2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Neden iptal oldu canim herseyin hayirlisi
canım rahim yeterli kalınlıkta olmadığı için tutmayacağı tutsa bile düşük olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünerek iptal kararı aldık. 15 yumurtam oluştu. 8 tanesi olgundu. 5 tanesi döllendi. şimdi 4 tanesini dondurdular. mart sonu gibi onlarla deneyeceğim.

geçmiş olsun bir bilgim yok ama imkansız denilip dr tarafındsan kendiliğinden hamile kalana rastladım sen elinden geleni yap takdir allahın canım kaç yaşindasın?

yok canim cidden hani kanadanin artilari da var mesela hic para odemiyorum hic bir teste o kadar hsg cekildi kan tahlilleri transfer,icsi, dondurma bunlarin hic birisine para odemicem cok sukur ama beklemek istemiyosan da bekletiyorlar. Aslinda bir nevi herkese esit davranioyor ulke. Parasi olanin parasi olmayandan bir farki yok. Beklemek tabiki zor ama insanlarin esit muamele gormesi daha onemli :) ama Turkiye de teknoloji olarak daha onde orasi kesin :) burda devlet karsiladigi icin son teknolojiyi alamiyor ama turkiye de ozel hastaneler teknolojik seyleri aliyor cunku fiyatlar almis basini gitmis :) ama onu da maddi durumu iyi olmayanlar karsilayamiyor iste

Son düzenleme:
Canim HC moralini bozma kismet boyleymis şeyler insallah bebisin sana sımsıkı tutunur

bizde inşallah mart ayının ortalarında başlıcaz tedaviye. bu 2. denememiz olacak. Bizim sorunumuzda sperm azlığı. eşim 4 5 ay ilaç tedavisine devam etti çok şükür sayımız baya yükseldi. tabi yine normal olma şansımız yok. bakalım bu sefer şansımız arttı gibi. tabi veren Allah biz sebepleri yerine getirmeye çalışıyoruz sadece. Rabbim hepimize hayırlısını versin:)

Bizimde ikinci deneme olacak bizdede esimde sorun diye başladık bendede amh dusuk ilk tedavide polip olusmus ameliyat oldum insallah Martin başında başlıyoruz yine ignelere insallah olumlu sonuçlar aliriz

anım ben bi konu çtım oraya beklerim :)

bende de son tedavimde polip gördü doktor ama 0.3 mm dedi. önce almayalım gerek yok dedi sonra alalım dedi. bizde aldırmadık. sonra zaten o kadar küçükse alınıcak bişi olmadıgını öğrendim.

bende de son tedavimde polip gördü doktor ama 0.3 mm dedi. önce almayalım gerek yok dedi sonra alalım dedi. bizde aldırmadık. sonra zaten o kadar küçükse alınıcak bişi olmadıgını öğrendim.
Canim benimkide Küçüktu ama rahmin içinde olduğu için bebegin konacagi yerdeymis almazsak bebek tutunmaz dedi rahmin üstünde miyom vardı onu almaya gerek yok dedi hitereskopi de aldimi bilmiyorum

Kızlar bugün regli oldum 3. Gün doktora gideceğim sadece bugün görüştük E2 hormonuma ve yumurtalarıma bakıp ilaç başlayacakmış. Bu kadar az şeye mi bakılıyor? Amh ne bileyimbaşka değerlere bakılmıyor mu? Sizlerde Nasıl oldu deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Çok paniğim inşallah doğru yerde doğru kişiye yaptırıyorumdur bu işi çok mutsuzum yazın bana

sakin ol cnm benim de sadece e2 degerime bakip yumurtaliklarima bakmislardi transfer öncesi doktoruna guven..opu,transfer hersey sorunsuz oldu sonucumu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…