2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

O kadar benzer ki durumumuz. Aynen bu yazdıklarını yaşıyor ve hissediyorum. Benim de bir kızım var 7 yaşımda. Çook istiyor bir kardeş. Ben de 35 yaşındayım :)

Slm canim sen nerde tedavi olacaksın ilk denemen mi insallah bu topik bize iyi gelir ugur getirir hamile kaliriz insallah canim

Slm kizlar benim ilk tup bebek denemem negatif oldu aralıkta hitereskopi yapıldı polip olusmus onu aldırdik biyopsi yapıldı şubatta uzun protokol başlıyorum martta tup bebek yaptiracak lar gelin birbirimize destek olalim
Şimdi yeniden okudum. Biyopsİ sonucu nasıl çıktı. Histeroskopide rahim duvarına çizikler atiliyormus ve tutunmayi kolaylastiriyormus. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.

Şimdi yeniden okudum. Biyopsİ sonucu nasıl çıktı. Histeroskopide rahim duvarına çizikler atiliyormus ve tutunmayi kolaylastiriyormus. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Biyopsi çok şükür temiz cikti polip te temiz huylu cikmis canim doktor sorun yok dedi Martin başı uzun protokol başlıyoruz insallah hepimiz hamile kalabiliriz canim

Merhaba vitamin olarak ne yazdılar bana bi ilaç vermediler henüz tekrar adet olunca direk başlıcaklar
kusura bakma canım yeni girebildim siteye mesajını şimdi gördüm, bana elevit tablet, benexol b 12, efa 1200 omega 3 tablet, solgar d vitamini verdi tedavi öncesinde bunları kullanmamı istedi ve dün de bir sürü tahlil verdim şeker yüklemesi yaptırdım.

Kizlar ben bugun doktora gittim ameliyattan sonra iltihap oldu bende ve cok kaşıntı oldu ilaç verdi eğer geçmese haftaya bidaha cagirdi 4 martta uzun protokol başlıyoruz

Çok iyi vitaminler aslında vermeleri gerekiyor tedavi öncesi kaliteli yumurta elde etmek için. Bi arkadaşımın 20 yumurta toplandı 10 sağlıklıydı işte yarısı gitti. İnşallah bizler için herşey iyi olur.

Banada aynisini verdi sadeve folik asit adetin 2.gunu gel bu kadar ne igne nede naska bise anladim ben bu isten bise
En önemlisi folik asit canim vitamin vermelerine gerek yok canim kafaya takma yın zaten devamli igne ilaç kullanacaksınız banada doktorum kan ilacı verdi başka da bisey vermedi hiç sormadım bile

tüp bebek tedavisi standart değil kızlar, kişiden kişiye değişiyor kullanılacak ilaçlar. Benim yaşım 35 den büyük olduğu için şeker yüklemesi bile yapıldı mesela 36 yaşındayım belki verdiği ilaçlar bununla alakalı olabilir, daha kaliteli yumurta elde etmek için.

Kizlar herkesin hayırlı olsun tedavileri.bende bugün adet oldum yrn doktor kontrolünm var.aralik ocak iki asilamam var negatif. Yumurtlamam cok iyi demişti doktor esimde sprem hareket düşüklüğü var.bakalim yrn ne dicek doktorum.maddi manevi bir yola goriyoruz

Ayy insallah güzel sonuçlar alırsın canim bu ay bize iyi gelir inşallah hepimiz hamileyiz deriz canim

Kızlar bi sorum olucak sizin tedavi süreçlerini aileleriniz biliymu.bizim kimse bilmiyorum kendi basimiza cabaliyoruz icinde boguluyoruzz.esimde sorun var aileme soylemek istemiyorum sonucta erkek.onunda ailesi bilmiyor uzulirler diyee.boylede dayanamıyorum boguluyorumm resmen.iki yil olucak bebis yok.bazen soruyo annem hadi yasin geciyor diye ama bisi diyemiyorum .allahimm bize yardim etsin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…