- 12 Nisan 2016
- 4
- 6
- 1
- 43
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.361
İnşallah canım bu sabah eşimde bende gerekli testleri verdik 1 ay sonra cikacakmis rapor inşallah iyi haberler alırız . Rabbim seninde emeğini boşa çıkarmasın insallahh canım[/QUOTE
Ne gibi testler yaptılar bende merak ettim.Çunku bende yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu düşünmüyorum.
Ne testi verdiniz canim ve nerde yaptırdınız
Hiçbirine para vermeyecek misiniz seyhan uygulama nerde canim ya bizde yaptiralim eşimle hersey yapılsın öyle tedaviye başlayalımSeyhan uygulamada canım alt katta genetik tanı merkezi var eşime kromozom analizi ve y sperm bilmem neyi yapacaklarmis onu anlamadım ☺ ama sperm de sorun varmı dedi bende evet dedim tamam o testi de isteyelim dedi banada kromozom analizi ve kan pıhtılaşmasi için test yapacaklar canım bence bi sizde gidin ücretsiz zaten ne kaybedeceksiniz ki
Hiçbirine para vermeyecek misiniz seyhan uygulama nerde canim ya bizde yaptiralim eşimle hersey yapılsın öyle tedaviye başlayalım
Dualarımız seninle canım inşallah güzel aberini alıcaz, stres yapma rahat ol... salı günü yumurtalarım toplanacak ya, bende de heyecan tavanAz once transferim yapildi kizlar inşallah güzel sonucuda alirim 2 hafta sonra.. dualariniza ihtiyacim var benimde dualarim sizlerle ♡
Allah yardımcin olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz inşallah.Az once transferim yapildi kizlar inşallah güzel sonucuda alirim 2 hafta sonra.. dualariniza ihtiyacim var benimde dualarim sizlerle ♡
Dualarımız seninle canım inşallah güzel aberini alıcaz, stres yapma rahat ol... salı günü yumurtalarım toplanacak ya, bende de heyecan tavan
Allah yardımcin olsun canım. Güzel haberler bekliyoruz inşallah.
Canim benim insallah pozitif sonuc olur canimAz once transferim yapildi kizlar inşallah güzel sonucuda alirim 2 hafta sonra.. dualariniza ihtiyacim var benimde dualarim sizlerle ♡
Canim benim insallah pozitif sonuc olur canim
Canım nerede bu adana mı? Nasıl yapılıyor devlet mi karşılıyor? Neye göre yapılıyor raporla mı? Yani gidip kendimiz şu tahlilleri istiyoruz diyebiliyor muyuz? Çok sordum ama ihtiyacımız var cevaplara : ) şimdiden tesekkurler canımSeyhan uygulamada canım alt katta genetik tanı merkezi var eşime kromozom analizi ve y sperm bilmem neyi yapacaklarmis onu anlamadım ☺ ama sperm de sorun varmı dedi bende evet dedim tamam o testi de isteyelim dedi banada kromozom analizi ve kan pıhtılaşmasi için test yapacaklar canım bence bi sizde gidin ücretsiz zaten ne kaybedeceksiniz ki
Canım hayırlı olsun inşallah, sakın stres yapma emi :)Az once transferim yapildi kizlar inşallah güzel sonucuda alirim 2 hafta sonra.. dualariniza ihtiyacim var benimde dualarim sizlerle ♡
Tamam canim benim gayet sakinimm şimdilik bi sorun yok inşallah sorunsuz atlatirim bu süreci :)Canım hayırlı olsun inşallah, sakın stres yapma emi :)
Bi sorun olmaz canım hafif adet ağrısı gibi bel kasık ağrıları, bazılarında hafif kanama bunun dışında sorun olmaz da, bekleme işi çok strese sokuyor o zamana kadar herşeyim mükemmeldi o bekleme zamanı işkence gibi geçti şimdi çok kızıyorum kendime, uğraş bul canım stres birçok şeyden daha fazla tehlikeliTamam canim benim gayet sakinimm şimdilik bi sorun yok inşallah sorunsuz atlatirim bu süreci :)
Bi sorun olmaz canım hafif adet ağrısı gibi bel kasık ağrıları, bazılarında hafif kanama bunun dışında sorun olmaz da, bekleme işi çok strese sokuyor o zamana kadar herşeyim mükemmeldi o bekleme zamanı işkence gibi geçti şimdi çok kızıyorum kendime, uğraş bul canım stres birçok şeyden daha fazla tehlikeli
Canım nerede bu adana mı? Nasıl yapılıyor devlet mi karşılıyor? Neye göre yapılıyor raporla mı? Yani gidip kendimiz şu tahlilleri istiyoruz diyebiliyor muyuz? Çok sordum ama ihtiyacımız var cevaplara : ) şimdiden tesekkurler canım
Canim bende transferin 7. Günü ogrenmistm hamile olduğumu hemen bi acile git kan ver büyük ihtimalle hamilesin canım bende normal testte böyle çıkmıştı ☺Kizlarrr yardim edin ya cok merak ediyorum test yaptim erken gebelik testinden adet gecikmesinden 4. Gun once diyo benim bugun transferimin 8. Gunu adetime 6 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?