- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Amin canim insallah :)Cok iyi tebrik ederim. Sayı güzel. Darısı bebise
ayy inan çok rahatlattın beni sağolasın canım :)Cok cok memnunum canim onun gibisini bulamazsin cok samimi cok tatli ve pozitif enerji veren biri cok sanslisin onun hastasi oldugun için :)
Hayirli olsun. Bebisli haberler bekliyoruzKızlar merhaba bygün transferim oldu rabbim hakkumzda hayırlısını versin.
Canım hayırlı olsun inşallah, geri sayım başladı yaniKızlar merhaba bygün transferim oldu rabbim hakkumzda hayırlısını versin.
ayy inan çok rahatlattın beni sağolasın canım :)
Kızlar merhaba bygün transferim oldu rabbim hakkumzda hayırlısını versin.
Kızlar benim yine stresli saatlerim başladı, bölünme oldumu diye aramadılar kaça kadar ararlar acaba
Ananas ve kabak çekirdeği. Ayrıca uzun süre yatmak olumsuz etki ediyormuş. Bilimsel bir çalışma bu. Hemşirem de böyle tavsiye ettiKızlar bana önerileriniz var mı belli başlı şeyleri duydum ama fikitlerinize açığım... bu arada yatmaktan sıkıldım
Çok geçmiş olsunJel olması çok iyi iğneyse söyle jel versinler diyicektim, beni mahvetti kimse çekmesin dedim, bende bu gün aradım yerimden kalkamıyorum rapor aldım dedim iğneyi bırak jeli al dediler
Canim büyük ihtimal senin transferi adetten sonra yapacak oyuzden rahim kalinlastirmak için ilaç vermiş bende yumurta toplandıktan sonra transfer yapılacak oyuzden jel veriyoKizlar Birsey sorabilir miyim?
Benim yumurta toplama işlemi sonrası 12 günlük rahim kalinlastirmak için bi ilaç verdi doktorum. Şimdi okuyorum da siz de iğne ve jel kullanılıyor. Siz bu süreci atlattınız mi yoksa bende mi bi gariplik var hı?
Bana hem jel verdi hem de ilaç..Kizlar Birsey sorabilir miyim?
Benim yumurta toplama işlemi sonrası 12 günlük rahim kalinlastirmak için bi ilaç verdi doktorum. Şimdi okuyorum da siz de iğne ve jel kullanılıyor. Siz bu süreci atlattınız mi yoksa bende mi bi gariplik var hı?
Benim de tranferim inşallah bu hafta yapılacakBana hem jel verdi hem de ilaç..
şunlar; Crinone ( jel) , Prednol, Rulid ...haplardan biri antibiyotik..diğeri ne için bilmiyorum :))
Benimde 3 ilaç ve iğne vardı tabi iğneyi değiştim jel kullanıyorum şimdiBana hem jel verdi hem de ilaç..
şunlar; Crinone ( jel) , Prednol, Rulid ...haplardan biri antibiyotik..diğeri ne için bilmiyorum :))
Benimde bu hafta çook heyecanlıyımBenim de tranferim inşallah bu hafta yapılacak
Benimde bu hafta çook heyecanlıyım
Aa süper canim maşallah. Toplarken fazla bile çıkıyormuş.Kizlar doktordan çıktım 14-15 tane yumurta oluşmuş perşembe günü kontrole cagirdi cumartesi toplanacak büyük ihtimal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?