- 31 Mart 2016
- 18
- 18
- 3
- 44
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.521
Çok haklısın canım şimdi çıkışta vericem bakalım ne çıkacak yüzleşmek gerek. Ona göre yolumuza bakıcaz dediğin gibi negatif görüp sonra kanda çıkan bende okudum ümit oldu banada bakalım hayırlısı çok sağol canmCanım ümitsizliğe kapılmayın bende kapilmistim ama burdaki arkadaşlar test te tek çizgi görüp ama kan da hamilelik çıkan o kadar insan varki bence gidip yuzlesmelisin yoksa da boşuna umitlenme ama inşallah yaniliyorsundur güzel olur sonucu ben ilk denememde test te çıkmamisti ama kanda çıktı ama değer çok düşüktu tam sinirdaydim 42 cikmisti sende git ve yuzles inşallah guz3l haber alırsın
Çok güzel haber.... umarım sağlıkla gelirler herşey yolunda gider ....Yeni geldim kızlar
2 tane bebisimi aldim inşallah sımsıkı tutunup birakmazlar benii
Evet cnm bnce pazartesi kan testi yaptr5.gün embriyosu ne zaman tutunmaya başlıyor? 6.7 gün tutunuyorsa 10.gün idrarda çıkması zor olur depil mi?
benimde oyle az bir gogus agrisi ve cabuk yorulma var.Insallah Allahin izniyle goruruz canim.Benim sadece kasık ağrım var hafif hafif bi de göguslerim çok hassas onun dışında hiç bi şey yok keseyi bi görsem...
Masallah bunlar saglik belirtisi hep bana da aksam 7 ye dogru bastiriyor ama uyumuyorum gece uyuyamam diye :)Canım belirtilerin sadece arada kasik krampi devam ediyo onun dışında karın ağrım bel ağrım geçti çok sukir şimdi ara ara midem kalkiyo bunun dışında başka bişey yok canım he bide saat 4 ü buldumu bir tatlı uyku cokuyo bana bildiğin gibi değil
Sende dusuk dozda ohss geciriyor olabilirsin doktoruna bir danis istersen.Ama betahcg hormonujun artkasindan kaynakli oldugunu biliyorum her sabah 2 yumurta ye dedi bana hemsireler.O sekilde indirdim.Protein agirlikli beslenmen lazim.Benim de kasık ağrım var bir de karnım çok şişti bildiğiniz 4 aylık hamile gibi karnım cıktı. Neden olur acaba??
Progestan,estroferm,coroasprin oncesinde de kullaniyordum devam ediyorum.Günaydın Kızlar
transfer sonrasi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Merkezdeki hemşireyle görüştüm, nefes almamda sıkıntı yoksa zamanla geçecegini ama nefes almakta güçlük çekersem hemen aramamı söyledi. Şimdilik öyle bir durum yok bakalım.Sende dusuk dozda ohss geciriyor olabilirsin doktoruna bir danis istersen.Ama betahcg hormonujun artkasindan kaynakli oldugunu biliyorum her sabah 2 yumurta ye dedi bana hemsireler.O sekilde indirdim.Protein agirlikli beslenmen lazim.
hayirli olsun bebegin seninle olsun insallah arkadasim. ben seni nereden hatiriyorum acaba. daha ömceki tedavilerde baska forumda mi karsilastik ki ypksa hep buradamiydinBenide eklermisiniz 2 tane transferm oldu 13 nisan test günüm
Benim bildiğim kadarı ile çok hareketsiz kalmak da iyi değil. Kan dolaşımı yavaşlıyor ve bu sa olumsuz birşeymiş. Doktorum söyledi transferden sonra kesinlikle günlğk hayatına devam et dedi.Valla ben kalkıyorum iş falan yapiyorum kendimi zorlamadan tabi,hata mi yapiyorum acaba
Benide eklermisiniz 2 tane transferm oldu 13 nisan test günüm
Selam kızlar bende uzun süredir sizi takip ediyorum bir türlü yazmak kısmet olmadı benimde bu gün transferim oldu 5. Gün embriyo su 1 adet transfer edildi 12 nisan test tarihim benide listeye eklerseniz sevinirim Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin
11 Nisan da da ben öğreneceğim tutup tutmadığını herkes güzel haberler alır inşallah
Kızlar selam , 2 tane bebişimi aldım geldim , 5. gün transferi , doktor ve embriyolog çok umutlu konuştular , Allahım herkese istediği evladı nasip eder inşAllah , şimdi en zoru olan bekleme kısmı başlıyor , nasıl geçecek koskoca 12 gün
Benim de oyleydi protein agirlikli beslenmek cok onemli canim aklinda olsun sabahlari 2 yumurtaMerkezdeki hemşireyle görüştüm, nefes almamda sıkıntı yoksa zamanla geçecegini ama nefes almakta güçlük çekersem hemen aramamı söyledi. Şimdilik öyle bir durum yok bakalım.
İnss olan yumilerin kalitelidir cnmYumurta toplama günüm belli oldu salı günü tahmin ettiğimden erken toplayacak beklediğimden az yumurtanın var dedi nasip artık inş kalitelidirler
Benide eklermisiniz 2 tane transferm oldu 13 nisan test günüm
Selam kızlar bende uzun süredir sizi takip ediyorum bir türlü yazmak kısmet olmadı benimde bu gün transferim oldu 5. Gün embriyo su 1 adet transfer edildi 12 nisan test tarihim benide listeye eklerseniz sevinirim Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar inşallah tedavileriniz pozitifle sonuclansin güzel haberler okuyalım topikteKızlar selam , 2 tane bebişimi aldım geldim , 5. gün transferi , doktor ve embriyolog çok umutlu konuştular , Allahım herkese istediği evladı nasip eder inşAllah , şimdi en zoru olan bekleme kısmı başlıyor , nasıl geçecek koskoca 12 gün
Sizden pozitif sonuçlar geldikçe heyecanım artıyor.Darısı başımıza.Çok mutlu oldum bende darısı diğerlerinin başına biraz önce baktım test e bi daha tam kırmızı olmuş çizgi inşallah pazartesi sonuç güzel çıkar bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?