2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Az once tuvalete gittim, akıntı gibi koyu renkli bişey geldi peceteye, tutunamadi da düştü mü acaba embriyo

Canim devam eden belirtilerin neler ? Nasil gidiyor ?
Canım belirtilerin sadece arada kasik krampi devam ediyo onun dışında karın ağrım bel ağrım geçti çok sukir şimdi ara ara midem kalkiyo bunun dışında başka bişey yok canım he bide saat 4 ü buldumu bir tatlı uyku cokuyo bana bildiğin gibi değil

Ve tup bebek tedavimi yarida kestim kizlar. Gittigim yer bir islem icin ektra ucret talep edince kizdim ve iptal ettim. Yarisini odemistim ama 500 lira kesip verdiler geri. Her sey icin para istediklerini okumustum daha once ve tereddutlu baslamistim zaten. Iptal edince cok rahatladim. Ama simdi ne yapacagim bilmiyorum. Pazartesi alinacakti yumurtalar. Acaba normal hamile kalabilir miyim bu ay bilmiyorum. Neyse iste boyle, tedavi oldum, ilac kullandim ama bosa.

Canın sağolsun canım hangi hastanede yaptiriyordunki tedaviyi inşallah normal yolla hamile kalirsin da gerek kalmaz Rabbim yardimcin olsun

Nerde baslamistin ki,hemen başka bir yerle goruşsen belki toplarlar yumurtalari,en azindan o kadar ilaç aldin vücuduna boşa gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…