 di Bayadır takipteydim benim gibi geç kalan alamayan varsa bilginize :)

of cok sıkılıyorum kizlar ya erken dogum riski oldu diye evde paso yattim simdi zaten son haftalar bi yere gitsem rahat edemiyorum dk basi lavabo vs bi de dogum belirsizligi var hayirli ve saglikli şekilde alsak kucagimiza yavrularimizi

Herkese merhaba biz 9da uyandik güzel bir kahvalti yaptik. Birazdan salon perdmin tulunu makineye aticam. Artik yavaştan perdeleri yikayalim dedik.

kızlar bir şey danışmak istiyorum size.

35+2 de ve 37+2 de doktor kontrollerim vardı. en son 37+2 de gittiğim kontrolden eve geldiğimde önceki kontrolle ultrason kağıtlarını karşılaştırdığımda bebeğin fl değerinin birebir aynı olduğunu gördüm. diğer değerler artmış ama fl değeri 35+2 de de aynı 37+2 de de. böyle bir şey mümkün mü? ölçüm hatası yaptı doktor herhalde ama yine de içim rahat etmedi. kilosu artmış, diğer değerleri artmış ama fl aynı. ne diyosunuz bu duruma? :)

Back
X