2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Hayırlısı olur inşallah. Tedaviden vazgeçebilecek kadar kızdırdıklarına göre ayıp etmişler. Bu tür şeyler tedavini başında söylenmesi gerek.

Cnmm surekli aynı pozisyonda yatmiyorum bi saga bi sola bi sırt üstü jel kullandigim icin sabah akşam 15 dk yürüyorum evde wc ye kalkıyorum onu. Dusindada kalkiyorum yavas hareketlerle
Valla ben kalkıyorum iş falan yapiyorum kendimi zorlamadan tabi,hata mi yapiyorum acaba

Merhaba kızlar. 8. Günümde test yaptım tek çizgi çıktı. 9. Günde tekrar yaptım cook silik ikinci çizgi çıktı. Bugün 10.gün tekrar yaptım silik çizgi azcik koyulasmis. Yarın 11.gun tekrar yapacagm. Hepsini biriktirecgm. Pazartesi kan verme günüm. Allahim yaaa insallah hamileyimdir ve güzel bir değer çıkar yaa çok heyecanlandim

Valla ben kalkıyorum iş falan yapiyorum kendimi zorlamadan tabi,hata mi yapiyorum acaba

Cnm hemşire 3 Gün önemli dedi ama kendini sarsmadan ani hareketler yapmadan işini yapabilirsin dedi benim annem burda oldugu için ben yatiyorum sıkılıyorum da ara ara kalkiyorum yinede

Silik cikmissa hamilesin cnm bende 8.9.10 günler hep yapmistim hep silik çıkmıştı.

Amin cnm inss
cnm inss güzel haberlerle gelirsin

Günaydın Kızlar
transfer sonrasi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
tünaydın cnm benim

Kizlar erken gebelik testini yaptim sılık çıktı resimde daha az belli oluyor normalde daha belirgin çok heyecanlandim
Hadi gözün aydın cnm hamilesin inss kandada çok güzel bir sonuç cikacak
Selam kizlar.transfer 10.gun Beta hcg 167 Rabbim sana şükürler olsun.
çok guzel masallah cnm allah tamamına erdirsin inşallah

Amin cnm inss
cnm inss güzel haberlerle gelirsin

tünaydın cnm benim

Hadi gözün aydın cnm hamilesin inss kandada çok güzel bir sonuç cikacak
çok guzel masallah cnm allah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canım bakalım pazartesi belli olur darısı diğerlerinin basina

bende kalkiyorum canim. üç gündür kahvalti felan kendim hazirladim. ufak tefek ihtoyaclar icinde kalkiyorum. esim iste oldugu icin. yanimda da bu sefer kimseyi istemedim. hemsire de yatma dedi bana uzun süre ayakta kalma ufak tefek islerini, yemegini yapabilirsin dedi

Canım inşallah sende hamilesin dir bende dün yaptim tek çizgi çıktı bugün yaptım sılık çıktı inşallah hamileyimdir yanilmiyorumdur benim test günüm de pazartesi bakalım sonuç ne çıkar ama bencede hamilelik var dün ki test e hiç cikmadi bekledim saatler sonra baktım hep tek çizgi bugün ki test zaman geçtikçe tam belirgin oldu suan iki çizgi var test e inşallah hamisizdir pazartesi senden de haber bekliyorum msj at lutfen

O kadar yani??? Nereye gidiyordun ki

Selam kızlar benim bugğn kan testi günüm am vermeye gidemedim. 5.gün embriyosu iki tane ydi dün 9.gündü ara idrarla test yapmıştım ve tek çizgi çıkmıştı çok moralim bozuldu tabii eşime de söylemedim bugğn yarın adet olmam gerekiyor pazartesiye kadar beklicem inş yine e bir umut bekliyorum hamişlere çok seviniyorum inş bizde güzel haberler veririz

5.gün embriyosu ne zaman tutunmaya başlıyor? 6.7 gün tutunuyorsa 10.gün idrarda çıkması zor olur depil mi?

Yumurta toplama günüm belli oldu salı günü tahmin ettiğimden erken toplayacak beklediğimden az yumurtanın var dedi nasip artık inş kalitelidirler

Arkadaşlar benimde dün yumurtalar toplandı 5. Gun transfer olacak Bülent tirasa yaptırdım dua edin banada.ilk denemem Bülent hocada yaptiripta tutan var mi
selam, 29.Martta transfer oldu 6.gün blastotisti hala beklemedeyim... Şimdilik bel ağrısı dışında başka bir belirti yok. Ama adet gününün ağrısına olabilir bu.. umarım ilk denemede tutar bu benim 4.deneme... sabırsızlıkla bekliyorum ...

Canım ümitsizliğe kapılmayın bende kapilmistim ama burdaki arkadaşlar test te tek çizgi görüp ama kan da hamilelik çıkan o kadar insan varki bence gidip yuzlesmelisin yoksa da boşuna umitlenme ama inşallah yaniliyorsundur güzel olur sonucu ben ilk denememde test te çıkmamisti ama kanda çıktı ama değer çok düşüktu tam sinirdaydim 42 cikmisti sende git ve yuzles inşallah guz3l haber alırsın

İnşallah Allahım bu uğurda mücadele veren tüm dostlara güzel haberler almayı nasip etsin. Zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor.
Amin canım inşallah aynen öyle ilk denemem de de hamile kalmıştım ama kucağıma alamadım önemli olan sağlıkla kucağına alman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…