- 31 Ocak 2015
- 511
- 574
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Dün yoğundum biraz bir de o kahverengi lekelenme olunca canım sıkıldı okudum ama yazmadım hiç.. bugün saglik ocaginda d vitamini b12 kolesterol tahlili yaptiracaktik esimle gitmisken bhcg ye de bakar mısınız dedim yarin cikacakmis sonuçlar bakalim. Dayanamadim idrar testi yaptim negatif cikti tabi ki. Bilmiyorum ya karisik duygular icindeyim sanki adet olacakmis gibi rahatsızlık hissi var kasiklarimda sende bir belirti var mi nasil gidiyor?sonbaharss nerelerdesin sesin çıkmıyor. Az kaldı test günümüze. Heyecan tavan bende. Korkuyorum da. Sen ne alemdesin
Canim ben de crinone kullaniyorum inan cok rahat. Ama yatmayacaksin yarim saat yürü dedi bana hemşire ben de dolaniyorum yaptiktan sonraArkadaşlar iğneyi sordum çok ağrı yaptı yerimden kalkamıyorum hatta rapor aldım diye CRİNONE jel söyledi kullan diye nasıl zor oluyor mu ,ben nasıl yaparım
Hadi bakalım güzel sonuç gelsin. İdrar yanıltıyor genelde diyorlar. Çoğul gebelikse o zaman erken çıkıyormuş. Ama ben de dayanamayıp yapsam diyorum testi. Aynen bende de kasiklarimda rahatsızlık ve batma hissi var. Adet olacakmisim gibi Hafif bel ve bacak agrisi da çekiyorum. Psikoloji alt üst.Dün yoğundum biraz bir de o kahverengi lekelenme olunca canım sıkıldı okudum ama yazmadım hiç.. bugün saglik ocaginda d vitamini b12 kolesterol tahlili yaptiracaktik esimle gitmisken bhcg ye de bakar mısınız dedim yarin cikacakmis sonuçlar bakalim. Dayanamadim idrar testi yaptim negatif cikti tabi ki. Bilmiyorum ya karisik duygular icindeyim sanki adet olacakmis gibi rahatsızlık hissi var kasiklarimda sende bir belirti var mi nasil gidiyor?
15 tane varsa iyi zaten transfere kadar şimdilik kullanıcam gerekirse yine alırız, bunu sağlık ocağına dr ye yazffırabiliyor muyuz?Sabah akşamsa 1 kutu yetmez. İçinde çok yok. Transfer oncesinden test gününe kadar kullaniyorsun çünkü. 15 tane mi ne var içinde tam emin değilim.
Sabah akşam yapıcaksın yatıp oturmayacaksın 10 dk yürüyüş yapıcaksın dediCanim ben de crinone kullaniyorum inan cok rahat. Ama yatmayacaksin yarim saat yürü dedi bana hemşire ben de dolaniyorum yaptiktan sonra
Hergün değil ama 2 güne bir filan. Doktorunla ayarlarsiniz muhtemelen.KIZLAR nisanda başlıyoruz bizde iğnelere ama kafama takılan bişey var, ben bilecikte görev yapıyorum ama tedavim İstanbulda Bahçeci de olacak şimdi iğnelere başlayınca hergün doktora gitmek mi gerekiyoryoksa birkaç gün araylamı gidiliyor, oofffffff hep sıkıntı
Canim her gün degil ortalama 4 gunde bir falsn gidiyorsun yumurta toplamaya son birkac gun artik sık kontrol ediyor iki günde bir gibi o kadar yani 14 15 unluk süreçte 5 6kez falan gittik biz kontrol olarakKIZLAR nisanda başlıyoruz bizde iğnelere ama kafama takılan bişey var, ben bilecikte görev yapıyorum ama tedavim İstanbulda Bahçeci de olacak şimdi iğnelere başlayınca hergün doktora gitmek mi gerekiyoryoksa birkaç gün araylamı gidiliyor, oofffffff hep sıkıntı
Hergün değil canim ben 5.gun gittim sonra 7.gun cagirdi sonrada toplamaya cagirdiKIZLAR nisanda başlıyoruz bizde iğnelere ama kafama takılan bişey var, ben bilecikte görev yapıyorum ama tedavim İstanbulda Bahçeci de olacak şimdi iğnelere başlayınca hergün doktora gitmek mi gerekiyoryoksa birkaç gün araylamı gidiliyor, oofffffff hep sıkıntı
İnşaallah pozitif sonuçlar aliriz hayırlısıyla esim de diyor ki olmazsa da napalim psikolojini ayarla ona göre sakin aglamak yok bak ilkindeki gibi. Ya elde degil erkekler anlayamiyor bizi o kadar ilac yukleniyoruz derdi cekiyoruz agri aci stres bir de olmayinca haliyle üzülüyor insanHadi bakalım güzel sonuç gelsin. İdrar yanıltıyor genelde diyorlar. Çoğul gebelikse o zaman erken çıkıyormuş. Ama ben de dayanamayıp yapsam diyorum testi. Aynen bende de kasiklarimda rahatsızlık ve batma hissi var. Adet olacakmisim gibi Hafif bel ve bacak agrisi da çekiyorum. Psikoloji alt üst.
Lekelenme ye kafanı hiç takma. Jel kullanınca normalmis. Belki yerleşme kanamasıdir. İnşallah.
