2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Gunaydinn hanımlar sayfayi yine ben açıyorum

Günaydın herkese

Günaydın herkese arkadaşlar bişey soracam devlette tüp bebek yaptiran var mi

Günaydın canlar geç uyuyup erken uyananlardanım ben de

günaydin kizlartransfer sonrasi 5.günüm kaldi 7 günüm. zaman gecsinnnn artik

Günaydın insan bekleynce zamn hic gecmiyo ya sayılı gün cabuk gecer dyolar bide aksine hiiic gecmiyo
Hepinize günaydın arkadaşlar mutlu pazarlar güzel bir gün olsun inşallah

Günaydın kızlar ben kan testi sonucumû aldım malesef negatif bu 4 denememizdi olmadı. Pazartesi doktorla konuşmaya gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz bakıcaz. Sevgiyle güxel pazarlar
Günaydın cnm hayırlısı olsun inss allah en kısa zamanda sağlıklı hamileliği nasip etsin cnm

Günaydın kızlar ben kan testi sonucumû aldım malesef negatif bu 4 denememizdi olmadı. Pazartesi doktorla konuşmaya gideceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz bakıcaz. Sevgiyle güxel pazarlar

Hayırlısı olsun. Elbet zamanı gelmemistir daha. Moralini bozma bu uğurda tekrar mücadeleye devam et. Bol da dua et, özellikle cevrendekilerden bol dua iste. Allah gönlüne gore versin. İnşallah hiç ummadığın anda çok güzel müjdeler alırsın ve hayırlı sağlıklı evlatların olur canım. Seni gorunce içimden yazmak geldi nedense. Elinden geleni yap ve sonrasını Allaha birak

Selam, benim de 11 Nisan test tarihi.... umarım hepimize kismet olur...

Benim 11 Nisan ttest günü....inşallah herkesin pozitif olur...

Günaydın herkese sabah iki iğne oldum akşam da çatlatma ignemi olcam ve bitiyor çok endisliyjm az yumurta var şimdi de dolu mu boş mu sancısı bu tüp bebeğin her aşaması Başka türlü zormus.e2 değerinin yüksek olması dolu olduğunu gösterir diye birşey okudum siz biliyor musun öyle bişey

Kaç çıktı e2 degerin

Cnm ben hiç e2 degerimi bilmiyorum hastaneye kan verip geliyorduk onlar doktora bildiriyodu hic bi bilgim yok o yüzden

Cnm benimde öyle oluyo. Arada agrilarim oluyodu yarim saattir sola kasigima iyice ağrı girdi ayakta durunca rahatsiz ediyo.baskada bi şey yok
cnm inss bebislerin kendine yer yapiyordur

Kızlar belim karnım çok ağrıyor adetime benzer ağrılar normal mi sizce?
cnm bu ağrılar iyiye işarettir inşallah bebisin içerde yer aciyordur kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…