- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ozelden yaziyim canim ekle istersen perşembe sabahtan bahcecideyim senin ne zaman randevun?O
Orda ismin ne
Anladim canim benim hayırlısı bakalım inşallah bu sefer iyi olur sonucuEvet genel anestezi ile yapiyorlar. Yumurta toplama sonrasi cok şiddetli adet sancısı gibi bir agrim oldu ama yarim saate hafifliyo zaten serumla agri kesici veriyorlar dayanılmaz degil yani.şimdi de biraz tuvaletimi yaparken sizlama oluyo.Bakalım inşaallah belki bu ay yapmaz diğer aya sarkar tabi kalitesine de bağlı eylul ayinda 8 tane cikmisti 6si dollenip sadece 2 tanesi 3.güne kaldi birini transfer ettiler digeri zaten 5.gune kalmadi. Simdi de korkum kalitesi nasil olacak cunku sperm morfolojisi ne kadar bozuk oluyorsa embriyonun da kalitesi düşüyor haliyle.. bakalim yarini bekliyoruz ☺
Ozelden yaziyim canim ekle istersen perşembe sabahtan bahcecideyim senin ne zaman randevun?
Galiba benimde öyle olacak kısmetse tabiBenim mart sonu transferim var kismetse
Teşekkür ederim canim. Benim 2 aşılama var. Tüp bebek ilk defa deneyeceğiz.
Bu Sperm morfojisine göre iyı durumda olanları seçmiyorlar mı embriyo oluşması için. Bizde de morfoloji iyi değil. O zaman tup bebeğin ne esprisi kalıyor kiEvet genel anestezi ile yapiyorlar. Yumurta toplama sonrasi cok şiddetli adet sancısı gibi bir agrim oldu ama yarim saate hafifliyo zaten serumla agri kesici veriyorlar dayanılmaz degil yani.şimdi de biraz tuvaletimi yaparken sizlama oluyo.Bakalım inşaallah belki bu ay yapmaz diğer aya sarkar tabi kalitesine de bağlı eylul ayinda 8 tane cikmisti 6si dollenip sadece 2 tanesi 3.güne kaldi birini transfer ettiler digeri zaten 5.gune kalmadi. Simdi de korkum kalitesi nasil olacak cunku sperm morfolojisi ne kadar bozuk oluyorsa embriyonun da kalitesi düşüyor haliyle.. bakalim yarini bekliyoruz ☺
Tüp bebekte iki yöntem canim bizde iyi kaliteli ve hızlı olanları seçip yumurtaya enjekte ediyolar Mikroenjeksiyon galiba bizde az sperm olduğu için bu yöntemi kullanıyo lar canimBu Sperm morfojisine göre iyı durumda olanları seçmiyorlar mı embriyo oluşması için. Bizde de morfoloji iyi değil. O zaman tup bebeğin ne esprisi kalıyor ki
Bende duydum bunu ama doktoruma sormadim canim yaptırmak istemiyorumevet kızlar bısı sorcamsıze gebelık asısı vrulup hamıs kalan oldu mu tupten once :
Pardon yaptırmak istiyorum demek istemiştimBende duydum bunu ama doktoruma sormadim canim yaptırmak istemiyorum
Adana baskent hastanesinde tedavi oluyorum canim doktora soracagim bakalım ne diyecekBENDE YAPTRCM SANIRIM SEN NERDE YAPTIRORSUN TUPU
cnm bu kadar stres yapma sakın ol 3.gun emrıosunda da cok tutunan var hayırlısı ınss tutunr bebegın sen nerde yaptırıorsun cnmKızlar aradılar 17den 7 tanesi döllenmiş cuma günü bakacaklar uygun görürlerse transfer yapacaklarmis. Benim onceki de 3.gun transferiydi tutmamıştı.korkuyorum yine 3.gün transferi olacak diye. Bugün sabah da cok kötü bulantim bas dönmem oldu soguk soguk terledim. Okulda da 2 saat dersim vardı zor yapip geldim simdi uyuyacağım biraz. Aradim normal belirtiler bunlar dedi hemşire.. öyle iste hakkımızda hayırlısı
Herşey güzel olacak strese sokma kendini lütfen... Stres birçok şeyi engelliyor biliyorsun... Rabbim sıkı sıkı tutundursun, hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin cümlemizeKızlar aradılar 17den 7 tanesi döllenmiş cuma günü bakacaklar uygun görürlerse transfer yapacaklarmis. Benim onceki de 3.gun transferiydi tutmamıştı.korkuyorum yine 3.gün transferi olacak diye. Bugün sabah da cok kötü bulantim bas dönmem oldu soguk soguk terledim. Okulda da 2 saat dersim vardı zor yapip geldim simdi uyuyacağım biraz. Aradim normal belirtiler bunlar dedi hemşire.. öyle iste hakkımızda hayırlısı
Kızlar aradılar 17den 7 tanesi döllenmiş cuma günü bakacaklar uygun görürlerse transfer yapacaklarmis. Benim onceki de 3.gun transferiydi tutmamıştı.korkuyorum yine 3.gün transferi olacak diye. Bugün sabah da cok kötü bulantim bas dönmem oldu soguk soguk terledim. Okulda da 2 saat dersim vardı zor yapip geldim simdi uyuyacağım biraz. Aradim normal belirtiler bunlar dedi hemşire.. öyle iste hakkımızda hayırlısı
Kızlar aradılar 17den 7 tanesi döllenmiş cuma günü bakacaklar uygun görürlerse transfer yapacaklarmis. Benim onceki de 3.gun transferiydi tutmamıştı.korkuyorum yine 3.gün transferi olacak diye. Bugün sabah da cok kötü bulantim bas dönmem oldu soguk soguk terledim. Okulda da 2 saat dersim vardı zor yapip geldim simdi uyuyacağım biraz. Aradim normal belirtiler bunlar dedi hemşire.. öyle iste hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?