- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.541
Bence hiç zaman kaybetmeden başka bir yere gidin kaldığınız yerden devam edin tedaviye.Ve tup bebek tedavimi yarida kestim kizlar. Gittigim yer bir islem icin ektra ucret talep edince kizdim ve iptal ettim. Yarisini odemistim ama 500 lira kesip verdiler geri. Her sey icin para istediklerini okumustum daha once ve tereddutlu baslamistim zaten. Iptal edince cok rahatladim. Ama simdi ne yapacagim bilmiyorum. Pazartesi alinacakti yumurtalar. Acaba normal hamile kalabilir miyim bu ay bilmiyorum. Neyse iste boyle, tedavi oldum, ilac kullandim ama bosa.
Hangi kliniğe gidiyorsunuz acaba?Benim tedavim şubatın son haftası başladı martın ilk haftasi yumurtalar toplandi ve donduruldu bugün de transfer oldu nisan sayfasına eklettim kendimi ama burayi da takip ediyorum
Hayırlı olur inşallah.Benim tedavim şubatın son haftası başladı martın ilk haftasi yumurtalar toplandi ve donduruldu bugün de transfer oldu nisan sayfasına eklettim kendimi ama burayi da takip ediyorum
İnşallah cnm evt başka forumda konustuk bursdami otrydn ?hayirli olsun bebegin seninle olsun insallah arkadasim. ben seni nereden hatiriyorum acaba. daha ömceki tedavilerde baska forumda mi karsilastik ki ypksa hep buradamiydin
Benim tedavim şubatın son haftası başladı martın ilk haftasi yumurtalar toplandi ve donduruldu bugün de transfer oldu nisan sayfasına eklettim kendimi ama burayi da takip ediyorum
evet canim bursa dayim. bende ona bakiyordum simdi gecmosteki mesajlarima. bursalilar diye bir baslik vardi orada iki ay önce karsilastik sanirim. ben iki ay önce baslamistim ama ohss oldum transferim sali günü yapildi dahaİnşallah cnm evt başka forumda konustuk bursdami otrydn ?
İnşallah canım benim ki de kesin değil pazartesi belli olur hamile olup olmadığım tabiki darısı diğerlerinin basina burda hamileleri görünce ümit beklenti daha da çok artıyor daha bi heyecan li oluyor insanSizden pozitif sonuçlar geldikçe heyecanım artıyor.Darısı başımıza.
İnşallah test yaniltmistir zaten Dr lar idrar testini hiç onemsemiyor önemli olan kan tahlili hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bebisin sana sim sıkı tutunmustur güzel haberi bekliyoruzÇok haklısın canım şimdi çıkışta vericem bakalım ne çıkacak yüzleşmek gerek. Ona göre yolumuza bakıcaz dediğin gibi negatif görüp sonra kanda çıkan bende okudum ümit oldu banada bakalım hayırlısı çok sağol canm
Canım ben 3. Kez deniyorum hepsinde de Dr yasak dediArkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor
Arkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor
Ay inşallah ya ismimn yaninda hamile fotgrfni görünce bile duygulndm vlla bide hamile oldgmu ogrenirsem dünyalar benim olur tahmn bile edemiyorum napcagami1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingh NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 2nisan test günü
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips 4 nisan test günü
19- Kardelen-2 4 nisan test günü
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 2 nisan test günü
22- misilleme 8 nisan test günü
23- firuzem75 9 Nisan test günü
24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
25- zeymus 10 nisan test günü
26- Karamel_79 10 nisan test günü
2- İcequeen87 11 nisan test günü
278- Muckdudu 12 nisan test günü
29 Flzask2003 12 nisan test günü
30- merve1608 12 nisan test günü
31- bebeğim-gel 13 nisan test günü
32- minispushinka 13 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Aa hadi hayırlısı olsun inşallah tutnr gec olsn güç olmasn cnm benmde dün transferm oldu iki tane koyulduevet canim bursa dayim. bende ona bakiyordum simdi gecmosteki mesajlarima. bursalilar diye bir baslik vardi orada iki ay önce karsilastik sanirim. ben iki ay önce baslamistim ama ohss oldum transferim sali günü yapildi daha
O kadar yani??? Nereye gidiyordun ki
Eurofertil Altunizade'ye gidiyordumO kadar yani??? Nereye gidiyordun ki
Euroferti'de baslamistim tedaviye. Herseyde bir hayir vardir diyorum. Acele bir yer secip ayni yanlisa dusmek istemiyorum.Nerde baslamistin ki,hemen başka bir yerle goruşsen belki toplarlar yumurtalari,en azindan o kadar ilaç aldin vücuduna boşa gitmesin
Cok tesekkur ederim. Insallah normal yolla kalirim. Eurofertilde yaptiriyordum.Canın sağolsun canım hangi hastanede yaptiriyordunki tedaviyi inşallah normal yolla hamile kalirsin da gerek kalmaz Rabbim yardimcin olsun
Cnm banada Dr hep yasak dediArkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor
Bana 2 gün sonra serbest dediler ama transferden sonra yarın test günüm hiç birlikte olmadık, eşim istiyor ama korkuyorum, tedbir bizden takdir Allahtan, belli olunca olması daha iyiArkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor
İyiyim sağol sende iyisin insallahSlm cnm nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?