- 22 Nisan 2014
- 940
- 492
- 103
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Evet canım aradılar 8'ide bölünmüş heyecandan kaç bölünme diye sormadım bugün yine arıcaklarCanim dun aradilar mi seni? Ne durumdaymis bebislerin :)
İyi canım maşallah o zamana kadar artarKizlar doktordan çıktım 14-15 tane yumurta oluşmuş perşembe günü kontrole cagirdi cumartesi toplanacak büyük ihtimal dedi
2-3 tanede küçük varmış bana öyle dedi ben uzun protokol yaptirdim oyuzden bukadar fazla olusmus geçen tedavide 7 tane olusmus tu 3 tane embriyom olmustuAa süper canim maşallah. Toplarken fazla bile çıkıyormuş.
Gözün aydın canim insallah hepsi sağlıklı olur ve annelerine sımsıkı tutunurlar canimEvet canım aradılar 8'ide bölünmüş heyecandan kaç bölünme diye sormadım bugün yine arıcaklar
Insallah canim perşembe belli olur cumartesi toplanacakİyi canım maşallah o zamana kadar artar
Test Sonucu bekleyerek biraz gergin. Sen napiyorsunKızlar napıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor
Amiiin, hepimizinGözün aydın canim insallah hepsi sağlıklı olur ve annelerine sımsıkı tutunurlar canim
CANIM ŞİMDİ VİTAMİNLERİ FALAN KULLANIYORUM NİSANIN İLK HAFTASINDA DA İĞNELERE BAŞLICAZ, HYR NASIL ÜYE OLMAM GEREKİYOR YAĞMURLA ATAN KALPLERE BENDE OLAYIMRica ederim canım ne zaman basliycaksin tedaviye bellimi denk gelirsek bahcecide goruselim :) yagmurla atan kalplere uyemisin facede?
Hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz :)
Tatlim senin merkez gec ariyo ya stres yapma bu kadar ararlar mutlaka sakin ol biraz kuzum :)
CANIM ŞİMDİ VİTAMİNLERİ FALAN KULLANIYORUM NİSANIN İLK HAFTASINDA DA İĞNELERE BAŞLICAZ, HYR NASIL ÜYE OLMAM GEREKİYOR YAĞMURLA ATAN KALPLERE BENDE OLAYIM
Masallah Hadi bakalım yine haber ver kuzumm :)Evet canım aradılar 8'ide bölünmüş heyecandan kaç bölünme diye sormadım bugün yine arıcaklar
tamam canım bende sana attımAnladim cnm mesaj attım sana :)
Canım ya üzüldüm çok. Ben senden güzel haber alırız diye bekliyordum hep. Vardir bir hayır. Rabbim emeklerinin karşılığını bir an önce güzel bir bebisle verecektir inşAllahamaralli canim dün 10.günümdü ya kan testi yaptirmistim saglik ocaginda bugün cikmis 0.49 negatif yani benim umutlarim bi dahakine artik sizden hayirli haberler bekliyorum
Sakla onları zamanı gelecek inşallahKargo bekliyordum bir iki kiyafet almistim bebek için tam da bugün geldi cok manidar oldu zamanlama
amaralli canim dün 10.günümdü ya kan testi yaptirmistim saglik ocaginda bugün cikmis 0.49 negatif yani benim umutlarim bi dahakine artik sizden hayirli haberler bekliyorum
Ama zaten 2 gunde muhtesem bir tavan olmayacak ki.. Adet olmazsam yarin yine test yaptiracagim ki merkeze haber vereyim bakalım ne zaman gel diyeceklerCanım 10 gün erken değil miherşeyin hayırlısı tabi ama 10 gün erken diye düşünüyorum
Kızlar az önce hastaneyi aradım emriyo dondutmak için kaliteli emryolarınız yok o yüzden biz dondurmadık dediler 3. Gün transferi yapıldı bana boşuna mı transfer yapıldı yani kalitesizse niye yaptılar moralim bozulduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?