- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Anladm cnm hayrlsi olr inş hepimz içn benmde ilk tüp bebek denemem çok zormuşBenim transferim 1 ay sonra olucagi icin regl olmami bekliyoruz oncelikle
Bakin kizlar su videoyu izleyebilirsiniz dondurulmus embriyo transferiyle ilgili
Benimde ilk canim gercekten zor Allah yardimcimiz olsunAnladm cnm hayrlsi olr inş hepimz içn benmde ilk tüp bebek denemem çok zormuş
Amin canm profilde ki senmsn kac yasindasnBenimde ilk canim gercekten zor Allah yardimcimiz olsun
Amin canm profilde ki senmsn kac yasindasn
He tmm :) cnm sende benm gibi küçük gosteriyon herlde sandmYok ben değilim canim hosuma gitti koydum :) ben 31 yaşındayım
İnşallah kaliteli olurYok canim ya gayet iyi bence moralini bozma sakın benim gittiğim klinikte bi bayanla tanismistim 3 yumurtasi toplanmis 2si saglikliymis dondurulmus sonra biri transfer edilmis ve hamileydi canim yani onemli olan kalitesi bence kuzum
34 yaşındayım canım, ya hakkaten şimdi başlıyormuş, diğer iğneler fasa fiso yaa, bu gün de bi iğne verdiler kalçadan çok fena ağrıyor kalcam oturamıyorum çok ağır geldi şuan pertim yani11 az değil canim. Daha ne olsun maşallah. Yaşın kaç senin.
Kabizlik için geceden kayısı kurusu koyuyorum bir bardağa içine su ekleyip sabah hem yiyorum kayısılari hem de suyu içiyorum. Erik de olur. Gerçi bende psikolojik sanırım birazda. Bu arada transfer sonrasi için ananas ve kabak çekirdeğinin iyi geldiğini duymuştum. Aklınızda olsun.
Amin canım vallahi çok zor süreç rabbim mükafatını versin inşallah, belli değil canım ama sanırım her gün arayıp gidişatı söylüyorlarAnladm cnm inşallah güzel haberler verirler ne zamn aricaklarida belli değil demi hep dua et sen bu arada ümitsizliğe kapılma cnki Allah ol der ve olur
Ama kucuk gosteriyorum zaten bende cnm tup bebek meekezinde beni gören daha cok küçük degilmisin deneseydin biraz daha diyo hemşire bile cok sasirdi yasimi soyleyince 23 24 gosteriyosun sen cnm dediHe tmm :) cnm sende benm gibi küçük gosteriyon herlde sandm
Inşallah tatlim :)İnşallah kaliteli olur
Hadi ya progesteron mu verdiler iğne. Ne iğnesi bu ki.34 yaşındayım canım, ya hakkaten şimdi başlıyormuş, diğer iğneler fasa fiso yaa, bu gün de bi iğne verdiler kalçadan çok fena ağrıyor kalcam oturamıyorum çok ağır geldi şuan pertim yaniyürümekte bile zorlanıyorum
Progestan ya çok kötüyüm, kalçamda çok ağrı var off allah'ım yardımcı olHadi ya progesteron mu verdiler iğne. Ne iğnesi bu ki.
Progestan ya çok kötüyüm, kalçamda çok ağrı var off allah'ım yardımcı ol
Ben de jel olarak vajinal kullanıyorum. Doktorundan öyle istesene. İğne zor, agirmis. Hep birilerini bulmak zorundasın yaptırmak için de.Progestan ya çok kötüyüm, kalçamda çok ağrı var off allah'ım yardımcı ol
Yaaa fitili mi var bunun, bana neden iğne verdiler sabah oldu hala ağrıyor zor geziyorum birkaç gün devam edecek mahvolurum ben yaProgestani ben fitil gibi kullanıyorum. Vajinadan. Ignesi oldugunu bilmiyordum.canim gecmis olsun
Hiç bir iğneyi ben yapmadım zaten korkuyorumBen de jel olarak vajinal kullanıyorum. Doktorundan öyle istesene. İğne zor, agirmis. Hep birilerini bulmak zorundasın yaptırmak için de.
Slm canim benimde rezervim az ilk denemede 7 tane toplanmıştı 6 si işlem gördü 3 u dollendi 1 tane transfer oldu negatif şimdiki deneme uzun protokol 21. Günden itibaren igne oluyorum geçen salı yeni igne eklendi haftaya salı gidip görünecem bakalım kaç tane olusmus sizde sorun neydi özde erkek infertilitesiMerhaba kızlar benim de sanırsam bu ay transfer olacak. Yumurta toplandı ve rahim kalinlastirmak için ilaç kullanıyorum. 12 günlük bir süreç bu. Yazılanları okudum da hiç benim gibi ilaç kullanan yok yumurta toplama sonrası.
Bu arada benim de rezervim düşük dedi doktorum. Küçüklü büyüklü 10 tane toplandı, 6 tanesi işlem gördü ve 2 tanesi 5. Güne gidip donduruldu. Embriyolog ikisi de çok kaliteli dedi bakalim sonuç ne olacak. Yumurta çok az çok önemli değil işlem görenler önemli.
Yumurta toplama sonrası hiç ağrı yaşamadım. Sadece anesteziden uyanınca bi sersemledim o kadar.
Herkes de farklı şeyler yaşanıyor, inşallah Hepimiz bu çektiklerimizi gülerek çocuklarımıza anlatırız.
Hakkımız da hayırlısı inşallah
Yaaa fitili mi var bunun, bana neden iğne verdiler sabah oldu hala ağrıyor zor geziyorum birkaç gün devam edecek mahvolurum ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?