2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

CANIM ŞİMDİ VİTAMİNLERİ FALAN KULLANIYORUM NİSANIN İLK HAFTASINDA DA İĞNELERE BAŞLICAZ, HYR NASIL ÜYE OLMAM GEREKİYOR YAĞMURLA ATAN KALPLERE BENDE OLAYIM

amaralli canim dün 10.günümdü ya kan testi yaptirmistim saglik ocaginda bugün cikmis 0.49 negatif yani benim umutlarim bi dahakine artik sizden hayirli haberler bekliyorum

Kargo bekliyordum bir iki kiyafet almistim bebek için tam da bugün geldi cok manidar oldu zamanlama

amaralli canim dün 10.günümdü ya kan testi yaptirmistim saglik ocaginda bugün cikmis 0.49 negatif yani benim umutlarim bi dahakine artik sizden hayirli haberler bekliyorum
Canım ya üzüldüm çok. Ben senden güzel haber alırız diye bekliyordum hep. Vardir bir hayır. Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce güzel bir bebisle verecektir inşAllah

Kızlar az önce hastaneyi aradım emriyo dondutmak için kaliteli emryolarınız yok o yüzden biz dondurmadık dediler 3. Gün transferi yapıldı bana boşuna mı transfer yapıldı yani kalitesizse niye yaptılar moralim bozulduu

Kaliteli olanları transfer etmislerdir dondurmak için kalmamıştır belki cnm. Sana daha transferden once soylemediler mi bunu? Kac dollendi kac kaldi kac donduruldu diye ? O asamada her gun arayip haber veriyolar normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…