2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bence hiç zaman kaybetmeden başka bir yere gidin kaldığınız yerden devam edin tedaviye.

İnşallah cnm evt başka forumda konustuk bursdami otrydn ?
evet canim bursa dayim. bende ona bakiyordum simdi gecmosteki mesajlarima. bursalilar diye bir baslik vardi orada iki ay önce karsilastik sanirim. ben iki ay önce baslamistim ama ohss oldum transferim sali günü yapildi daha

Sizden pozitif sonuçlar geldikçe heyecanım artıyor.Darısı başımıza.
İnşallah canım benim ki de kesin değil pazartesi belli olur hamile olup olmadığım tabiki darısı diğerlerinin basina burda hamileleri görünce ümit beklenti daha da çok artıyor daha bi heyecan li oluyor insan

İnşallah test yaniltmistir zaten Dr lar idrar testini hiç onemsemiyor önemli olan kan tahlili hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bebisin sana sim sıkı tutunmustur güzel haberi bekliyoruz

Arkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor

Arkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor
Canım ben 3. Kez deniyorum hepsinde de Dr yasak dedi

Banada dün yasak olduğu söylendi.diğer tedavilerdede öyleydi ben korkarim zaten esimde

Ay inşallah ya ismimn yaninda hamile fotgrfni görünce bile duygulndm vlla bide hamile oldgmu ogrenirsem dünyalar benim olur tahmn bile edemiyorum napcagami

evet canim bursa dayim. bende ona bakiyordum simdi gecmosteki mesajlarima. bursalilar diye bir baslik vardi orada iki ay önce karsilastik sanirim. ben iki ay önce baslamistim ama ohss oldum transferim sali günü yapildi daha
Aa hadi hayırlısı olsun inşallah tutnr gec olsn güç olmasn cnm benmde dün transferm oldu iki tane koyuldu

Cnm banada Dr hep yasak dedi

Bana 2 gün sonra serbest dediler ama transferden sonra yarın test günüm hiç birlikte olmadık, eşim istiyor ama korkuyorum, tedbir bizden takdir Allahtan, belli olunca olması daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…