2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Kızlar benim yine stresli saatlerim başladı, bölünme oldumu diye aramadılar kaça kadar ararlar acaba

ayy inan çok rahatlattın beni sağolasın canım :)

Rica ederim canım ne zaman basliycaksin tedaviye bellimi denk gelirsek bahcecide goruselim :) yagmurla atan kalplere uyemisin facede?

Kızlar merhaba bygün transferim oldu rabbim hakkumzda hayırlısını versin.

Hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar benim yine stresli saatlerim başladı, bölünme oldumu diye aramadılar kaça kadar ararlar acaba

Tatlim senin merkez gec ariyo ya stres yapma bu kadar ararlar mutlaka sakin ol biraz kuzum :)

Kızlar bana önerileriniz var mı belli başlı şeyleri duydum ama fikitlerinize açığım... bu arada yatmaktan sıkıldım

Kızlar bana önerileriniz var mı belli başlı şeyleri duydum ama fikitlerinize açığım... bu arada yatmaktan sıkıldım
Ananas ve kabak çekirdeği. Ayrıca uzun süre yatmak olumsuz etki ediyormuş. Bilimsel bir çalışma bu. Hemşirem de böyle tavsiye etti

Kizlar Birsey sorabilir miyim?
Benim yumurta toplama işlemi sonrası 12 günlük rahim kalinlastirmak için bi ilaç verdi doktorum. Şimdi okuyorum da siz de iğne ve jel kullanılıyor. Siz bu süreci atlattınız mi yoksa bende mi bi gariplik var hı?

Canim büyük ihtimal senin transferi adetten sonra yapacak oyuzden rahim kalinlastirmak için ilaç vermiş bende yumurta toplandıktan sonra transfer yapılacak oyuzden jel veriyo

Bana hem jel verdi hem de ilaç..

şunlar; Crinone ( jel) , Prednol, Rulid ...haplardan biri antibiyotik..diğeri ne için bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…