2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

benim ailem biliyor canım çünkü gizleyemem sonuçta her an her şey olabilir ve bir yola çıkıyoruz, onların da duasını almak gerek diye düşünüyorum. Bizde ikimizde de sorun yok sadece yaştan dolayı doktor beklememiz taraftarı değil, bence eşinin ailesine söylemesende kendi ailene söyle, çünkü bu dönemde insanın desteğe ihtiyacı oluyor psikolojik olarak. Yoksa çok bunalırsın ve kendi içinde boğulursun...

Evet cnm cok yorgunum kimseye bisi ddiyemiyorum ama icimde firtinalar kopuyo.soylersemde esimde problem bi laf dese agir gelicek .ailemi biliyorum evlenmeseydine bile getirirler oderece

Evet cnm cok yorgunum kimseye bisi ddiyemiyorum ama icimde firtinalar kopuyo.soylersemde esimde problem bi laf dese agir gelicek .ailemi biliyorum evlenmeseydine bile getirirler oderece
cidden zor bir surec canim. Biz de sadece ailelere soyledik. Benim ailem cok destekci sagolsunlar. Allah basimizdan eksik etmesin. Esimin ailesi biraz daha ya olur dert etmeyin normal yolla da olur kafasinda. Yahu olmuyor iste 10 ay gecmis, doktora gitmisiz tup bebek demis ama anlamiyor. Aman neyse baski yapacaklarina boyle olsunlar daha iyi :) ama hic bir arkadasima vs. soylemedim cunku ancak ceken bilir. Zaten bu aralar hergun yeni birinin hamilelik haberini aliyorum.O yuzden bir de ay yazik sizin olmuyor dimileri cekemem. Ama paylasacak arkadasi olanlar da o arkadsalarinin kiymetini bulsinler valla :)

[QUTE="edacik82, post: 45233503, member: 710064"]cidden zor bir surec canim. Biz de sadece ailelere soyledik. Benim ailem cok destekci sagolsunlar. Allah basimizdan eksik etmesin. Esimin ailesi biraz daha ya olur dert etmeyin normal yolla da olur kafasinda. Yahu olmuyor iste 10 ay gecmis, doktora gitmisiz tup bebek demis ama anlamiyor. Aman neyse baski yapacaklarina boyle olsunlar daha iyi :) ama hic bir arkadasima vs. soylemedim cunku ancak ceken bilir. Zaten bu aralar hergun yeni birinin hamilelik haberini aliyorum.O yuzden bir de ay yazik sizin olmuyor dimileri cekemem. Ama paylasacak arkadasi olanlar da o arkadsalarinin kiymetini bulsinler valla :)[/QUOTE]
Ne güzel cnm en azindan destekcin var.cokk önemli seni anlayan biriperinin olmasi.ikinci asilama olmayınca esime desim bari senin ailene soyleyelim.yok dedi uzuntuden hastalanir dedi..kendi kendimize agliyoz sariliyoz dertlesiyoz en büyük desteğim bitek esim.ins bu ay son olur hepimizin.bende hep hamile gorunce takilip gozlerim bakıyorum dizilerde bile görünce kötü oluyor insan

Ne güzel cnm en azindan destekcin var.cokk önemli seni anlayan biriperinin olmasi.ikinci asilama olmayınca esime desim bari senin ailene soyleyelim.yok dedi uzuntuden hastalanir dedi..kendi kendimize agliyoz sariliyoz dertlesiyoz en büyük desteğim bitek esim.ins bu ay son olur hepimizin.bende hep hamile gorunce takilip gozlerim bakıyorum dizilerde bile görünce kötü oluyor insan[/QUOTE]
ay canim denim insallah hepimiz guzel haberleri alacagiz. Siz tup bebek denediniz mi daha once canim? bizde de sorun esimin sperm morfolojisi. 10 aydir denedik olmadi. Kanada da yasyoruz burda devlet karsilamaya basladi tup bebegi hala siranin gelmesini bekliyoruz ne zaman gelicek hic bir fikrimiz yok ama mayis haziran gibi insallah daha da fazla beklemeyiz. Cunku beklemekte ayri bir dert

Ne güzel cnm en azindan destekcin var.cokk önemli seni anlayan biriperinin olmasi.ikinci asilama olmayınca esime desim bari senin ailene soyleyelim.yok dedi uzuntuden hastalanir dedi..kendi kendimize agliyoz sariliyoz dertlesiyoz en büyük desteğim bitek esim.ins bu ay son olur hepimizin.bende hep hamile gorunce takilip gozlerim bakıyorum dizilerde bile görünce kötü oluyor insan[/QUOTE]
Ayy canim bizdede sorun esimde oyuzden o da kimseye söylemek istemiyo ben söyledim ama annemlere ve ablasina transferden sonra devamli dinleniyorsun yemek yapacak biri lazım ben söyledim tup bebek yaptiriyorum sagolsun kardesim ve ablası çok yardımcı oldu herseye kosturdular bizde iki yıllık evliyiz Bacisi bizden 1 ay önce evlendi hemen hamile kaldı millet bize baskı yapmaya başladı esim en basindan doktora gitseydi bizim şimdi bebeğimiz olmustu

