2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Canim bugün hemen başlattı doktor . Bana da merional verdi sadece.cuma bi daha gel dedi. yumurtalara bakcam.

Canim senin ki de hayirli olsun Allahu teala yardımcımız olsun hepimizin.
Teşekkür ederim. Hayırlı olsun senin tedavin de. Yaşın kaç senin. Benim yaşımdan dolayı goal f de ilave etmiş olabilir.

Teşekkür ederim. Hayırlı olsun senin tedavin de. Yaşın kaç senin. Benim yaşımdan dolayı goal f de ilave etmiş olabilir.
Sağol canim.31 yasindayim .olabilir belkide.
Canim ilk igne hep gonal f dir bende onunla başladım sonra ek ignelere basliyosun off off bu hafta insallah başlıyoruz

Göbekten iğne yapma da bundan sonra mi baslicak

Kaç yumurta gelişti sizde tedaviye başlamadan önce birşeyler yaptinizmi yumurtaları geliştirmek ve kaliteli olması icin

Çörekotu bal tarçın geçen ay yaptım. Yumurtlama dönemim uzun sürdü hissettim baya. Şimdi her sabah arı sütü alıyorum. Umarım faydasını görürüm

kızlar ben gecen ay bal çörekotu tarcın yaptım adetim 1 hafta gecikmişti.

size bişey sorcam ignelere basladıktan sonra cinsel ilişkiye giriliyor mu. doktor bişey söylemedi

kızlar ben gecen ay bal çörekotu tarcın yaptım adetim 1 hafta gecikmişti.

size bişey sorcam ignelere basladıktan sonra cinsel ilişkiye giriliyor mu. doktor bişey söylemedi
Canim toplama dan iki gün önce ilişki yasak yumurtalar toplandı kan transfere kadar ilişki serbest transferden test gunu ne yasak canim

Canim toplama dan iki gün önce ilişki yasak yumurtalar toplandı kan transfere kadar ilişki serbest transferden test gunu ne yasak canim
Teşekkür ederim canim. Peki bu yapılan ignelerin sizde ne gibi yan etkileri oluyor. Ben şu iki gündür uyku halindeyim.

P pnrblc bende yumurtalıklarda ağrı başladı ve yoğun akıntı sanki yumurta çatlama döneminde olur ya aynen öyleyim şimdi. Uyku olmadı. Belki sende farklı etki etmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…