2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Anladim canim benim hayırlısı bakalım inşallah bu sefer iyi olur sonucu

Bu Sperm morfojisine göre iyı durumda olanları seçmiyorlar mı embriyo oluşması için. Bizde de morfoloji iyi değil. O zaman tup bebeğin ne esprisi kalıyor ki

Bu Sperm morfojisine göre iyı durumda olanları seçmiyorlar mı embriyo oluşması için. Bizde de morfoloji iyi değil. O zaman tup bebeğin ne esprisi kalıyor ki
Tüp bebekte iki yöntem canim bizde iyi kaliteli ve hızlı olanları seçip yumurtaya enjekte ediyolar Mikroenjeksiyon galiba bizde az sperm olduğu için bu yöntemi kullanıyo lar canim

Kızlar aradılar 17den 7 tanesi döllenmiş cuma günü bakacaklar uygun görürlerse transfer yapacaklarmis. Benim onceki de 3.gun transferiydi tutmamıştı.korkuyorum yine 3.gün transferi olacak diye. Bugün sabah da cok kötü bulantim bas dönmem oldu soguk soguk terledim. Okulda da 2 saat dersim vardı zor yapip geldim simdi uyuyacağım biraz. Aradim normal belirtiler bunlar dedi hemşire.. öyle iste hakkımızda hayırlısı

cnm bu kadar stres yapma sakın ol 3.gun emrıosunda da cok tutunan var hayırlısı ınss tutunr bebegın sen nerde yaptırıorsun cnm

Herşey güzel olacak strese sokma kendini lütfen... Stres birçok şeyi engelliyor biliyorsun... Rabbim sıkı sıkı tutundursun, hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin cümlemize

İnşallah hersey guzel olacak . Şu andaki durumunda gayet iyi bence.Moral bozmak yok. Heyecanli günler geliyor

İnşallah hersey guzel olacak . Şu andaki durumunda gayet iyi bence.Moral bozmak yok. Heyecanli günler geliyor

Merhaba arkadaşlar, bizde tüp bebek tedavisine başladık eşimin sperm testi yapıldı morfoloji %3 tü dün ben ilaçlara yani iğnelere başladım eşim de sperm testi verdi bu gün mailime sonucu istedim geldi bu testte morfoloji analizinde normal morfoloji 0 gözüküyor bu ne demek ya normal sperm 0 iken nasıl tüp bebek olacak, 0 ile tüp bebek olur mu bilgisi olan yazabilir mi lütfeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…