2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

8 haftalik ken kalbi durdu canım kürtaj oldum Allahım sana göstermesin inşallah kimseye göstermesin boşver sen beni iyi düşün iyi şeyler olsun ☺☺☺
Olsun zamani diilmis demekki rabbim zamani geldiginde hayirlisiyla insallah tez zamanda nasip etsinn sanada yuzunuzu guldursun insalllahh

Amin canim inşallah Allahu Teala hepimizi sevindirir. Ben bursa art ye gidiyorum. Osman develioglu doktorum. Sen neredesin canim.

Merhaba
Hgs filminde tuplerin biri acik digerinde yapisiklikla sivi birikmesi var.Eşimde spermlerde morfolijik bozukluk oldugundan 4yıldır hamilelik gerceklesemedi. Bende bir cok doktor gezdikten sonra en son jimerdeki doktorumunda tavsiye etmesi uzerine, art tüp bebek merkezine gittim Osman Develioglu tuplerimde sıvı birikmesi olduğu için tüpleri önce aldırmamı istedi. Yoksa sıvı tüp bebekte düşük riski oluşturabilirmiş. Özelde bu isleme 4000tl denildi ancak uludağ Üniv. Ne giderek 1000 1500 tl arası (özel hoca ile olursa ) ücret verildi.yarın tuplerimin alınma operasyonu var. Sonrasında da tüp bebek denicez.

Geçmiş olsun canım Rabbim safi adıyla şifa versin inşallah ümidini yitirme bu yolun sonu mutluluk inşallah ☺ Rabbim en Hayırlısı ni nasip etsin inşallah

Kızlar selamkızlar merhaba, benim de sonuç negatif. 5. gün embriyosuydu. dondurulmuşlar var onları koydurmayı düşünüyorum. Bakalım doktor bu süreç için ne diyecek.

Kızlar selamkızlar merhaba, benim de sonuç negatif. 5. gün embriyosuydu. dondurulmuşlar var onları koydurmayı düşünüyorum. Bakalım doktor bu süreç için ne diyecek.
Vardır bir canım. Dondurulmuş olması rahatlatıyor insanı. İnşallah gördüğün Son negatif olur bu. Allah kimsenin emeklerinı boşa çıkarmasın

Teşekkür ederim kızlar. Benim dondurulmuşlarım var onları transfer ettiricem süreci bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi? Nasıl oluyor? İlaç kullanılıyor mu transfer öncesi gibi gibi?

Teşekkür ederim kızlar. Benim dondurulmuşlarım var onları transfer ettiricem süreci bileniniz varsa beni aydınlatabilir mi? Nasıl oluyor? İlaç kullanılıyor mu transfer öncesi gibi gibi?
Benim ilk transferim oldugu halde 1 ay dondurulurak transfer edildi. Surec ise su sekilde oldu. Regl ikinci gunu östrojen bantlarina ve coraspine basladim ve vitaminlerime devam 1 hafta sonra kontrol yine bantlara devam crinone jel ve claxane igne verdi birde prednol diye bi ilac transfer gününe kadar bunlari kullandim ve hala kullanmaya devam ediyorum :)

Transferi yapılıpta sonuc bekleyen varmi su anda benim gibi kizlar :)

Kizlar birde bana 5. Gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda test günümü 2 mayis olarak soylediler cok gec degilmi sizce? 12 gün sonra cikmiyomu kanda neden o kadar gec tarih verildi ki bana acaba ?

Kizlar birde bana 5. Gun embriyosu transfer edildi 16 nisanda test günümü 2 mayis olarak soylediler cok gec degilmi sizce? 12 gün sonra cikmiyomu kanda neden o kadar gec tarih verildi ki bana acaba ?
10-12 gün içinde çıkar sonuc canim sonuc için çok geç vermişler bana 10.gun test icin ğin verdiler insallah pozitifi görürsün canim

Bence de geç vermişler. Sen 10. Gün idrarda bakabilirsin. Heyecanla beklemek çok zor bilirim

10-12 gün içinde çıkar sonuc canim sonuc için çok geç vermişler bana 10.gun test icin ğin verdiler insallah pozitifi görürsün canim

Ben 5 6 gun sonra evdeki idrar testlerinden yapiyim o zaman inşallah görürüm cnm ya :) insallah hepimiz o mutlulugu yaşayalım artik♡

Bence de geç vermişler. Sen 10. Gün idrarda bakabilirsin. Heyecanla beklemek çok zor bilirim

Oyle yapayim bakayim o zaman cnm aynen beklemek zormus valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…