Gir tabi ya, bebislerle ilgili fikir alisverisi olur, sohbet muhabbet olur, cikip cikip gel :))
Hic bilmiyorum neye gore soyledigini canim ya, gelisimi onde gidiyo diye belki bilmiyorum ki, sorarim gittigimde :) belki hem fiziksel olarak hem hareket olarak da biraz fazla geliskin oldugundan oyle ongormustur, kafayi basindan beri fazla dik tututyo, kucakta cok dik duruyo, 2 aylikken doktorun sacini basini yoldu , ellerinden tutup yukari cektiginde kendini kaldirabiliyodu vs vs heralde bunlardan dolayi dedi.
(Bu arada gecen gun kafayi 5-10sn dik tutyo demistim ondan sonra dikkat ettim, hic oyle degilmis:)))bildigin tutuyo kafayi dimdik hem de epey süre)
Yüzüstü yatir birkac dk birak o sekilde sirt kaslari gelissin demisti oturabilmesi icin
Dedigin gibi kalkmaya calisma hareketini yapiyo evet epeydir benim tosuncuk da, omuzlar kafa yüz ifadesi..herseyiyle kalkmaya calisiyo :)) ellerine dokunsam bile hemen kalkmaya calisiyo :)
Hormonlardan da olabilir, bir de aklima su geldi, hamilelikte cok dikkat ediyoruz, vitamini minerali proteini kılı tüyü.. bebekten sonra tam tersi, duzgun beslenemiyoruz, sac tirnak vs olumsuz etkilenebilir bu gida eksikliginden gibi geliyo bana..
Insallah en kisa zamanda duzelir canim :)
Donence kullanmadim hic, bu hafta sonu besigine asilabilecek biseyler alicaz insallah oyalanacak mi acaba diye bakalim, ama donence degil de asilabilen biseyler sadece, yani donence alip dondurmicez:)) donencenin saglikli olmayabilecegini okumustum bi yerlerde cok once tam hatirlamiyorum ama donen seyleri izleyen bebeklerin ve coucuklarin otizme meyli olabiliyo diye.. en belirgin ozellikleri camasir makinesi gibi donen seyleri izlemek ya..aratiricam yine, hatirlattigin iyi oldu.
Bu arada benim sipamin süt nefes borusuna cok kaciyodu emerken, hadi o normal cok geliyo yutkunurken zorlaniyo diyeydi ama artik durdugu yerde tükürüğü de cok kaciyo, nefessiz kalinca da haliylr ödü kopuyo ağlıyod da ağlıyo kıyamam

insallah kalici olmaz..dr a sorucam neden birden başladı acaba..