2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Yok canım hiç bişey olmadı merak etme . Bazı arkadaşlarda böyle şeyler yaşayanlar oldu. Hatta hamile olanlar bile. İlacın etkisi o.

Hayırlısı olsun inşallah hakkınız da. Erkek de sorun yok bizim şükürler olsun bende sorun tüplerim de ki sıvı birikimi bebek olmasını engelliyormus canım.
Tüplerde sıvı birikmesi nedir nasıl anlaşılır. Bazen okuyorum ama tam da bilmiyorum. İnşallah bebis haberlerinizi aliriz sizin de.

Kızlar fun yumurta toplandı 24 saat sonra aranır durumu anlatırlar defi, acaba sağlıklı çıkmadımı hala aramadılar

Kızlar fun yumurta toplandı 24 saat sonra aranır durumu anlatırlar defi, acaba sağlıklı çıkmadımı hala aramadılar
Bugun pazar diye belki yarin ararlar yada gec ararlar canim saglikli olmasada bilgilendirmek icin aramak zorundalar sen takma kafana o kadar rahat ol kuzumm

Canim moralini bozma bu jel de öyle oluyo bende de öyle olmustu herkezde oluyo bu canim

Hala aranmadım sanırım olmadı embryologlar aramıyor mu olumsuz olunca acaba yarın hemşireler mi arar çok kötü psikolojim,çok üzgünüm tlf elimden düşmüyor ama yok arayan

Bence de pazar günü olduğu için aramamislardir. Allahın izniyle iyi çıkacaktır. Ben de öyle hep endişe ettim. haber vermelerini beklemek biraz heyecanlı oluyor.

Bence de pazar günü olduğu için aramamislardir. Allahın izniyle iyi çıkacaktır. Ben de öyle hep endişe ettim. haber vermelerini beklemek biraz heyecanlı oluyor.
Ama yarın aranıp bilgilendirileceksiniz denildi, gözlerim dolu dolu eşimi de üzmemek için zor tutuyorum kendimi özel hastane ve lanoratuvarın pazarı olmaz ki, sürekli kontrol vardır olsa aranırdım heralde

Ama yarın aranıp bilgilendirileceksiniz denildi, gözlerim dolu dolu eşimi de üzmemek için zor tutuyorum kendimi özel hastane olsa aranırdım heralde
Ben özelde yaptırdım. Pazar günü arayıp bilgi vermediler bana. Bir de bulundukları ortamdan tüpleri çıkarmak da istemiyorlar fazla, zarar görmesine diye. Öyle dedi embriyolog bana. Senin pazartesi transfer olmaz olursa en erken salı olur. O yüzden bugün baksalar bile transfer gününü soyleyemezler. Bence o yüzden pazar günü mesai harcamazlar orada

Allah razı olsun inşallah dediğin gibidir, transfer için değil sağlıklı var mı yok mu arıcaklardı inşallah dediğiniz gibidir

Aa maşallah çok iyi. Bak boşuna endişelenmisin.
Eveet öldüm öldüm dirildim vallahi tam ümidi kesmiştim aradılar bu defa göz yaşımı tutamadım inşallah bölünmede iyi olur, döllenme sayısı iyi mi şimdi

Eveet öldüm öldüm dirildim vallahi tam ümidi kesmiştim aradılar bu defa göz yaşımı tutamadım inşallah bölünmede iyi olur, döllenme sayısı iyi mi şimdi
Gayet iyi maşallah. Fazla fire vermemiş bile. Darısı devamına. İllaki azalacaktir. Ama üzülme kötü olan elensin iyileri sana kalsın.

Tüplerde sıvı birikmesi nedir nasıl anlaşılır. Bazen okuyorum ama tam da bilmiyorum. İnşallah bebis haberlerinizi aliriz sizin de.

Tüpler de sıvı birikimi geçirdiğimiz enfeksiyonlar üşütme ler. Hani annelerimiz çorapsız gezme der ya ha işte tam da o bu nedenlerden oluyormuş doktorum öle dedi. Rahim filmi ile anlaşıldı benim. Sıvıyı bosaltacaklardi ameliyatla ama olmadı malesef bu nedenle baglandi.

İnşallah cümlemizin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Anladım canim cok sagolasin. Rabbim inşallah tez zamanda bebişini versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…