- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Amin hepimizin insallah önce senden güzel haberler alalım sonra sırayla biz olumlu sonuç alalım caniminşallah herkes için gonlundekileri gerçekleşir hayirlisiyla.
Slm canim bende raporlu yaptiriyorum tup bebegi biz baskentte tedavi görüyoruz canim raporlu tedavide bazı igneler in sınırı varmış arttıramiyosun merak etme kullanacağım igneler benzerdir gonal f yazmıştır sana baskılayip igne bide catlatma ignesi dir bunların hepsini tek raporda gösteriyorlar orda olacağın tüm igneler var sana reçete yaziyo lar raporuna gidip onları aliyosun bide bir ay içinde tedavi olman lazim hakkın oluyo canimKızlar selam. Size sormak istediğin sorular var. Ben dün gittim üniversite hastanesinden rapor çıkardım ama tüp bebeği orda yapmayacağım raporu sadece ilaçlar için çıkardım. Bugün de iğne başlanacaktı ama dün çok hastalandığım için gidemedim ve bu ay tedaviyi pas geçtik. Benim size sorum şu. Şimdi ben rapor çıkardım ya ilaçlar için üniversite hastanesindeki doktor kafasına göte yazdı ilaçları benimm doktorum da bana hiç demedi şunu yazdır şu kadar kutu yazdır diye. Şimdi bana üniversite hastanesinin doktoru yazdı ilaçları ama kaç kutu yadı ne yazdı bilmiyorum. Arkadaşım bana dediki onun kendi doktoru kaç kutu ilaç hangi ilaçtan yazılacağını ve ne yazılacağını söylemiş o da gitmiş üniversite hastanesinde kendi doktorunun söylediğini yazdırmış. Şimdi bana eksik ilaç yazmış olabilirler. Doktorum hiçbir yönlendirme yapmadı. Sizlerde süreç Nasıl oldu? sizdeki sürece göre doktorumu değiştireceğim ya da değiştirmeyeceğim. Yarın gidip eczaneden doktorun kaç kutu ne yazdığını öğreneceğim ve doktoruma söyleyeceğim. İlaçları bu ay almazsam Hakkım yanıyormuş sanırım öylr mi? Sorularımla ilgili cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
Slm canim bende raporlu yaptiriyorum tup bebegi biz baskentte tedavi görüyoruz canim raporlu tedavide bazı igneler in sınırı varmış arttıramiyosun merak etme kullanacağım igneler benzerdir gonal f yazmıştır sana baskılayan igne bide catlatma ignesi dir bunların hepsini tek raporda gösteriyorlar orda olacağın tüm igneler var sana reçete yaziyo lar raporuna gidip onları aliyosun bide bir ay içinde tedavi olman lazim hakkın oluyo canimKızlar selam. Size sormak istediğin sorular var. Ben dün gittim üniversite hastanesinden rapor çıkardım ama tüp bebeği orda yapmayacağım raporu sadece ilaçlar için çıkardım. Bugün de iğne başlanacaktı ama dün çok hastalandığım için gidemedim ve bu ay tedaviyi pas geçtik. Benim size sorum şu. Şimdi ben rapor çıkardım ya ilaçlar için üniversite hastanesindeki doktor kafasına göte yazdı ilaçları benimm doktorum da bana hiç demedi şunu yazdır şu kadar kutu yazdır diye. Şimdi bana üniversite hastanesinin doktoru yazdı ilaçları ama kaç kutu yadı ne yazdı bilmiyorum. Arkadaşım bana dediki onun kendi doktoru kaç kutu ilaç hangi ilaçtan yazılacağını ve ne yazılacağını söylemiş o da gitmiş üniversite hastanesinde kendi doktorunun söylediğini yazdırmış. Şimdi bana eksik ilaç yazmış olabilirler. Doktorum hiçbir yönlendirme yapmadı. Sizlerde süreç Nasıl oldu? sizdeki sürece göre doktorumu değiştireceğim ya da değiştirmeyeceğim. Yarın gidip eczaneden doktorun kaç kutu ne yazdığını öğreneceğim ve doktoruma söyleyeceğim. İlaçları bu ay almazsam Hakkım yanıyormuş sanırım öylr mi? Sorularımla ilgili cevap yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
Evet esimde sorun ama biz dna hasar testi yapmadik senin raporun çıkar çıkmaz tedavi olman lazim çünkü reçeteleri ona göre yaziyo lar transferden sonrada igne ve ilaçların oluyo ya sıkıntı olur sana ben martta uzun protokol başladığım halde bana raporu yazmayacaklar ignelere başladıktan sonra yazacaklarmisCan'ım çok sağol cevabın için ben de bugün rapor çıkardığım hastaneyi aradım senin söylediğini dedi onlarda. Rapor çıkıyormuş reçeteyi kendi doktorumuz yazıyormuş. Rahatladım valla ya :)) rapor daha bugün çıkacak 1 ay vaktim var 1 ay içinde de kesin regl olurum. Sizde sorun eşinde miydi? DNA hasar testi yaptılar mı eşine?
