- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Yok cnm değildim erbil hoca benimde doktorum çok memnunum :) kübra diye bi arkadaş vardi onun da adeti başlamıştı bnm adet 12 martta sonrada transfer olacak inşallah .sen hangi aşamadasın? Ve facede erbil hocanın gurubunda misin
Offf stresten geberiyorum yaaaa
Gene basliyoruz isteNeden canım ne oldu
Canim ben ilk denemede de ikincisinde de hep Göbekten vuruluyorum hiç kalcadan vurulmadimKizlar Allahu Teala hepimizin yardımcısı olsun. Benim de hiçbir sorunum yok sebebi bilinmeyen infertinite.
Ben iğneleri hep kalçadan oluyorum.2 tane de koldan verdi yumurta çatlamamasi için. Benim gibi kalçadan igne olan var mi. Benim de ilk denenem
Canim cok stres oluyorsun biliyorum ama olumlu dusun insallah bebişine kavusacaksin canim insallah bu son olur canimGene basliyoruz iste
Az kalmış canim insallah ilk sonuc olumlu olur allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallahAnladim cnm. Bende femara ve igneye basladim persembe kontrol sonrasinda yumurta toplama olucak iste ilk denemem daha sureci tam olarak bilmiyorum ama ogrenicez :) evet cnm bende yagmurla atan kalplerdeyim :)
Allah yardimcin olsun canim. Ben de yarin gitcem.ne zaman toplanacagini soylicek sanirimSelam kızlar. Çarşamba yumurta toplanacak bende. Korkuyorum biraz. Hayırlısı hepimiz için.
Amin canım hepimizin. Güzel haberler alalım inşallah hep beraberce.Allah yardimcin olsun canim. Ben de yarin gitcem.ne zaman toplanacagini soylicek sanirim
Insallah guzel haberler alirsin canim hic korkma uyutuyorlar seni işlemi yapiyolar ruhun duymuyor rahat ol canimSelam kızlar. Çarşamba yumurta toplanacak bende. Korkuyorum biraz. Hayırlısı hepimiz için.
İnşallah canım. Sağolasın. Hep beraber alalım güzel haberleri. Birazda sonrasında korkuyorum sanirim kaliteli embriyo olusmazsa diye.Insallah guzel haberler alirsin canim hic korkma uyutuyorlar seni işlemi yapiyolar ruhun duymuyor rahat ol canim
Canim neden oluşmasın kötüyü düşünme Relax biraz insallah yumurtalarin çok kaliteli olacak öyle deİnşallah canım. Sağolasın. Hep beraber alalım güzel haberleri. Birazda sonrasında korkuyorum sanirim kaliteli embriyo olusmazsa diye.
Ah sagolasin canim. İnşallah Allah buyuktur. Çok emek veriyoruz. Hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın.Canim neden oluşmasın kötüyü düşünme Relax biraz insallah yumurtalarin çok kaliteli olacak öyle de
Belli değil canım. İnşallah hersey yolunda gider.Transfer ne zaman canim
Az kalmış canim insallah ilk sonuc olumlu olur allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah
Canim be 4 gündür igne vuruluyorum iki tane igne var özellikle hergün vuruldugum igne çok canımı acıtıyor ve cok sinirliyim bugünlerde canim benim daha çok igne var asıl igneler adet olduktan sonra baslayacak günde 4 igne vurulacagimAmin canim hic birimizinkini bosa cikarmasin inşallah. Bu ilaclar beni cok duygusal yapti ya sizde de oyle oluyomu?herseye aglayasim var :'( bide acayip ates basiyo 2 gun kaldi bir an once bitsin artik. Igneyide dun yaparken cok zorlandım ondan öncekileri kolay yapmıştım ama dünkü igne beni mahvetti ucunda bi sorun vardı sanirim
Hayırlı olsun canım inşallah bebişine bir an önce kavuşursunSLM KIZLAR BENDE BASLADIM GONAF KULLANIORUM SUAN ACIBADEM BULENT HOCADA BAKALIM NELER OLACAK YAPTIRAN VAR MI ORDA NASIL MEMNUN MUSUNZ HANIMLAR
Allah kolaylik versin canım. Ben 3 iğne yaptırdım düne kadar. O bile zordu. Bir önceki ilaçların yerlerine denk gelince zor oluyo. Allah emeklerinı boşa çıkarmasın. Güzel bir bebisle ödüllendirsin. Seni ve isteyen herkesi.Canim be 4 gündür igne vuruluyorum iki tane igne var özellikle hergün vuruldugum igne çok canımı acıtıyor ve cok sinirliyim bugünlerde canim benim daha çok igne var asıl igneler adet olduktan sonra baslayacak günde 4 igne vurulacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?