- 19 Kasım 2015
- 1.160
- 858
- 53
- 45
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Yok canım hiç bişey olmadı merak etmeKızlar bugün transferimin 9.günü alttan vajinal jel vermisti doktor transferden beri boyle uzun bir çubuk sonuna kadar itiyor sonra ilaci birakiyorsun. Bugun sabah yapip cikardiktan sonra kahverengi lekeler bulasmisti cubuga ve daha sonra ilacin fazlasi camasirima geldiginde o da kahverengi geldi sanırım tutmadi moralim cok bozuk
Tüplerde sıvı birikmesi nedir nasıl anlaşılır. Bazen okuyorum ama tam da bilmiyorum. İnşallah bebis haberlerinizi aliriz sizin de.Hayırlısı olsun inşallah hakkınız da. Erkek de sorun yok bizim şükürler olsun bende sorun tüplerim de ki sıvı birikimi bebek olmasını engelliyormus canım.
Bugun pazar diye belki yarin ararlar yada gec ararlar canim saglikli olmasada bilgilendirmek icin aramak zorundalar sen takma kafana o kadar rahat ol kuzummKızlar fun yumurta toplandı 24 saat sonra aranır durumu anlatırlar defi, acaba sağlıklı çıkmadımı hala aramadılar
Canim moralini bozma bu jel de öyle oluyo bende de öyle olmustu herkezde oluyo bu canimKızlar bugün transferimin 9.günü alttan vajinal jel vermisti doktor transferden beri boyle uzun bir çubuk sonuna kadar itiyor sonra ilaci birakiyorsun. Bugun sabah yapip cikardiktan sonra kahverengi lekeler bulasmisti cubuga ve daha sonra ilacin fazlasi camasirima geldiginde o da kahverengi geldi sanırım tutmadi moralim cok bozuk
Bence de pazar günü olduğu için aramamislardir. Allahın izniyle iyi çıkacaktır. Ben de öyle hep endişe ettim. haber vermelerini beklemek biraz heyecanlı oluyor.Kızlar fun yumurta toplandı 24 saat sonra aranır durumu anlatırlar defi, acaba sağlıklı çıkmadımı hala aramadılar
Ama yarın aranıp bilgilendirileceksiniz denildi, gözlerim dolu dolu eşimi de üzmemek için zor tutuyorum kendimiBence de pazar günü olduğu için aramamislardir. Allahın izniyle iyi çıkacaktır. Ben de öyle hep endişe ettim. haber vermelerini beklemek biraz heyecanlı oluyor.
Ben özelde yaptırdım. Pazar günü arayıp bilgi vermediler bana. Bir de bulundukları ortamdan tüpleri çıkarmak da istemiyorlar fazla, zarar görmesine diye. Öyle dedi embriyolog bana. Senin pazartesi transfer olmaz olursa en erken salı olur. O yüzden bugün baksalar bile transfer gününü soyleyemezler. Bence o yüzden pazar günü mesai harcamazlar oradaAma yarın aranıp bilgilendirileceksiniz denildi, gözlerim dolu dolu eşimi de üzmemek için zor tutuyorum kendimiözel hastane olsa aranırdım heralde
Allah razı olsun inşallah dediğin gibidir, transfer için değil sağlıklı var mı yok mu arıcaklardı inşallah dediğiniz gibidirBen özelde yaptırdım. Pazar günü arayıp bilgi vermediler bana. Bir de bulundukları ortamdan tüpleri çıkarmak da istemiyorlar fazla, zarar görmesine diye. Öyle dedi embriyolog bana. Senin pazartesi transfer olmaz olursa en erken salı olur. O yüzden bugün baksalar bile transfer gününü soyleyemezler. Bence o yüzden pazar günü mesai harcamazlar orada
Aa maşallah çok iyiKızlaaaar müjdee aradılar11 den 9 u olgunlaşmış 8 i döllenmiş inşallah iyi gider, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eveet öldüm öldüm dirildim vallahi tam ümidi kesmiştim aradılar bu defa göz yaşımı tutamadım inşallah bölünmede iyi olur, döllenme sayısı iyi mi şimdiAa maşallah çok iyi. Bak boşuna endişelenmisin.
Gayet iyi maşallah. Fazla fire vermemiş bile. Darısı devamına. İllaki azalacaktir. Ama üzülme kötü olan elensin iyileri sana kalsın.Eveet öldüm öldüm dirildim vallahi tam ümidi kesmiştim aradılar bu defa göz yaşımı tutamadım inşallah bölünmede iyi olur, döllenme sayısı iyi mi şimdi
Gözün aydın canim cok guzel maşallah♡Kızlaaaar müjdee aradılar11 den 9 u olgunlaşmış 8 i döllenmiş inşallah iyi gider, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tüplerde sıvı birikmesi nedir nasıl anlaşılır. Bazen okuyorum ama tam da bilmiyorum. İnşallah bebis haberlerinizi aliriz sizin de.
Çok sağol inş sonu hayırlı olurGözün aydın canim cok guzel maşallah♡
Kızlaaaar müjdee aradılar11 den 9 u olgunlaşmış 8 i döllenmiş inşallah iyi gider, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Anladım canim cok sagolasin. Rabbim inşallah tez zamanda bebişini versin sana.Tüpler de sıvı birikimi geçirdiğimiz enfeksiyonlar üşütme ler. Hani annelerimiz çorapsız gezme der ya ha işte tam da obu nedenlerden oluyormuş doktorum öle dedi. Rahim filmi ile anlaşıldı benim. Sıvıyı bosaltacaklardi ameliyatla ama olmadı malesef bu nedenle baglandi.
İnşallah cümlemizin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Amiin, hepimizin güzel haberleri olsun inşallahAy masallah sayı çok iyi. İnşallah transferinde güzel geçer ve güzel haberlerini alırız çok mutlu oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?