2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

amaralli canim dün 10.günümdü ya kan testi yaptirmistim saglik ocaginda bugün cikmis 0.49 negatif yani benim umutlarim bi dahakine artik sizden hayirli haberler bekliyorum

Cnm 13. 14. gunde test yapmak gerekmiyomu erken yapmışsın bence Allahtan umut kesilmez canim belki gec dollenme falandir insallah tutunmustur bebeğin sana.. olmadiysa da uzulmek yilmak yok kuzum mucadeleye devam.. kalan dondurulmus embriyon varmiydi ?

Kaliteli olanları transfer etmislerdir dondurmak için kalmamıştır belki cnm. Sana daha transferden once soylemediler mi bunu? Kac dollendi kac kaldi kac donduruldu diye ? O asamada her gun arayip haber veriyolar normalde
16 yumurta toplandı 11i mikroenjeksiyonla döllendi dedeiler 3. Gün transfer yapıldı bana 5. Güne gelenleri dondururuz dediler. Ama gelen olmamış

16 yumurta toplandı 11i mikroenjeksiyonla döllendi dedeiler 3. Gün transfer yapıldı bana 5. Güne gelenleri dondururuz dediler. Ama gelen olmamış

Kac tane transfer ettiler peki ? Benimde 5 ve 6. Gune bekleyip oyle dondurdular ama seninkiler ulasamamis o evreye demekki cnm ulassaydi dondururlardi hangi merkezdi senin yaptirdigin yer?

Ne bilim eğer kalitesizse neden transfer yapıldıki diyorum bide emryo neden kalitesiz olur şimdiden modum düştüü

Ne bilim eğer kalitesizse neden transfer yapıldıki diyorum bide emryo neden kalitesiz olur şimdiden modum düştüü
Hiç umitsizlige kapılma. Çünkü 3. Gün embriyo lari rahim ortamında daha iyi gelişebiliyorlar. Forumlarda 3. Gün embriyosu tutanlar çok gördüm. Gazi Üniv. Mi senin hastane.

Canim sen moralini yüksek tutki tutunsun bebişin sana 2 tane yaptilarsa sansin daha yüksek hemde inşallah hayırlısı ile güzel haberi alirsin ve bizlere de verirsin. Her embriyo laboratuvar ortaminda 5. Gune ulasamayabiliyormus. Iyiki sana 3. Gunde transfer yapmışlar bak 5. Gunde yapalım bekleyelim deselerdi hepsini kaybedicektin belkide hic transfer yapılmadan. . bence içini ferah tutmalisin. Yasin kacti canim senin?

Bir tüp bebek doktoru anlatmıştı; genel olarak 3. Gün embiryaları yerleştiriyoruz çünkü içerde büyüme gelişme özelliği daha fazla 5. Güne genelde çok fazla embiryo kalırsa onlar bekletiyoruz çünkü dış ortamda büyümeden yok olma ihtimali yüksekmiş. Transferin inşallah tutacak moralini onlara ver morali yüksek tut ki onlar sana turunsun önemli olan onlar şuan

27 yaşındayım canım inşş bebişleeim beni bırakmaz sizlerinde tutar inşallah

Kızlar yumurta toplamadan sonra kasık ağrısı ve şişkinlik normal mi? Davul gibi oldum gaz sancısı gibi

Kızlar yumurta toplamadan sonra kasık ağrısı ve şişkinlik normal mi? Davul gibi oldum gaz sancısı gibi
Normal canim ben daha 2 gun oncesine kadar cok şişiktim 5 6 gun sürdü o sanci ve siskinliklerim dun ve bugun daha iyiyim.. gunden gune azaliyo ama senin insallah benden daha az surer gecmesi bol bol su ic canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…