ay canim denim insallah hepimiz guzel haberleri alacagiz. Siz tup bebek denediniz mi daha once canim? bizde de sorun esimin sperm morfolojisi. 10 aydir denedik olmadi. Kanada da yasyoruz burda devlet karsilamaya basladi tup bebegi hala siranin gelmesini bekliyoruz ne zaman gelicek hic bir fikrimiz yok ama mayis haziran gibi insallah daha da fazla beklemeyiz. Cunku beklemekte ayri bir dert [/QUOTE]
Ayy hemde ne sorun insan stres oluyo ya bekledik ce kafayı yiyo

ya bir de biz Kanadadayiz ya doktorla konustum biz kendimiz odesek ne kadar bekleriz 3-4 aylik sira varmis. Ay Allahim yani paranla biletedavi olamiyorsun. Neyse her iste bir hayir vardir. Bize teshis gecen sene kasim ayinda konuldu ve aralikta devlet karsilamaya basladi. Iste Allah bir kapiyi kapiyor baska kapiyi aciyor. O yuzden buna da sukredip bekliyorum. Insallah bir an once ne zaman baslayacagimizin haberini aliriz. Ama benim herhalde mayis hazirana kalir. Benim esimin de kizkardesi hamile 2-3 hafta once ogrendik. Insallah biz de guzel haberleri verecegiz. Normal yollarla hamile kalanlar cok sansli valla. sizin ilk deneme mi canim G gulsahhh01

edacik82 biz iki asilama yaptık cnm tup bebek ilk olucak.esimde hareket düşüklüğü var. Doktorlar bu degerlerle gebe kalorsin normal yolla desedemalesef olmadi. Sizde en azindan devlet destegi var bizim ozel hastane maddi anlamdada bitiriyor bizi.ama allahim ol desin hic bisi umrumda değil. Bu ozlem çok baskaymis

canim hareket icin havuc suyunu oneriyorlar hic o kurlerden denediniz mi?Bir de preseed diye bir gel var. Sperm hareketine yarin ediyor. Ben gecen ay aldim kullandim biz de bir etkisini gormedik ama bu ay tekrar kullanicam hani belki sen de ise yarar bir arastir istersen

G gulsahhh01 bizimde kuzen evlendi bir ay sonra hamile kaldı .insanlara hayırlı olsun diyon ama icin kan ağlıyor kimse bilmiyor. Biz bir sene normal yolu bekledik sonra ogrendik esimin sorununu.oyle deme herseyde bir hayir var allah bu beklemeden ogrenilmiyor bazi seyler.walla yemek icin fln napicaz bilmiyorum daha .esim yapar gerci ama bakalım

Yok canım hiç kür denemedim Varikosel var esim de doktor ilac vermişti onu kullanıyot

Yok canim bu ikinci olacak bizde 2014 kasımda öğrendik bir yildir esim tedavi goruyo geçen ekimde ilk tedavimi oldum kimyasal sonra bende polip olusmus aralıkta ameliyat oldum doktor iki adet sonra gel dedi şimdi Martin başında uzun protokol başlıyoruz insallah kismet bakalim insallah bu sefer tutar allah emeklerimizi bosa cikarmaz insallah

Valla aileden birine söyleyin biz kardeşime soyledik o geldi sadece yemek değil ki evi biri idare edecek sonuçta devamli dinlenme lazım sen Kocanı ikna et canim ben ablasina soyledik ten sonra esime ablana söyledim tup bebege basliyacagimizi ilkinde bozuldu bende ya annenler den kimse gelmezse ne olacak dedim sustu sonuçta ailesinden biri bilsin

Yok canım hiç kür denemedim Varikosel var esim de doktor ilac vermişti onu kullanıyot
Canim keci boynuzu özü icsin esin bizim gittiğimiz doktor keci boynuzu ye dedi cok faydali ise yarar dedi ki esimde diyo çok iyi geldi bide caksir koku kaynat canim hergün icsin çok iyi

doktor bana da uzun protokol uygulatacakmis. Ay insallah ben de bir an once haber alirim ne zaman basalayacagima dair . ama senin tecrubelerin cok yarim edicek bize :)

doktor bana da uzun protokol uygulatacakmis. Ay insallah ben de bir an once haber alirim ne zaman basalayacagima dair . ama senin tecrubelerin cok yarim edicek bize :)
Doktorla konustunmu canim elimden geldiğince size yardımcı olurum ben tedavide çok şey öğrendim bizde uzun protokol olma nedeni benim amh biraz dusuk bide fazla embriyo olsun ki 5.gune gidelim dedi

Doktorla konustunmu canim elimden geldiğince size yardımcı olurum ben tedavide çok şey öğrendim bizde uzun protokol olma nedeni benim amh biraz dusuk bide fazla embriyo olsun ki 5.gune gidelim dedi
benim sonuclarim iyi cikmisti canim ama adet surem kisa 26-27 gunde bir adet oluyorum o yuzden doktor uzun yontem yapalim demisti. Sanirim tedavi baslamadan onceki son adetimin 21. gununde dogum kontrol hapi kullanacagim o sekilde bahsetmisti. Bu arada ben ve esim 33 yasindayiz.

Canim bende adetin 21.gunu hem büyüme hormonu hemde yumurta baskılamak ignesi olacağım çarşamba muayene oldum insallah bu tedavi ugur getirir insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…