- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.581
Gunaydinn hanımlar sayfayi yine ben açıyorum
Günaydın herkese
Günaydın herkese arkadaşlar bişey soracam devlette tüp bebek yaptiran var mi
Günaydın canlar geç uyuyup erken uyananlardanım ben de
günaydin kizlartransfer sonrasi 5.günüm kaldi 7 günüm. zaman gecsinnnn artik
Hepinize günaydın arkadaşlarGünaydıninsan bekleynce zamn hic gecmiyo ya sayılı gün cabuk gecer dyolar bide aksine hiiic gecmiyo
Günaydın cnm hayırlısı olsun inss allah en kısa zamanda sağlıklı hamileliği nasip etsin cnmGünaydın kızlar ben kan testi sonucumû aldım malesef negatif bu 4 denememizdi olmadı. Pazartesi doktorla konuşmaya gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz bakıcaz. Sevgiyle güxel pazarlar
Günaydın herkese arkadaşlar bişey soracam devlette tüp bebek yaptiran var mi
Günaydın kızlar ben kan testi sonucumû aldım malesef negatif bu 4 denememizdi olmadı. Pazartesi doktorla konuşmaya gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz bakıcaz. Sevgiyle güxel pazarlar
Selam, benim de 11 Nisan test tarihi.... umarım hepimize kismet olur...Selam kızlar bende uzun süredir sizi takip ediyorum bir türlü yazmak kısmet olmadı benimde bu gün transferim oldu 5. Gün embriyo su 1 adet transfer edildi 12 nisan test tarihim benide listeye eklerseniz sevinirim Rabbim kimsenin kucağına boş bırakmasin
Benim de 11 Nisan kan testi.... umarım beraber güzel haberleri yazarız buradan...11 Nisan da da ben öğreneceğim tutup tutmadığını herkes güzel haberler alır inşallah
11 Nisan da da ben öğreneceğim tutup tutmadığını herkes güzel haberler alır inşallah
Benim 11 Nisan ttest günü....inşallah herkesin pozitif olur...1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingh NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 2nisan test günü
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips 4 nisan test günü
19- Kardelen-2 4 nisan test günü
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 2 nisan test günü
22- misilleme 8 nisan test günü
23- firuzem75 9 Nisan test günü
24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
25- zeymus 10 nisan test günü
26- Karamel_79 10 nisan test günü
2- İcequeen87 11 nisan test günü
278- Muckdudu 12 nisan test günü
29 Flzask2003 12 nisan test günü
30- merve1608 12 nisan test günü
31- bebeğim-gel 13 nisan test günü
32- minispushinka 13 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Tek yumurta mi transfer ediyorlar yoksa çift mi özelde çift yapıyorlar isteğe göre ama devlette çift istesek yaparlar mi acabaBen Varım uludad üniversitesinde yaptrdm
Transferde çift istesek yaparlar mi yoksa prosedürü mu uyguluyorlarCanım ben bundan önceki denememi devlette yaptırdım. Sormak istediğin bir şey olursa sorabilirsin
Yok canım devlette tek oluyor 35 yaş altına, 33 yaşındayım soyoedim ama yapmadılar, bu olmazsa ikinciyi ozelde yapmak istiyorum bu yüzdenTransferde çift istesek yaparlar mi yoksa prosedürü mu uyguluyorlar
Yok canım iyiyim,hafif agrilarim oluyo alt tarafimda,bıçak saplanir gibi.sen nasılsınneden_ ben . Cnm senin nasıl gidiyo varmı bi değişiklik kendinde
Kaç çıktı e2 degerinGünaydın herkese sabah iki iğne oldum akşam da çatlatma ignemi olcam ve bitiyor çok endisliyjm az yumurta var şimdi de dolu mu boş mu sancısı bu tüp bebeğin her aşaması Başka türlü zormus.e2 değerinin yüksek olması dolu olduğunu gösterir diye birşey okudum siz biliyor musun öyle bişey
Yok canım iyiyim,hafif agrilarim oluyo alt tarafimda,bıçak saplanir gibi.sen nasılsın
En son 1068 elti yedi yumurta var en fazla dediKaç çıktı e2 degerin
Günaydın herkese sabah iki iğne oldum akşam da çatlatma ignemi olcam ve bitiyor çok endisliyjm az yumurta var şimdi de dolu mu boş mu sancısı bu tüp bebeğin her aşaması Başka türlü zormus.e2 değerinin yüksek olması dolu olduğunu gösterir diye birşey okudum siz biliyor musun öyle bişey
Benim 5bin lerde çıkmıştı ama 10 yumurta çıkmış, 7 tane de iyi önemli olan kaliteli olmasiEn son 1068 elti yedi yumurta var en fazla dedi
cnm inss bebislerin kendine yer yapiyordurCnm benimde öyle oluyo. Arada agrilarim oluyodu yarim saattir sola kasigima iyice ağrı girdi ayakta durunca rahatsiz ediyo.baskada bi şey yok
cnm bu ağrılar iyiye işarettir inşallah bebisin içerde yer aciyordur kendineKızlar belim karnım çok ağrıyor adetime benzer ağrılar normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?