2016 Mart ayında tüp bebek yapacaklar

Ne testi verdiniz canim ve nerde yaptırdınız

Seyhan uygulamada canım alt katta genetik tanı merkezi var eşime kromozom analizi ve y sperm bilmem neyi yapacaklarmis onu anlamadım ☺ ama sperm de sorun varmı dedi bende evet dedim tamam o testi de isteyelim dedi banada kromozom analizi ve kan pıhtılaşmasi için test yapacaklar canım bence bi sizde gidin ücretsiz zaten ne kaybedeceksiniz ki

Beklemede olan arkadaşlar nasıl gidiyor. Benim transferimin 9.günü ara ara adet ağrısı gibi bişey oluyo sonra geçiyor, çok ayakta duramıyorum belim ağrıyor bende durum böyle sizde nasıl? Cumartesi test günüm bakalım ne olacak.

Hiçbirine para vermeyecek misiniz seyhan uygulama nerde canim ya bizde yaptiralim eşimle hersey yapılsın öyle tedaviye başlayalım

Hiçbirine para vermeyecek misiniz seyhan uygulama nerde canim ya bizde yaptiralim eşimle hersey yapılsın öyle tedaviye başlayalım

Canim seyhan uygulama süleyman demirelde topeller önüne kadar götürüyor göl kenarında aşağı katta genetik tanı merkezi var orda yaptirdik randevuya gerek yok pekde kalabalık değil sabah 9 gibi gidin canım ☺

Az once transferim yapildi kizlar inşallah güzel sonucuda alirim 2 hafta sonra.. dualariniza ihtiyacim var benimde dualarim sizlerle ♡
Dualarımız seninle canım inşallah güzel aberini alıcaz, stres yapma rahat ol... salı günü yumurtalarım toplanacak ya, bende de heyecan tavan

Dualarımız seninle canım inşallah güzel aberini alıcaz, stres yapma rahat ol... salı günü yumurtalarım toplanacak ya, bende de heyecan tavan

Cok sağol canim benimm rahat olmaya calisiyorum bakalım 2 mayis test günüm o zamana kadar bekliycem nasil bekiyceksem artik :) insallah seninde yumurta toplama islemin cok iyi gecicek ve güzel güzel dollenicek minnoslarin dualarim seninle tatlim ♡

Canım nerede bu adana mı? Nasıl yapılıyor devlet mi karşılıyor? Neye göre yapılıyor raporla mı? Yani gidip kendimiz şu tahlilleri istiyoruz diyebiliyor muyuz? Çok sordum ama ihtiyacımız var cevaplara : ) şimdiden tesekkurler canım

Tamam canim benim gayet sakinimm şimdilik bi sorun yok inşallah sorunsuz atlatirim bu süreci :)
Bi sorun olmaz canım hafif adet ağrısı gibi bel kasık ağrıları, bazılarında hafif kanama bunun dışında sorun olmaz da, bekleme işi çok strese sokuyor o zamana kadar herşeyim mükemmeldi o bekleme zamanı işkence gibi geçti şimdi çok kızıyorum kendime, uğraş bul canım stres birçok şeyden daha fazla tehlikeli

Haklısın cnm benim ama o kadar takmam sanirim kafama ya kitap okuyorum bu donemde daha cok okurum yürüyüş fln yaparim arkadaslarimla görüşürüm atlatirim bi sekilde yani inşallah :) gerci bugun transfer olucak guya sakinim zannediyorum ama heyecandan 3 kez tuvalete gittim sonra bi daha su ictim tam transfer ani cok guzeldi ama bide sonrasinda cok tatli bi hemsirem vardi bana tekrar izletti o ani cok duygulandim inşallah sonucuda güzel olur bu cektiklerimize degsinn canim

Kizlarrr yardim edin ya cok merak ediyorum test yaptim erken gebelik testinden adet gecikmesinden 4. Gun once diyo benim bugun transferimin 8. Gunu adetime 6 gun var

Eklentiler

• IMG-20160416-WA0018.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 45

Evet canım adanada ama her şehirde vardır eminim ki elimde hiç bi kagit yoktu gittim hikâyemi anlattım onlarda hemen teste gönderdiler. Araştır internet ten yaşadığınız şehirde illa ki genetik tanı merkezi vardır devlet karşılıyor hiç bir ücret odemedik canım

Kizlarrr yardim edin ya cok merak ediyorum test yaptim erken gebelik testinden adet gecikmesinden 4. Gun once diyo benim bugun transferimin 8. Gunu adetime 6 gun var
Canim bende transferin 7. Günü ogrenmistm hamile olduğumu hemen bi acile git kan ver büyük ihtimalle hamilesin canım bende normal testte böyle çıkmıştı ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…