2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Anladim cnm. Bende femara ve igneye basladim persembe kontrol sonrasinda yumurta toplama olucak iste ilk denemem daha sureci tam olarak bilmiyorum ama ogrenicez :) evet cnm bende yagmurla atan kalplerdeyim :)

Kizlar Allahu Teala hepimizin yardımcısı olsun. Benim de hiçbir sorunum yok sebebi bilinmeyen infertinite.

Ben iğneleri hep kalçadan oluyorum.2 tane de koldan verdi yumurta çatlamamasi için. Benim gibi kalçadan igne olan var mi. Benim de ilk denenem

Canim ben ilk denemede de ikincisinde de hep Göbekten vuruluyorum hiç kalcadan vurulmadim

Anladim cnm. Bende femara ve igneye basladim persembe kontrol sonrasinda yumurta toplama olucak iste ilk denemem daha sureci tam olarak bilmiyorum ama ogrenicez :) evet cnm bende yagmurla atan kalplerdeyim :)
Az kalmış canim insallah ilk sonuc olumlu olur allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah

Az kalmış canim insallah ilk sonuc olumlu olur allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah

Amin canim hic birimizinkini bosa cikarmasin inşallah. Bu ilaclar beni cok duygusal yapti ya sizde de oyle oluyomu?herseye aglayasim var :'( bide acayip ates basiyo 2 gun kaldi bir an once bitsin artik. Igneyide dun yaparken cok zorlandım ondan öncekileri kolay yapmıştım ama dünkü igne beni mahvetti ucunda bi sorun vardı sanirim

SLM KIZLAR BENDE BASLADIM GONAF KULLANIORUM SUAN ACIBADEM BULENT HOCADA BAKALIM NELER OLACAK YAPTIRAN VAR MI ORDA NASIL MEMNUN MUSUNZ HANIMLAR

Canim be 4 gündür igne vuruluyorum iki tane igne var özellikle hergün vuruldugum igne çok canımı acıtıyor ve cok sinirliyim bugünlerde canim benim daha çok igne var asıl igneler adet olduktan sonra baslayacak günde 4 igne vurulacagim

Allah kolaylik versin canım. Ben 3 iğne yaptırdım düne kadar. O bile zordu. Bir önceki ilaçların yerlerine denk gelince zor oluyo. Allah emeklerinı boşa çıkarmasın. Güzel bir bebisle ödüllendirsin. Seni ve isteyen herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…