- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.481
Ay inşallah Rabbim istegen dileğen herkese nasip etsin kimsenin gözünü geride bırakmasındarısı başımıza
Çok mutlu oldum bende darısı diğerlerinin başına biraz önce baktım test e bi daha tam kırmızı olmuş çizgi inşallah pazartesi sonuç güzel çıkar bi sorun olmazOoo canim belli.oluyooo süper cok sevindim valla
Kizlar erken gebelik testini yaptim sılık çıktı resimde daha az belli oluyor normalde daha belirgin çok heyecanlandim
Çok mutlu oldum bende darısı diğerlerinin başına biraz önce baktım test e bi daha tam kırmızı olmuş çizgi inşallah pazartesi sonuç güzel çıkar bi sorun olmaz
Selam kizlar.transfer 10.gun Beta hcg 167 Rabbim sana şükürler olsun.
pihtilasmami var canim sende. ben hic sevmiyorum igneleri, kan aldirmayi felan. bakamiyorum zaten esim yapiyor ignemideYookcnm ben alisigim ilaca doguma kadar clexcanda kullandim şimdi gebelik olursa yine kullancam bebisler gelsindr ben razıyım
pihtilasmami var canim sende. ben hic sevmiyorum igneleri, kan aldirmayi felan. bakamiyorum zaten esim yapiyor ignemide
Evet ya oyleymis çok sagol o güzel onerin için darısı bekleyenlerin basinaDedim ben sanaa üzülme diyee erken gebelik testii en azından daha doğru sonuç veriyor.Hamilesin iştee
Canım belirtilerin sadece arada kasik krampi devam ediyo onun dışında karın ağrım bel ağrım geçti çok sukir şimdi ara ara midem kalkiyo bunun dışında başka bişey yok canım he bide saat 4 ü buldumu bir tatlı uyku cokuyo bana bildiğin gibi değilCanim devam eden belirtilerin neler ? Nasil gidiyor ?
Az once tuvalete gittim, akıntı gibi koyu renkli bişey geldi peceteye, tutunamadi da düştü mü acaba embriyo
Canım ben transfer den beri estrofem climare bel bandı folbiol progestan vajinal ve iğne clexane igne hala devam ediyorum kalp atışı na kadarGünaydın Kızlar
transfer sonrasi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Gozun aydin tatlim hamilesinKizlar erken gebelik testini yaptim sılık çıktı resimde daha az belli oluyor normalde daha belirgin çok heyecanlandim
Yok jel kullanmıyorum progestan iğne sadece ,acaba içerde işlem yaparken oluşan kanama mi çıktı dışarı, kan da degil zaten koyu renkli parçaCnm jel kullaniyomusun öyle hemen düşmez merak etme sen
Yok jel kullanmıyorum progestan iğne sadece ,acaba içerde işlem yaparken oluşan kanama mi çıktı dışarı, kan da degil zaten koyu renkli parça
Ay teşekkür ederim canım inşallah pazartesi de sonuç yüksek çıkar Rabbim isteyen herkese nasip etsin darısı diğerlerinin basinaGozun aydin tatlim hamilesin
İnsaallah canım, sen nasıl geciriyosun yatiyomusun surekliOlabilir cnm..korkma olabilicek şeyler bunlar..
Canın sağolsun canım hangi hastanede yaptiriyordunki tedaviyi inşallah normal yolla hamile kalirsin da gerek kalmaz Rabbim yardimcin olsunVe tup bebek tedavimi yarida kestim kizlar. Gittigim yer bir islem icin ektra ucret talep edince kizdim ve iptal ettim. Yarisini odemistim ama 500 lira kesip verdiler geri. Her sey icin para istediklerini okumustum daha once ve tereddutlu baslamistim zaten. Iptal edince cok rahatladim. Ama simdi ne yapacagim bilmiyorum. Pazartesi alinacakti yumurtalar. Acaba normal hamile kalabilir miyim bu ay bilmiyorum. Neyse iste boyle, tedavi oldum, ilac kullandim ama bosa.
Nerde baslamistin ki,hemen başka bir yerle goruşsen belki toplarlar yumurtalari,en azindan o kadar ilaç aldin vücuduna boşa gitmesinVe tup bebek tedavimi yarida kestim kizlar. Gittigim yer bir islem icin ektra ucret talep edince kizdim ve iptal ettim. Yarisini odemistim ama 500 lira kesip verdiler geri. Her sey icin para istediklerini okumustum daha once ve tereddutlu baslamistim zaten. Iptal edince cok rahatladim. Ama simdi ne yapacagim bilmiyorum. Pazartesi alinacakti yumurtalar. Acaba normal hamile kalabilir miyim bu ay bilmiyorum. Neyse iste boyle, tedavi oldum, ilac kullandim ama bosa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?