- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.381
Bugun 9. Gunum transferimin 169 cikti nasil kizlarr
Simdi ne durumdasin canim sen
Gayet güzel canım benim 13. Günü 225 cıkmıştı güzel güzel katlansın inşallah :)Bugun 9. Gunum transferimin 169 cikti nasil kizlarr
Olsun zamani diilmis demekki rabbim zamani geldiginde hayirlisiyla insallah tez zamanda nasip etsinn sanada yuzunuzu guldursun insalllahh8 haftalik ken kalbi durdu canım kürtaj oldum Allahım sana göstermesin inşallah kimseye göstermesin boşver sen beni iyi düşün iyi şeyler olsun ☺☺☺
Sali gunu gidicem tekrar 11. Gune denk geliyo bakalim yukselikcekmi cok heyecanlii yaGayet güzel canım benim 13. Günü 225 cıkmıştı güzel güzel katlansın inşallah :)
Hayirli olsun canim benim saglikla kucagina al inşallah ♡Sali gunu gidicem tekrar 11. Gune denk geliyo bakalim yukselikcekmi cok heyecanlii ya
Aminn canimm cokk tesekkur ederim insallahh cumlemiz hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin guzel AllahimmHayirli olsun canim benim saglikla kucagina al inşallah ♡
Amin canim inşallah Allahu Teala hepimizi sevindirir. Ben bursa art ye gidiyorum. Osman develioglu doktorum. Sen neredesin canim.
Merhaba
Hgs filminde tuplerin biri acik digerinde yapisiklikla sivi birikmesi var.Eşimde spermlerde morfolijik bozukluk oldugundan 4yıldır hamilelik gerceklesemedi. Bende bir cok doktor gezdikten sonra en son jimerdeki doktorumunda tavsiye etmesi uzerine, art tüp bebek merkezine gittim Osman Develioglu tuplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüpleri önce aldırmamı istedi. Yoksa sıvı tüp bebekte düşük riski oluşturabilirmiş. Özelde bu isleme 4000tl denildi ancak uludağ Üniv. Ne giderek 1000 1500 tl arası (özel hoca ile olursa ) ücret verildi.yarın tuplerimin alınma operasyonu var. Sonrasında da tüp bebek denicez.
Vardır bir canım. Dondurulmuş olması rahatlatıyor insanı. İnşallah gördüğün Son negatif olur bu. Allah kimsenin emeklerinı boşa çıkarmasınKızlar selamkızlar merhaba, benim de sonuç negatif. 5. gün embriyosuydu. dondurulmuşlar var onları koydurmayı düşünüyorum. Bakalım doktor bu süreç için ne diyecek.
Canim cok üzüldüm senin için hakkında hayırlısı canım inşallah bebişin seni artık bekletmezKızlar selamkızlar merhaba, benim de sonuç negatif. 5. gün embriyosuydu. dondurulmuşlar var onları koydurmayı düşünüyorum. Bakalım doktor bu süreç için ne diyecek.
Benim ilk transferim oldugu halde 1 ay dondurulurak transfer edildi. Surec ise su sekilde oldu. Regl ikinci gunu östrojen bantlarina ve coraspine basladim ve vitaminlerime devam 1 hafta sonra kontrol yine bantlara devam crinone jel ve claxane igne verdi birde prednol diye bi ilac transfer gününe kadar bunlari kullandim ve hala kullanmaya devam ediyorum :)Teşekkür ederim kızlar. Benim dondurulmuşlarım var onları transfer ettiricem süreci bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi? Nasıl oluyor? İlaç kullanılıyor mu transfer öncesi gibi gibi?
10-12 gün içinde çıkar sonuc canim sonuc için çok geç vermişler bana 10.gun test icin ğin verdiler insallah pozitifi görürsün canimKizlar birde bana 5. Gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda test günümü 2 mayis olarak soylediler cok gec degilmi sizce? 12 gün sonra cikmiyomu kanda neden o kadar gec tarih verildi ki bana acaba ?
Bence de geç vermişler. Sen 10. Gün idrarda bakabilirsin. Heyecanla beklemek çok zor bilirimKizlar birde bana 5. Gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda test günümü 2 mayis olarak soylediler cok gec degilmi sizce? 12 gün sonra cikmiyomu kanda neden o kadar gec tarih verildi ki bana acaba ?
10-12 gün içinde çıkar sonuc canim sonuc için çok geç vermişler bana 10.gun test icin ğin verdiler insallah pozitifi görürsün canim
Bence de geç vermişler. Sen 10. Gün idrarda bakabilirsin. Heyecanla beklemek çok zor bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?