- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canim bugün hemen başlattı doktor . Bana da merional verdi sadece.cuma bi daha gel dedi. yumurtalara bakcam.Canim insallah hersey yolunda gider tedavine hemen baslarsin
Selam kızlar. Ben cuma başladım tedaviye. Goal f ve Merional ile.
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun senin tedavin de. Yaşın kaç senin. Benim yaşımdan dolayı goal f de ilave etmiş olabilir.Canim bugün hemen başlattı doktor . Bana da merional verdi sadece.cuma bi daha gel dedi. yumurtalara bakcam.
Canim senin ki de hayirli olsun Allahu teala yardımcımız olsun hepimizin.
Canim ilk igne hep gonal f dir bende onunla başladım sonra ek ignelere basliyosun off off bu hafta insallah başlıyoruzTeşekkür ederim. Hayırlı olsun senin tedavin de. Yaşın kaç senin. Benim yaşımdan dolayı goal f de ilave etmiş olabilir.
Sağol canim.31 yasindayim .olabilir belkide.Teşekkür ederim. Hayırlı olsun senin tedavin de. Yaşın kaç senin. Benim yaşımdan dolayı goal f de ilave etmiş olabilir.
Canim ilk igne hep gonal f dir bende onunla başladım sonra ek ignelere basliyosun off off bu hafta insallah başlıyoruz
Gonal f yi gobek ten vuruyor sun zaten biz transfere kadar ki tüm igneleri gobek ten vurdu canimSağol canim.31 yasindayim .olabilir belkide.
Göbekten iğne yapma da bundan sonra mi baslicak
Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Güzel haberleri de paylaşalım hep beraber.Canim ilk igne hep gonal f dir bende onunla başladım sonra ek ignelere basliyosun off off bu hafta insallah başlıyoruz
Insallah guzel haberler aliriz bu ay canimMart da geldi hadi bakalım hayırlı uğurlu gelsin hepimize inşallah. Ay sonunda güzel haberleri alırız. Ben yarın kontrol ile başlıyorum inşallah.
Canim ben ilk tedavide yapmadım ama bunda bal tarçın çörek otu yapacağım bide yoğurtla ısırgan otu yap diyolar çok iyiymisKaç yumurta gelişti sizde tedaviye başlamadan önce birşeyler yaptinizmi yumurtaları geliştirmek ve kaliteli olması icin
Yoğurdun içine ısırgan otunu koyup sabah akşam Iciyormussun canim bende burda duydumYoğurtla ısırgan otu nasıl oluyorki
Arı sütü bal polen buda çok iyiymis canimÇörekotu bal tarçın geçen ay yaptım. Yumurtlama dönemim uzun sürdü hissettim baya. Şimdi her sabah arı sütü alıyorum. Umarım faydasını görürüm
Evet çok duydum da zaten süreç kilo almaya uygun. Bal olsun istemedim yoksa o daha iyidir tabi.Arı sütü bal polen buda çok iyiymis canim
Canim toplama dan iki gün önce ilişki yasak yumurtalar toplandı kan transfere kadar ilişki serbest transferden test gunu ne yasak canimkızlar ben gecen ay bal çörekotu tarcın yaptım adetim 1 hafta gecikmişti.
size bişey sorcam ignelere basladıktan sonra cinsel ilişkiye giriliyor mu. doktor bişey söylemedi
Teşekkür ederim canim. Peki bu yapılan ignelerin sizde ne gibi yan etkileri oluyor. Ben şu iki gündür uyku halindeyim.Canim toplama dan iki gün önce ilişki yasak yumurtalar toplandı kan transfere kadar ilişki serbest transferden test gunu ne yasak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?