- 11 Haziran 2014
- 2.372
- 2.421
- 88
Suni sanciyi kabul etmeyerek dogru yapmissin Masallah tosuncuga Normal dogum zaten zorlardi o kiloyla Saglikla gelsin minik adam
Aynen canım, normal doğum için hem çatım müsait değilmiş çok çok zorlanırsın ama şansımızı deneyelim belki Bi ihtimal olabilir Dedi ama suni yi kesinlikle kabul etmedim, kaç gün orda suni sancı alıcağım belli değil çünkü .. Çok şükür en azından Bi sonuca vardık ve Zaman'ımızı da doldurup en azından sezeryan olucam o yönden içim rahat birazda ..
belirsizlikten iyidir. birşey kalmamış 3 marta. hem de zorunnşu olmuş olucaksın bebeğinin de maşallahı var 4500 kiloyu bulur da geçebilir de. aslında çatın normalden geniş ise müsaitse normal de doğurabilirsin belki. sezeryanı beklerken bi de birden geliyormuş bebiş vakti zamanı geldi artık. hadi bakalım canım Allah hayırlısını versin dilerim
Zaman çabucak geçsinnn :)
4 kilo üstü kesinlikle hastane zorunlu sezeryan olarak kabul ediyormuş, bide şimdi 3900kg Dedi dr ama fazlasında olabilir 4100-4200 olabilir olabilir şu an Dedi açık açık .. 3 marta kadar da artık Nasıl kilo alıcak nolucak bakalım .. Çatım geniş değilmiş geniş olsa bekleyelim 2 hafta daha dicem ama diyemiyorum Dedi, çatı kemiklerim çok öndeymiş öyle bişey Dedi ..
Doktorum hala normal doğum yanlısı aslında çünkü bekleyelim en azından 3 marta kadar suyun nişanın gelirse kendiliğinden Bi deneriz normali Yinede Dedi