Benimkisi kısa protokol olacak canım. Rapor perşembe günü çıkacaktı bu durumda diğer reglime 30 gün dolmamış oluyor. DNA hasarı önemli bir konu keşke baksalardı dna hasarı yüksekse ve transfer edilen embriyoyu dölleyen spermde böyle bir bozukluk varsa embriyo transfer edilse bile tutmayabiliyor. Madem uzun protokol olacak eşinin dna hasarına bakıp ona göre eşine de tedavi başlayabilirlerdi üstelik sizin 2. Deneme değil mi?Evet esimde sorun ama biz dna hasar testi yapmadik senin raporun çıkar çıkmaz tedavi olman lazim çünkü reçeteleri ona göre yaziyo lar transferden sonrada igne ve ilaçların oluyo ya sıkıntı olur sana ben martta uzun protokol başladığım halde bana raporu yazmayacaklar ignelere başladıktan sonra yazacaklarmis
Canim ben üçüncü gün gittim igne tedavisine basliyosun 5 gun sonra yumurtalarina bakiyolar buarada kan aliyolar Iki gün sonra bidaha cagiriyolar yine kan aliyolar bizde bir gün sonra bidaha cagirdi canim sonra catlatma ignesi oluyosun sonra toplamaya cagiriyolar sonra transfere cagiriyolar canim benim insallah emekleriniz bosa gitmez canim benimIyi akşamlar kızlar. Ben inşallah pazartesi kan vermeye gidecem. Tahlil sonucuna göre bu ay inşallah yaptircaz . Tüp bebek tedavisinde kac kere hastaneye ya da merkeze gittiniz. Calisiyorum ne kadar izin alabilirim onu hesaplayan.
Gülşah inş olumlu sonuç alırsın kaç embrio transfer oldu kaç yumurta toplandı
Bize doktor soylemedi canim o söylemeden artık bisey yapmak istemiyorum esimde bu konuda sinir oluyo bana canim oyuzden insallah bosa gitmez canimBenimkisi kısa protokol olacak canım. Rapor perşembe günü çıkacaktı bu durumda diğer reglime 30 gün dolmamış oluyor. DNA hasarı önemli bir konu keşke baksalardı dna hasarı yüksekse ve transfer edilen embriyoyu dölleyen spermde böyle bir bozukluk varsa embriyo transfer edilse bile tutmayabiliyor. Madem uzun protokol olacak eşinin dna hasarına bakıp ona göre eşine de tedavi başlayabilirlerdi üstelik sizin 2. Deneme değil mi?
Insallah canim bende 4 martta başlıyoruz canimKızlar Mart 12 de adetimi bekliyorum bende. Adetle birlikte ankara medicana da sürece başlıyoruz... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
Canim ben üçüncü gün gittim igne tedavisine basliyosun 5 gun sonra yumurtalarina bakiyolar buarada kan aliyolar Iki gün sonra bidaha cagiriyolar yine kan aliyolar bizde bir gün sonra bidaha cagirdi canim sonra catlatma ignesi oluyosun sonra toplamaya cagiriyolar sonra transfere cagiriyolar canim benim insallah emekleriniz bosa gitmez canim benim
Canim insallah hersey yolunda gider tedavine hemen baslarsinAmin canim Allahu teala razı olsun merak ettiğim soruları cevapladigin için. Allahu Teala hepimizin yardımcısı olsun hayirli sonuçlar alırız inşallah. Ben yarin kan vermeye gidicem inşallah adetimin 3. Günü.
Hayırlı olsun tedavin canimSelam kızlar. Ben cuma başladım tedaviye. Goal f ve Merional ile.
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun tedavin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?