2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ama kucuk gosteriyorum zaten bende cnm tup bebek meekezinde beni gören daha cok küçük degilmisin deneseydin biraz daha diyo hemşire bile cok sasirdi yasimi soyleyince 23 24 gosteriyosun sen cnm dedi
ne güzel işte banada cok kucuksun diyo doktrlr hemsireler ama bn 25 yaşındayım 18 gosteriyon diyolar şok oldular

Amin canım vallahi çok zor süreç rabbim mükafatını versin inşallah, belli değil canım ama sanırım her gün arayıp gidişatı söylüyorlar
Amin cnm aradiklarnda haber ver bizede :) bide yumurta toplama işleminden sonra ignemi vuruyolar o ignemi acitiyo

Amin cnm aradiklarnda haber ver bizede :) bide yumurta toplama işleminden sonra ignemi vuruyolar o ignemi acitiyo
Yumurta çatlatmayı toplamadan 36 saat önce veriyorlar canım, iğneden 36 saat sonrasına randevu veriyorlar o saatte toplanıyor

Yok çatlama iğnesi acıtmıyor toplamadan sonra yine ilaç ve iğne veriyorlar iğnenin adı protestan, bak ben buradan öğrendim bu iğnenin fitil ve jelide varmış sana toplamadan sonra ilaç yazdıklarında bu iğneyi söyle fitilini yazar mısınız de, valla dün akşam vuruldum hala ağrı sızı içindeyim ve transfere kadar devam mış nasıl kaldırıcam bilmiyorum

Bana sadece cetrotide diye göbekten yaptığım bii igne vardi onu verdi 3 tane bide antibiyotik ve baska ilac verdi cnm baska igne falan vermedi.

Kızlar bugün transferimin 9.günü alttan vajinal jel vermisti doktor transferden beri boyle uzun bir çubuk sonuna kadar itiyor sonra ilaci birakiyorsun. Bugun sabah yapip cikardiktan sonra kahverengi lekeler bulasmisti cubuga ve daha sonra ilacin fazlasi camasirima geldiginde o da kahverengi geldi sanırım tutmadi moralim cok bozuk

Hadi ya üzüldüm vlla gecms olsn :-( bende o iğneden verrlerse söylerim ozmn cnm fitil versn

Bana sadece cetrotide diye göbekten yaptığım bii igne vardi onu verdi 3 tane bide antibiyotik ve baska ilac verdi cnm baska igne falan vermedi.
Banada gonal f cetrotide bide çatlatma iğnesi verdiler belki kontrele gittigmde yumurta toplama dan sonrada iğne verr bilmiyorum ki

Canim benim oyle dusunme lütfen kahve leke olabilir çok sekilde kanaman olmasin bence önemli olan o sen gonlunu ferah tut bebisinde uzulmesin..

Üzülme cnm ben o dediğin jeli kullananlrdan okumuştum doktra sormuşlar jel zaten hepsi içinde kalmiyomus cikiyomus sen içini raht olsn dye genede doktra sor istersen

Hayırlısı olsun inşallah hakkınız da. Erkek de sorun yok bizim şükürler olsun bende sorun tüplerim de ki sıvı birikimi bebek olmasını engelliyormus canım.

Banada gonal f cetrotide bide çatlatma iğnesi verdiler belki kontrele gittigmde yumurta toplama dan sonrada iğne verr bilmiyorum ki

Bende gonal f cetrotide kullandim ama Her doktorun ve her hastanin dozaji uygulamasi farkli oluyo cnm benim 3 tane catlatma ignemi 8. Gunde kontrole gittigimde vermisti mesela. Pazar Gece 1 de 3tane yaptim sali sabahi toplamaya cagirdi. Cok yumurtan olursa senin de belki verir sanada canim

Benide simdi aradilar kizlar bugun 5. Gun 13 taneden blastokist evresine ulasmis en saglikli 5 embriyomu dondurmuslar kalanlarida yarina kadar takip edip bana haber vericeklermis onlardan da dondurabilirlermis o sekilde soylediler. Insallah sonucuda guzel olur

Evt senin farkli olmuş cnm bende cikolata kistleri var yumurtanin kalitesini düşürüyomus o yüzden korkyorum biraz

Oo maşallah cnm çok iyi . İnşallah sonuna kadar böyle gider. Sevindm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…