- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Çok şükür çok rahat geçti canım çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yok abartmıyorum çok rahat, çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda batma var Allah yardımcımız olsun inş embriyolarımız olur, ne olur dua edin canımHayırlısı bakalım canım en olmadı öyle yapıcam artık inşallah yumurta toplama işlemin rahat geçmiştir :)
hiç bilmiyorum canım ben muayeneden çıkana kadar doktor gitmiş pazartesi soracağım
Hadi ilk kısmı gitti inşallah canım güzel güzel bölünüp sonra da sıkı sıkı tutunurlar inşallahÇok şükür çok rahat geçti canım çok korkuyordum ama hiç korkulacak bişey yok abartmıyorum çok rahat, çok hafif adet sancısı gibi kasıklarımda batma var Allah yardımcımız olsun inş embriyolarımız olur, ne olur dua edin canım
Bence iyi canm hem sayısı değil kalitesi önemli diyolar ama sayida az değil yani. İnşallah hayrlisyla sonuclanir stres ypmaMerhaba kızlaaar 11 yumurta toplandı nasıl sizceaz mı yaa
Amiiin, asıl bundan sonra başlıyor acabalar sanırımHadi ilk kısmı gitti inşallah canım güzel güzel bölünüp sonra da sıkı sıkı tutunurlar inşallah
Sayı çok olunca şansda yüksek olurBence iyi canm hem sayısı değil kalitesi önemli diyolar ama sayida az değil yani. İnşallah hayrlisyla sonuclanir stres ypma
Evet Şansın yüksek cnm korkma . Sorun neydi pekiSayı çok olunca şansda yüksek olurdoktorum 5-15 arası normal görüyoruz dedi ana korkmuyorum ya
Morgoloji sıfırdı canımEvet Şansın yüksek cnm korkma . Sorun neydi peki
Nasil yani yumurta toplama işlemnden sonra regl olunuyomu ?
Yanlış yazmışım canım bizim sayı az, sayı fazla olunca şans fazla olurEvet Şansın yüksek cnm korkma . Sorun neydi peki
Kızlaar yumurta toplamadan sonra nelere dikkat etmem gereken bişi var mıdr sadece ilaçları vs anlattı
Kasığımda baya bi baskı var normal mıBol Su icmeye çalış ve hafif seylerle beslenmeye calis cnm. Gaz yapicak seylerden baharattan vs sakın. Bide bol bol dinlen :)
Normal canim bende hem baski heem baya bi agri olmustu agri kesicilerin etkisi gecince.. kac yumurtan toplandi?Kasığımda baya bi baskı var normal mı
Normal tabi. Yarın biraz daha olur ağrın. Yatip dinlenince gecer ama. Bir de kabiz olmamaya çalış. Transfer sonrası için de şimdiden önlemini almalisin.Kasığımda baya bi baskı var normal mı
11 canım az yumoş oldu çok üxgünümNormal canim bende hem baski heem baya bi agri olmustu agri kesicilerin etkisi gecince.. kac yumurtan toplandi?
Normal tabi. Yarın biraz daha olur ağrın. Yatip dinlenince gecer ama. Bir de kabiz olmamaya çalış. Transfer sonrası için de şimdiden önlemini almalisin.
Allahtan yarın pazar dinlenirim, nasıl önlem almalıyım be yiyip içicem, ni kayısı fayda gösterir başka ne yapımNormal tabi. Yarın biraz daha olur ağrın. Yatip dinlenince gecer ama. Bir de kabiz olmamaya çalış. Transfer sonrası için de şimdiden önlemini almalisin.
11 canım az yumoş oldu çok üxgünüm
11 az değil canim. Daha ne olsun maşallah. Yaşın kaç senin.11 canım az yumoş oldu çok üxgünüm
Anladm cnm inşallah güzel haberler verirler ne zamn aricaklarida belli değil demi hep dua et sen bu arada ümitsizliğe kapılma cnki Allah ol der ve olurMorgoloji sıfırdı canımyumurtalar da az olunca şansımız azalıyor sanırım, inş aradıklarında iyi haber verirler embriyolar olur, offf ne zor ne stresli İnşallah iiyi şeyler olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?