- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Ama kucuk gosteriyorum zaten bende cnm tup bebek meekezinde beni gören daha cok küçük degilmisin deneseydin biraz daha diyo hemşire bile cok sasirdi yasimi soyleyince 23 24 gosteriyosun sen cnm dedi
Amin cnm aradiklarnda haber ver bizede :) bide yumurta toplama işleminden sonra ignemi vuruyolar o ignemi acitiyoAmin canım vallahi çok zor süreç rabbim mükafatını versin inşallah, belli değil canım ama sanırım her gün arayıp gidişatı söylüyorlar
Yumurta çatlatmayı toplamadan 36 saat önce veriyorlar canım, iğneden 36 saat sonrasına randevu veriyorlar o saatte toplanıyorAmin cnm aradiklarnda haber ver bizede :) bide yumurta toplama işleminden sonra ignemi vuruyolar o ignemi acitiyo
Yok çatlama iğnesi acıtmıyor toplamadan sonra yine ilaç ve iğne veriyorlar iğnenin adı protestan, bak ben buradan öğrendim bu iğnenin fitil ve jelide varmış sana toplamadan sonra ilaç yazdıklarında bu iğneyi söyle fitilini yazar mısınız de, valla dün akşam vuruldum hala ağrı sızı içindeyim ve transfere kadar devam mış nasıl kaldırıcam bilmiyorumAmin cnm aradiklarnda haber ver bizede :) bide yumurta toplama işleminden sonra ignemi vuruyolar o ignemi acitiyo
ne güzel işte banada cok kucuksun diyo doktrlr hemsireler ama bn 25 yaşındayım 18 gosteriyon diyolar şok oldular
Yaa arkadaşlar yumurta toplamadan sonra verilen kalçadan iğne sizdede çok ağrı yaptı mı yürüyemiyorumçok kötü ağrıyor ya bu kadar ağrı yapmaması lazım mahvetti beni transfer oluncaya kadar devam, nasıl dayanıcam
Saat ve gün vercekler o saatte vurulcm demi cnmYumurta çatlatmayı toplamadan 36 saat önce veriyorlar canım, iğneden 36 saat sonrasına randevu veriyorlar o saatte toplanıyor
Hadi ya üzüldüm vlla gecms olsn :-( bende o iğneden verrlerse söylerim ozmn cnm fitil versnYok çatlama iğnesi acıtmıyor toplamadan sonra yine ilaç ve iğne veriyorlar iğnenin adı protestan, bak ben buradan öğrendim bu iğnenin fitil ve jelide varmış sana toplamadan sonra ilaç yazdıklarında bu iğneyi söyle fitilini yazar mısınız de, valla dün akşam vuruldum hala ağrı sızı içindeyim ve transfere kadar devam mış nasıl kaldırıcam bilmiyorum
Aynn cnmKüçük göstermek guzeldir gec yaslanicaz kuzum :)
Banada gonal f cetrotide bide çatlatma iğnesi verdiler belki kontrele gittigmde yumurta toplama dan sonrada iğne verr bilmiyorum kiBana sadece cetrotide diye göbekten yaptığım bii igne vardi onu verdi 3 tane bide antibiyotik ve baska ilac verdi cnm baska igne falan vermedi.
Kızlar bugün transferimin 9.günü alttan vajinal jel vermisti doktor transferden beri boyle uzun bir çubuk sonuna kadar itiyor sonra ilaci birakiyorsun. Bugun sabah yapip cikardiktan sonra kahverengi lekeler bulasmisti cubuga ve daha sonra ilacin fazlasi camasirima geldiginde o da kahverengi geldi sanırım tutmadi moralim cok bozuk
Üzülme cnm ben o dediğin jeli kullananlrdan okumuştum doktra sormuşlar jel zaten hepsi içinde kalmiyomus cikiyomus sen içini raht olsn dye genede doktra sor istersenKızlar bugün transferimin 9.günü alttan vajinal jel vermisti doktor transferden beri boyle uzun bir çubuk sonuna kadar itiyor sonra ilaci birakiyorsun. Bugun sabah yapip cikardiktan sonra kahverengi lekeler bulasmisti cubuga ve daha sonra ilacin fazlasi camasirima geldiginde o da kahverengi geldi sanırım tutmadi moralim cok bozuk
Slm canim benimde rezervim az ilk denemede 7 tane toplanmıştı 6 si işlem gördü 3 u dollendi 1 tane transfer oldu negatif şimdiki deneme uzun protokol 21. Günden itibaren igne oluyorum geçen salı yeni igne eklendi haftaya salı gidip görünecem bakalım kaç tane olusmus sizde sorun neydi özde erkek infertilitesi
Banada gonal f cetrotide bide çatlatma iğnesi verdiler belki kontrele gittigmde yumurta toplama dan sonrada iğne verr bilmiyorum ki
Evt senin farkli olmuş cnm bende cikolata kistleri var yumurtanin kalitesini düşürüyomus o yüzden korkyorum birazBende gonal f cetrotide kullandim ama Her doktorun ve her hastanin dozaji uygulamasi farkli oluyo cnm benim 3 tane catlatma ignemi 8. Gunde kontrole gittigimde vermisti mesela. Pazar Gece 1 de 3tane yaptim sali sabahi toplamaya cagirdi. Cok yumurtan olursa senin de belki verir sanada canim
Oo maşallah cnm çok iyi . İnşallah sonuna kadar böyle gider. SevindmBenide simdi aradilar kizlar bugun 5. Gun 13 taneden blastokist evresine ulasmis en saglikli 5 embriyomu dondurmuslar kalanlarida yarina kadar takip edip bana haber vericeklermis onlardan da dondurabilirlermis o sekilde soylediler. Insallah sonucuda guzel olur
Evt senin farkli olmuş cnm bende cikolata kistleri var yumurtanin kalitesini düşürüyomus o yüzden korkyorum biraz
Oo maşallah cnm çok iyi . İnşallah sonuna kadar böyle gider. Sevindm
Anladim cnm insallah seninde cok iyi olur yumoşlarin ve sonrada gelisimi cok guzel olur inşallah :)
Inşallah cnm yarn kontrolm var baklm ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?