Aynen öyle anlamıyorlar. Ne demek ağlamak yok. O kadar fizyolojik ve psikolojik yükünü taşıyoruz. Benim eşim de öyle. Allah büyüktür. İnşallah güzel haberleri de paylaşırız, yaşadıklarımızı unuturuz.İnşaallah pozitif sonuçlar aliriz hayırlısıyla esim de diyor ki olmazsa da napalim psikolojini ayarla ona göre sakin aglamak yok bak ilkindeki gibi. Ya elde degil erkekler anlayamiyor bizi o kadar ilac yukleniyoruz derdi cekiyoruz agri aci stres bir de olmayinca haliyle üzülüyor insan
KIZLAR nisanda başlıyoruz bizde iğnelere ama kafama takılan bişey var, ben bilecikte görev yapıyorum ama tedavim İstanbulda Bahçeci de olacak şimdi iğnelere başlayınca hergün doktora gitmek mi gerekiyoryoksa birkaç gün araylamı gidiliyor, oofffffff hep sıkıntı
CANIM BENİM DOKTORUM DA ERBİL BEY :) memnunmusun doktorundan ilgisi alakası nasıl off çok heyecanlıyım benMerhaba canim bende bahcecide yaptiriyorum doktorun kim benim erbil yağmur.
Benim su sekilde oldu anlatayim sana
Once reglimin 2. Günü gittim o gunde dahil 6. Gününe kadar igne verdi igneler bitince tekrar kontrol sonra 2 gun Sonra cagirdi yine iki gunluk igne bitince yine cagirdi yine 2 günlük igne ve catlatma ignelerimi verdi saatini gunu soyledi 3 gun sonrada toplanmasi için gittim yani
5 mart kontrol regl. 2 gunu 5 igne
10 mart kontrol 2 igne
12 mart kontrol 2 igne ve catlatma
13 mart gece 1 de catlatma ignesi 3 adet
15mart sabahi yumurta toplama.
Ama bu tabiki kişiden kisiye değişebilir yumurtlama sayina zamanina vs de bagli cnm ama genelde boyle oluyo.
Bu arada kizlar az once aradilar kalan embriyolarimdan bugun 6. Gune kalan saglikli 2 tanesini daha dondurmuslar toplam 7 tane oldu yani. Bundan sonra sira transferde inşallah saglikla sorunsuz onuda atlatirim..
Cok iyi tebrik ederim. Sayı güzel. Darısı bebiseMerhaba canim bende bahcecide yaptiriyorum doktorun kim benim erbil yağmur.
Benim su sekilde oldu anlatayim sana
Once reglimin 2. Günü gittim o gunde dahil 6. Gününe kadar igne verdi igneler bitince tekrar kontrol sonra 2 gun Sonra cagirdi yine iki gunluk igne bitince yine cagirdi yine 2 günlük igne ve catlatma ignelerimi verdi saatini gunu soyledi 3 gun sonrada toplanmasi için gittim yani
5 mart kontrol regl. 2 gunu 5 igne
10 mart kontrol 2 igne
12 mart kontrol 2 igne ve catlatma
13 mart gece 1 de catlatma ignesi 3 adet
15mart sabahi yumurta toplama.
Ama bu tabiki kişiden kisiye değişebilir yumurtlama sayina zamanina vs de bagli cnm ama genelde boyle oluyo.
Bu arada kizlar az once aradilar kalan embriyolarimdan bugun 6. Gune kalan saglikli 2 tanesini daha dondurmuslar toplam 7 tane oldu yani. Bundan sonra sira transferde inşallah saglikla sorunsuz onuda atlatirim..
Bana ne iğne verdiler ne de fitil...jel verdiler...iki tanede hap...Normal canım 5-15 arası normal dedi dr benim de 11 di dedim az heralde çok şükür 8 i döllenmiş bugün bölünme kaçında olmuş arıyıcaklar Hayırlı haberlerimiz olsun inşallah, bu arada sana toplamadan sonra PROTESTAN iğne verdiler mi yoksa fitil mi verdiler?
Caım senin rapor alman ve orada birinde kalman lazım git gel çok zorlanırsın kişiye göre değişiyor örneğin ben salı gittim perşembe gittim cumartesi gittim yani iki günde bir gittiğim haftam oldu bu senin durumuna bağlıKIZLAR nisanda başlıyoruz bizde iğnelere ama kafama takılan bişey var, ben bilecikte görev yapıyorum ama tedavim İstanbulda Bahçeci de olacak şimdi iğnelere başlayınca hergün doktora gitmek mi gerekiyoryoksa birkaç gün araylamı gidiliyor, oofffffff hep sıkıntı
Jel olması çok iyi iğneyse söyle jel versinler diyicektim, beni mahvetti kimse çekmesin dedim, bende bu gün aradım yerimden kalkamıyorum rapor aldım dedim iğneyi bırak jeli al dedilerBana ne iğne verdiler ne de fitil...jel verdiler...iki tanede hap...
KALACAK KİMSEM YOK CANIM YAA BAKALIM ARTIK DOKTOR NASIL BİR TEDAVİ ÖNERECEK ARTIK ONA GÖRE KARAR VERİCEZ OLMAZSA DA ÖĞRETMENEVİNDE FALAN KALIRIZCa
Caım senin rapor alman ve orada birinde kalman lazım git gel çok zorlanırsın kişiye göre değişiyor örneğin ben salı gittim perşembe gittim cumartesi gittim yani iki günde bir gittiğim haftam oldu bu senin durumuna bağlı
Cok cok memnunum canim onun gibisini bulamazsin cok samimi cok tatli ve pozitif enerji veren biri cok sanslisin onun hastasi oldugun için :)CANIM BENİM DOKTORUM DA ERBİL BEY :) memnunmusun doktorundan ilgisi alakası nasıl off çok heyecanlıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?