- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.501
Ve tup bebek tedavimi yarida kestim kizlar. Gittigim yer bir islem icin ektra ucret talep edince kizdim ve iptal ettim. Yarisini odemistim ama 500 lira kesip verdiler geri. Her sey icin para istediklerini okumustum daha once ve tereddutlu baslamistim zaten. Iptal edince cok rahatladim. Ama simdi ne yapacagim bilmiyorum. Pazartesi alinacakti yumurtalar. Acaba normal hamile kalabilir miyim bu ay bilmiyorum. Neyse iste boyle, tedavi oldum, ilac kullandim ama bosa.
İnsaallah canım, sen nasıl geciriyosun yatiyomusun surekli
Valla ben kalkıyorum iş falan yapiyorum kendimi zorlamadan tabi,hata mi yapiyorum acabaCnmm surekli aynı pozisyonda yatmiyorum bi saga bi sola bi sırt üstü jel kullandigim icin sabah akşam 15 dk yürüyorum evde wc ye kalkıyorum onu. Dusindada kalkiyorum yavas hareketlerle
Valla ben kalkıyorum iş falan yapiyorum kendimi zorlamadan tabi,hata mi yapiyorum acaba
Merhaba kızlar. 8. Günümde test yaptım tek çizgi çıktı. 9. Günde tekrar yaptım cook silik ikinci çizgi çıktı. Bugün 10.gün tekrar yaptım silik çizgi azcik koyulasmis. Yarın 11.gun tekrar yapacagm. Hepsini biriktirecgm. Pazartesi kan verme günüm. Allahim yaaa insallah hamileyimdir ve güzel bir değer çıkar yaa çok heyecanlandim
Amin cnm inssNe çok bekledik ne çok anlam yükledik sessizce ağladık dua ettik çevremize ımrendık hiç bitmiyor bu süreç hiç sonu gelmiyor sanki sonuç pozitif sevindim ama sanki bi şey eksik keseyi görecek mıyım kalp atışı duyacak mıyım? Sorular sorular... Bi bılseler ne kıymetlıler :) eşek sıpaları nazlı nazlı ugrastıyorlar bizi. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıkla hayırla gelsinler dünyamıza...
cnm inss güzel haberlerle gelirsinGünaydın kızlar ben yine kontrole gidiyorum bugün tedavinin 6. Günü bakalım ne diyecek en son beş yumurta gözüküyor demişti .inş bugün daha ümit verici şeyler söyler de evime güzel güzel dönerim
tünaydın cnm benimGünaydın Kızlar
transfer sonrasi hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Hadi gözün aydın cnm hamilesin inss kandada çok güzel bir sonuç cikacakKizlar erken gebelik testini yaptim sılık çıktı resimde daha az belli oluyor normalde daha belirgin çok heyecanlandim
çok guzel masallahSelam kizlar.transfer 10.gun Beta hcg 167 Rabbim sana şükürler olsun.
İnşallah canım bakalım pazartesi belli olur darısı diğerlerinin basinaAmin cnm inss
cnm inss güzel haberlerle gelirsin
tünaydın cnm benim
Hadi gözün aydın cnm hamilesin inss kandada çok güzel bir sonuç cikacak
çok guzel masallahcnm allah tamamına erdirsin inşallah
bende kalkiyorum canim. üç gündür kahvalti felan kendim hazirladim. ufak tefek ihtoyaclar icinde kalkiyorum. esim iste oldugu icin. yanimda da bu sefer kimseyi istemedim. hemsire de yatma dedi bana uzun süre ayakta kalma ufak tefek islerini, yemegini yapabilirsin dediValla ben kalkıyorum iş falan yapiyorum kendimi zorlamadan tabi,hata mi yapiyorum acaba
Canım inşallah sende hamilesin dir bende dün yaptim tek çizgi çıktı bugün yaptım sılık çıktı inşallah hamileyimdir yanilmiyorumdur benim test günüm de pazartesi bakalım sonuç ne çıkar ama bencede hamilelik var dün ki test e hiç cikmadi bekledim saatler sonra baktım hep tek çizgi bugün ki test zaman geçtikçe tam belirgin oldu suan iki çizgi var test e inşallah hamisizdir pazartesi senden de haber bekliyorum msj at lutfenMerhaba kızlar. 8. Günümde test yaptım tek çizgi çıktı. 9. Günde tekrar yaptım cook silik ikinci çizgi çıktı. Bugün 10.gün tekrar yaptım silik çizgi azcik koyulasmis. Yarın 11.gun tekrar yapacagm. Hepsini biriktirecgm. Pazartesi kan verme günüm. Allahim yaaa insallah hamileyimdir ve güzel bir değer çıkar yaa çok heyecanlandim
O kadar yani??? Nereye gidiyordun kiVe tup bebek tedavimi yarida kestim kizlar. Gittigim yer bir islem icin ektra ucret talep edince kizdim ve iptal ettim. Yarisini odemistim ama 500 lira kesip verdiler geri. Her sey icin para istediklerini okumustum daha once ve tereddutlu baslamistim zaten. Iptal edince cok rahatladim. Ama simdi ne yapacagim bilmiyorum. Pazartesi alinacakti yumurtalar. Acaba normal hamile kalabilir miyim bu ay bilmiyorum. Neyse iste boyle, tedavi oldum, ilac kullandim ama bosa.
Yumurta toplama günüm belli oldu salı günü tahmin ettiğimden erken toplayacak beklediğimden az yumurtanın var dedi nasip artık inş kalitelidirler
selam, 29.Martta transfer oldu 6.gün blastotisti hala beklemedeyim... Şimdilik bel ağrısı dışında başka bir belirti yok. Ama adet gününün ağrısına olabilir bu.. umarım ilk denemede tutar bu benim 4.deneme... sabırsızlıkla bekliyorum ...Arkadaşlar benimde dün yumurtalar toplandı 5. Gun transfer olacak Bülent tirasa yaptırdım dua edin banada.ilk denemem Bülent hocada yaptiripta tutan var mi
Canım ümitsizliğe kapılmayın bende kapilmistim ama burdaki arkadaşlar test te tek çizgi görüp ama kan da hamilelik çıkan o kadar insan varki bence gidip yuzlesmelisin yoksa da boşuna umitlenme ama inşallah yaniliyorsundur güzel olur sonucu ben ilk denememde test te çıkmamisti ama kanda çıktı ama değer çok düşüktu tam sinirdaydim 42 cikmisti sende git ve yuzles inşallah guz3l haber alırsınSelam kızlar benim bugğn kan testi günüm am vermeye gidemedim. 5.gün embriyosu iki tane ydi dün 9.gündü ara idrarla test yapmıştım ve tek çizgi çıkmıştı çok moralim bozuldu tabii eşime de söylemedim bugğn yarın adet olmam gerekiyor pazartesiye kadar beklicem inş yine e bir umut bekliyorum hamişlere çok seviniyorum inş bizde güzel haberler veririz
Amin canım inşallah aynen öyle ilk denemem de de hamile kalmıştım ama kucağıma alamadım önemli olan sağlıkla kucağına almanİnşallah Allahım bu uğurda mücadele veren tüm dostlara güzel haberler almayı nasip etsin. Zamanı gelmeyince hiçbir şey olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?