2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Çok haklısın canım şimdi çıkışta vericem bakalım ne çıkacak yüzleşmek gerek. Ona göre yolumuza bakıcaz dediğin gibi negatif görüp sonra kanda çıkan bende okudum ümit oldu banada bakalım hayırlısı çok sağol canm

Masallah bunlar saglik belirtisi hep bana da aksam 7 ye dogru bastiriyor ama uyumuyorum gece uyuyamam diye :)

Benim de kasık ağrım var bir de karnım çok şişti bildiğiniz 4 aylık hamile gibi karnım cıktı. Neden olur acaba??
Sende dusuk dozda ohss geciriyor olabilirsin doktoruna bir danis istersen.Ama betahcg hormonujun artkasindan kaynakli oldugunu biliyorum her sabah 2 yumurta ye dedi bana hemsireler.O sekilde indirdim.Protein agirlikli beslenmen lazim.

Selam kızlar bende uzun süredir sizi takip ediyorum bir türlü yazmak kısmet olmadı benimde bu gün transferim oldu 5. Gün embriyo su 1 adet transfer edildi 12 nisan test tarihim benide listeye eklerseniz sevinirim Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin

Sende dusuk dozda ohss geciriyor olabilirsin doktoruna bir danis istersen.Ama betahcg hormonujun artkasindan kaynakli oldugunu biliyorum her sabah 2 yumurta ye dedi bana hemsireler.O sekilde indirdim.Protein agirlikli beslenmen lazim.
Merkezdeki hemşireyle görüştüm, nefes almamda sıkıntı yoksa zamanla geçecegini ama nefes almakta güçlük çekersem hemen aramamı söyledi. Şimdilik öyle bir durum yok bakalım.

Benide eklermisiniz 2 tane transferm oldu 13 nisan test günüm

11 Nisan da da ben öğreneceğim tutup tutmadığını herkes güzel haberler alır inşallah

Hoşgeldiniz arkadaşlar hamis adayları.inşallah bebisleriniz size sıkı sıkı tutunur.güzel haberlerinizi alırız..listeye birazdan ekliycem
Liste cogaliya maaşallah

Merkezdeki hemşireyle görüştüm, nefes almamda sıkıntı yoksa zamanla geçecegini ama nefes almakta güçlük çekersem hemen aramamı söyledi. Şimdilik öyle bir durum yok bakalım.
Benim de oyleydi protein agirlikli beslenmek cok onemli canim aklinda olsun sabahlari 2 yumurta

Yumurta toplama günüm belli oldu salı günü tahmin ettiğimden erken toplayacak beklediğimden az yumurtanın var dedi nasip artık inş kalitelidirler
İnss olan yumilerin kalitelidir cnm
Benide eklermisiniz 2 tane transferm oldu 13 nisan test günüm

Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar inşallah tedavileriniz pozitifle sonuclansin güzel haberler okuyalım topikte

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF

3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF

5- prenses1989. HAMİLE

6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingh NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF

10- Bella86. HAMİLE

11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF

13- YaseminNarin HAMİLE

14- Gulgonca86 HAMİLE

15- sevbuk HAMİLE

16- FS42 2nisan test günü

17- Aresc14 HAMİLE

18 - cips 4 nisan test günü

19- Kardelen-2 4 nisan test günü

20- satsi HAMİLE

21 - mirmoon81 2 nisan test günü

22- misilleme 8 nisan test günü

23- firuzem75 9 Nisan test günü

24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü

25- zeymus 10 nisan test günü

26- Karamel_79 10 nisan test günü

2- İcequeen87 11 nisan test günü

278- Muckdudu 12 nisan test günü

29 Flzask2003 12 nisan test günü

30- merve1608 12 nisan test günü

31- bebeğim-gel 13 nisan test günü

32- minispushinka 13 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…