- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.400
- 133
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Canım o stresi sanırım eeennn iyi ben anlarım.yarın yumurta toplama.bu iğneler bünyemi altüst etti.okuldayım zır zır ağlayasım var çocukların önünde.ifff gerçekten zor bi süreç.Amin canim hic birimizinkini bosa cikarmasin inşallah. Bu ilaclar beni cok duygusal yapti ya sizde de oyle oluyomu?herseye aglayasim var :'( bide acayip ates basiyo 2 gun kaldi bir an once bitsin artik. Igneyide dun yaparken cok zorlandım ondan öncekileri kolay yapmıştım ama dünkü igne beni mahvetti ucunda bi sorun vardı sanirim
Canim be 4 gündür igne vuruluyorum iki tane igne var özellikle hergün vuruldugum igne çok canımı acıtıyor ve cok sinirliyim bugünlerde canim benim daha çok igne var asıl igneler adet olduktan sonra baslayacak günde 4 igne vurulacagim
Canım o stresi sanırım eeennn iyi ben anlarım.yarın yumurta toplama.bu iğneler bünyemi altüst etti.okuldayım zır zır ağlayasım var çocukların önünde.ifff gerçekten zor bi süreç.
Allah kolaylik versin canım. Ben 3 iğne yaptırdım düne kadar. O bile zordu. Bir önceki ilaçların yerlerine denk gelince zor oluyo. Allah emeklerinı boşa çıkarmasın. Güzel bir bebisle ödüllendirsin. Seni ve isteyen herkesi.
SLM KIZLAR BENDE BASLADIM GONAF KULLANIORUM SUAN ACIBADEM BULENT HOCADA BAKALIM NELER OLACAK YAPTIRAN VAR MI ORDA NASIL MEMNUN MUSUNZ HANIMLAR
6250 tup bebek parası cnm saun ıcın baska bı harcama yapmadık ılaclar bıde paket fıyatı 6250 bakalım ama hepsı 10,000 olacak sanırımBülent hoca iyi bi doktor canim hayırlısı olsun ben daha once dermoid kistim icin kendisine muayene olmustum ve kuzeniminde dogum doktoru ayni zamanda ama tup bebegi ameliyatimi yapan doktora yaptırıyorum su anda. Acibademde ne kadara mâl oluyor sana tum tedavi canim?
Eşime göbekten yaptırıyorum canım ben. Korktuğum içim cesaret edemedim. İğnenin ucunu metal ve cam yuzeylere dokundurmamaya çalış. Bazen hiç hissetmiyorsun bazen acıyor. Bir de anladigim kadariyla göbeği parmaklarınla iyi sıkınca daha az acıtıyor sanki.Ignelerinizi kendiniz mi yapıyorsunuz kizlar ve gobekten mi sizin de ben kendim yapıyorum bugünkünu kolayca yaptim şükürler olsun son 1 kaldi şimdilik bakalim gidince yine baska vercek galiba
6250 tup bebek parası cnm saun ıcın baska bı harcama yapmadık ılaclar bıde paket fıyatı 6250 bakalım ama hepsı 10,000 olacak sanırım
Eşime göbekten yaptırıyorum canım ben. Korktuğum içim cesaret edemedim. İğnenin ucunu metal ve cam yuzeylere dokundurmamaya çalış. Bazen hiç hissetmiyorsun bazen acıyor. Bir de anladigim kadariyla göbeği parmaklarınla iyi sıkınca daha az acıtıyor sanki.
İlk tedavim Anadolu yakasinda eurofertilde olmuştu senin nerdeydi tedavilerin simdi ñerdesin canim? Rabbim hepimizin kucağına doldursunDiğeri nerde oldu ,bnmde 3 negatifim var.inşallah Son tedavin olur
canım ben konyada novafertil tüp bebek merkezine gidiyorum.bana folikasit verdi dr umKıyamam canim ya valla ben herşeye aglamaya basladim bile daha simdiden. Benimde perşembe kontrolum var ilk ilaclardan ve ignelerden sonra. Simdi yine igne ve ilac vericek sanirim. Sen hangi sehirde hangi doktora yaptırıyorsun canim ? Bide bana hic folik asit falan vermedi kullan demedi kullansammi acaba kizlar yada perşembe gittigimde sorarım belki o zaman verir.
Maşallah maşallah canım. İnsallah döllenir güzelce ve 1. Kalite çıkar. Güzel haberler bekliyoruz.Sevgili arkadaşlar bugün opu oldu benim de 17 tane yumurta çıktı ilkinde 8 çıkmıştı bu sefer daha yüksek doz ilac kullandim demek ki.. şimdi sadece biraz oturup kalkarken batma oluyor bakalım yeni ilaçlar verdiler .yarin arayacaklar kac tane dollenecek acaba merak icindeyimsağlıklı olsa güzel bolunse bir de hayirlisiyla tutsaa ya Rabbi..
canım ben konyada novafertil tüp bebek merkezine gidiyorum.bana folikasit verdi dr um
Ayy hayirlisi senin ilk tedavin miMaşallah maşallah canım. İnsallah döllenir güzelce ve 1. Kalite çıkar. Güzel haberler bekliyoruz.
Benim opu da yarın.
Inşallah sağlıklı olur ve sonrada sımsıkı tutunur sana bebisin canimm darısı başımıza. Cok agrin oldu mu yumurta toplamadan sonra canim anesteziyle yapiyorlar dimi ?Sevgili arkadaşlar bugün opu oldu benim de 17 tane yumurta çıktı ilkinde 8 çıkmıştı bu sefer daha yüksek doz ilac kullandim demek ki.. şimdi sadece biraz oturup kalkarken batma oluyor bakalım yeni ilaçlar verdiler .yarin arayacaklar kac tane dollenecek acaba merak icindeyimsağlıklı olsa güzel bolunse bir de hayirlisiyla tutsaa ya Rabbi..
Evet genel anestezi ile yapiyorlar. Yumurta toplama sonrasi cok şiddetli adet sancısı gibi bir agrim oldu ama yarim saate hafifliyo zaten serumla agri kesici veriyorlar dayanılmaz degil yani.şimdi de biraz tuvaletimi yaparken sizlama oluyo.Bakalım inşaallah belki bu ay yapmaz diğer aya sarkar tabi kalitesine de bağlı eylul ayinda 8 tane cikmisti 6si dollenip sadece 2 tanesi 3.güne kaldi birini transfer ettiler digeri zaten 5.gune kalmadi. Simdi de korkum kalitesi nasil olacak cunku sperm morfolojisi ne kadar bozuk oluyorsa embriyonun da kalitesi düşüyor haliyle.. bakalim yarini bekliyoruz ☺Inşallah sağlıklı olur ve sonrada sımsıkı tutunur sana bebisin canimm darısı başımıza. Cok agrin oldu mu yumurta toplamadan sonra canim anesteziyle yapiyorlar dimi ?
Anladim cnm. Bende femara ve igneye basladim persembe kontrol sonrasinda yumurta toplama olucak iste ilk denemem daha sureci tam olarak bilmiyorum ama ogrenicez :) evet cnm bende yagmurla atan kalplerdeyim :)
İlk tedavim Anadolu yakasinda eurofertilde olmuştu senin nerdeydi tedavilerin simdi ñerdesin canim? Rabbim hepimizin kucağına doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?