2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Merhaba kızlaaar 11 yumurta toplandı nasıl sizce az mı yaa

Hayırlısı bakalım canım en olmadı öyle yapıcam artık inşallah yumurta toplama işlemin rahat geçmiştir :)

hiç bilmiyorum canım ben muayeneden çıkana kadar doktor gitmiş pazartesi soracağım
Çok şükür çok rahat geçti canım çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yok abartmıyorum çok rahat, çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda batma var Allah yardımcımız olsun inş embriyolarımız olur, ne olur dua edin canım

Hadi ilk kısmı gitti inşallah canım güzel güzel bölünüp sonra da sıkı sıkı tutunurlar inşallah

Bence iyi canm hem sayısı değil kalitesi önemli diyolar ama sayida az değil yani. İnşallah hayrlisyla sonuclanir stres ypma
Sayı çok olunca şansda yüksek olur doktorum 5-15 arası normal görüyoruz dedi ana korkmuyorum ya

Evet Şansın yüksek cnm korkma . Sorun neydi peki
Morgoloji sıfırdı canım yumurtalar da az olunca şansımız azalıyor sanırım, inş aradıklarında iyi haber verirler embriyolar olur, offf ne zor ne stresli İnşallah iiyi şeyler olur

Kızlaar yumurta toplamadan sonra nelere dikkat etmem gereken bişi var mı dr sadece ilaçları vs anlattı

Normal tabi. Yarın biraz daha olur ağrın. Yatip dinlenince gecer ama. Bir de kabiz olmamaya çalış. Transfer sonrası için de şimdiden önlemini almalisin.

Normal tabi. Yarın biraz daha olur ağrın. Yatip dinlenince gecer ama. Bir de kabiz olmamaya çalış. Transfer sonrası için de şimdiden önlemini almalisin.
Allahtan yarın pazar dinlenirim, nasıl önlem almalıyım be yiyip içicem, ni kayısı fayda gösterir başka ne yapım

11 canım az yumoş oldu çok üxgünüm

Yok canim ya gayet iyi bence moralini bozma sakın benim gittiğim klinikte bi bayanla tanismistim 3 yumurtasi toplanmis 2si saglikliymis dondurulmus sonra biri transfer edilmis ve hamileydi canim yani onemli olan kalitesi bence kuzum

11 canım az yumoş oldu çok üxgünüm
11 az değil canim. Daha ne olsun maşallah. Yaşın kaç senin.

Kabizlik için geceden kayısı kurusu koyuyorum bir bardağa içine su ekleyip sabah hem yiyorum kayısılari hem de suyu içiyorum. Erik de olur. Gerçi bende psikolojik sanırım birazda. Bu arada transfer sonrasi için ananas ve kabak çekirdeğinin iyi geldiğini duymuştum. Aklınızda olsun.

Morgoloji sıfırdı canım yumurtalar da az olunca şansımız azalıyor sanırım, inş aradıklarında iyi haber verirler embriyolar olur, offf ne zor ne stresli İnşallah iiyi şeyler olur
Anladm cnm inşallah güzel haberler verirler ne zamn aricaklarida belli değil demi hep dua et sen bu arada ümitsizliğe kapılma cnki Allah ol der ve olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…