- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
amaralli canim dün 10.günümdü ya kan testi yaptirmistim saglik ocaginda bugün cikmis 0.49 negatif yani benim umutlarim bi dahakine artik sizden hayirli haberler bekliyorum
16 yumurta toplandı 11i mikroenjeksiyonla döllendi dedeiler 3. Gün transfer yapıldı bana 5. Güne gelenleri dondururuz dediler. Ama gelen olmamışKaliteli olanları transfer etmislerdir dondurmak için kalmamıştır belki cnm. Sana daha transferden once soylemediler mi bunu? Kac dollendi kac kaldi kac donduruldu diye ? O asamada her gun arayip haber veriyolar normalde
16 yumurta toplandı 11i mikroenjeksiyonla döllendi dedeiler 3. Gün transfer yapıldı bana 5. Güne gelenleri dondururuz dediler. Ama gelen olmamış
Hiç umitsizlige kapılma. Çünkü 3. Gün embriyo lari rahim ortamında daha iyi gelişebiliyorlar. Forumlarda 3. Gün embriyosu tutanlar çok gördüm. Gazi Üniv. Mi senin hastane.Ne bilim eğer kalitesizse neden transfer yapıldıki diyorum bide emryo neden kalitesiz olur şimdiden modum düştüü
Ne bilim eğer kalitesizse neden transfer yapıldıki diyorum bide emryo neden kalitesiz olur şimdiden modum düştüü
Bir tüp bebek doktoru anlatmıştı; genel olarak 3. Gün embiryaları yerleştiriyoruz çünkü içerde büyüme gelişme özelliği daha fazla 5. Güne genelde çok fazla embiryo kalırsa onlar bekletiyoruz çünkü dış ortamda büyümeden yok olma ihtimali yüksekmiş. Transferin inşallah tutacak moralini onlara ver morali yüksek tut ki onlar sana turunsun önemli olan onlar şuanNe bilim eğer kalitesizse neden transfer yapıldıki diyorum bide emryo neden kalitesiz olur şimdiden modum düştüü
27 yaşındayım canım inşş bebişleeim beni bırakmaz sizlerinde tutar inşallah
Normal canim ben daha 2 gun oncesine kadar cok şişiktim 5 6 gun sürdü o sanci ve siskinliklerimKızlar yumurta toplamadan sonra kasık ağrısı ve şişkinlik normal mi? Davul gibi oldum gaz sancısı gibi
Tamam canım çok sağolNormal canim ben daha 2 gun oncesine kadar cok şişiktim 5 6 gun sürdü o sanci ve siskinliklerimdun ve bugun daha iyiyim.. gunden gune azaliyo ama senin insallah benden daha az surer gecmesi bol bol su ic canim
Kizlarr bende bugun basladimm ilk gonal f imi vurundum
Hayirli ugurlu olsun canimKizlarr bende bugun basladimm ilk gonal f imi vurundum
Tesekkur ederim Allah razi olsun gonal f vurulduktan sonra vucudunuzda agri oldumu ya yada ne gibi etkiler olduHayirli ugurlu olsun canim
Gonal f çok rahat bir iğne. Ucu çok ince güzel kesinlikle ağrı filan yapmıyor sonrasindaTesekkur ederim Allah razi olsun gonal f vurulduktan sonra vucudunuzda agri oldumu ya yada ne gibi etkiler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?