- 12 Ağustos 2014
- 167
- 133
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #1.341
Haklısın, çok hassas oldum bu ara bu iğnelerdenmi dir bilmem ama dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, sürekli gözlerim doluyor yerli yersiz şeylere ağlıyorum, gerginim her an oofffff Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah...Diyorsun ya nasip. Aynen öyle nasipten ötesi yok. Bunlara hiç kafanı takma çok nadir durumlarda transfer yapılamıyor. Bizim için hayırlısı nedir bilemeyiz. Kötü düşünme pozitifi çağır canim.
geçmiş olsun inan çok üzüldüm, kendini yıpratma Rabbim hayırlısını versin inşallah Allahım tüm isteyenlere, bunun için emek harcayanların yardımcı olsun, bir daha ki sefere olur inşallah ümidini yitirme canım...negatif
Hiç kolay bir süreç değil. Fiziksel ve duygusal olarak da cok zorluyor. Güzel sonuç alacaksın inşallah. Sabırla dua tavsiye ederim.Haklısın, çok hassas oldum bu ara bu iğnelerdenmi dir bilmem ama dokunsalar ağlayacak vaziyetteyim, sürekli gözlerim doluyor yerli yersiz şeylere ağlıyorum, gerginim her an oofffff Allahım hepimizin emeklerinin karşılığını verir inşallah...
Canim benim ilki 3.gun du ikincisinde 5.gun eğer embriyon azsa riske girmeden hemen transfer yapiyolar hadi 5 e kalmazlarsa diye canim tutacak da 3 te tutuyo 5 te tutuyo hiç güne takılma canim bende hep 5?gün olsun istiyordum kesin tutar diyodum ama bak aynı canim
Vardır bir hayir Allah büyüktür. İnşallah bir an önce bebişine kavusursun.
geçmiş olsun inan çok üzüldüm, kendini yıpratma Rabbim hayırlısını versin inşallah Allahım tüm isteyenlere, bunun için emek harcayanların yardımcı olsun, bir daha ki sefere olur inşallah ümidini yitirme canım...
Canim cok üzüldüm ya neden öyle oldu allah yardimcin olsun canim pınar hanim benim ilk tedavimde beni kontrol etmişti çok guleryuzlu bir doktor bende negatif canim doktorumla konuştuk bugün bende esimde tahlil yaptiracagiz ona göre tedavi olacağız bu ikinci ydi bugün doktorun beni çok rahatlattıCanim Merhaba sen başkentte tedavi oluyordun ne zamandır girmiyorum ne yaptın başladın mi tedaviye ben geçen hafta pazartesi 7 haftalik bebeğime kürtaj oldum kalbi durdu malesef tam ümidimi yitirmiş psikolojikmen çökmüşken pınar hanımın desteğiyle kendime geldim inşallah iki ay sonra dondurulmus embriyolarimla yola devam edicem
Canim cok üzüldüm ya neden öyle oldu allah yardimcin olsun canim pınar hanim benim ilk tedavimde beni kontrol etmişti çok guleryuzlu bir doktor bende negatif canim doktorumla konuştuk bugün bende esimde tahlil yaptiracagiz ona göre tedavi olacağız bu ikinci ydi bugün doktorun beni çok rahatlattı
Amin canım inşallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunur canim sen yine hamile kalmış sin doktorun söyledigi doğru sağlıksız bir gebelik mis allah yardimcin olsun canim insallah donmuslarla tutunur bebisin sanaCanim bende doktoruma test yapılmasını rica ettim belki bende bi sorun vardir diye. Bana tüp bebek tedavisinde önemli olan pozitifi görebilmek sen ilk tedavide bunu başardın kalp atışıni duydun sende bi sorun olsa tutunmazdi bile bebek dedi sağlıksız bi bebek olduğu için kalbi durmustur dedi büyüyüp doğsa sağlıksız olsa daha çok üzülecektiniz dedi. 4 tane embriyon var onları düşün biran önce kendini toparlamaya çalış dedi ama Bej yarın seyhan uygulama hastanesine gidip test yapılmasını isticemm . İki adet döneminden sonra tedaviye başlıcaz by sefer olacak inşallah . Sende de araştırılır inşallah nedeni bulunur canım üzme kendini iyi düşün iyi şeyler olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın insallahh
Amin canim insallah o günleri görürsek çok mutlu olacağızAllah hepinizin yardimcisi olsun.negatif sonuclar sizi yildirmasin.inanin vakti zamani var herseyin.bir gun hepiniz cocuk sahibi olucaksiniz.hamile kalinca ve dogum ilerledikce yasanan tedaviler varsa alinan negatif sonuclar unutuluyor mazi oluyor.rabbim tez vakit herkesin yuzunu guldursun
Sanki biraz erken olmuş gibi. Ben 9. Gün yapmıştım ama yine de bazılarında cikmayabiliyor. Yarın bir kere daha erken gebelik testiyle tekrar edebilirsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınben test yaptım bugün 8. gün tek çizgi çıktı tutmadı sanırım. Silik çift çizgi çıkan arkadaşlar kaçıncı gün de silik 2. çizgi çıkmıştı?
cevabın için teşekkür ederim canım. öncelikle hayırlısı olsun tabiki. ben normal gebelik testi yaptım, erken gebelik testi ayrı mı?Sanki biraz erken olmuş gibi. Ben 9. Gün yapmıştım ama yine de bazılarında cikmayabiliyor. Yarın bir kere daha erken gebelik testiyle tekrar edebilirsin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Evet ayrı var canım.cevabın için teşekkür ederim canım. öncelikle hayırlısı olsun tabiki. ben normal gebelik testi yaptım, erken gebelik testi ayrı mı?
Amin canım inşallah bebislerimiz bize sımsıkı tutunur canim sen yine hamile kalmış sin doktorun söyledigi doğru sağlıksız bir gebelik mis allah yardimcin olsun canim insallah donmuslarla tutunur bebisin sana
Ne testi verdiniz canim ve nerde yaptırdınızİnşallah canım bu sabah eşimde bende gerekli testleri verdik 1 ay sonra cikacakmis rapor inşallah iyi haberler alırız . Rabbim seninde emeğini boşa çıkarmasın insallahh canım
ben normal idrardan yaptım bu testi. idrardan yapılan gebelik testi yani.Ne testi verdiniz canim ve nerde yaptırdınız
yanlış mesajı alıntı yaptım :)ben normal idrardan yaptım bu testi. idrardan yapılan gebelik testi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?