2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

heh işte süper canım valla ne varsa ev yapımı doğal şeylerde var :) bakıyorum nenelerimize taş gibiler eski toprak bide bu nesile bakıyorum dökülüyor, birde ben bu kadar çok çocuk sorunu kişileri bilmiyordum evlenip hastanelere başlayınca anladım ve sigara hava kirliliği besinlerin kimyasallığı herşey artık hamile kalamamayı etkiliyor, günden güne bu sayı çoğalıyor, yaşadığım yerde hastanede tüp bebek merkezi yeni açılmıştı, ohh dedim maddi olarakda iyi olur ve temiz yer özel özel giderim anam bir başladım ortalık tüpe gelmiş karı kocalarla kaynıyor, Allah hepimize yardım etsin kendi halimi bi kenara bırakıp insanların ümitsizliğine çare bulmaya çalışmalarına o kadar üzüldüm ki, hepimiz umutlu olacaz ve birgün bu sıpacıklar gelecek, 37 yaşındayım ve inancım çok fazla biliyorum GELECEEEEEEEEEKKKK :)

Çok doğru söylüyorsun. Ninelerimize bakınca, ben bu yaşta onun kadar olamıyorum, hemen yoruluyorum. Bende 34 yaşındayım.
Hastanelere gidince insan kendi derdini unutuyor gerçekten, geçen bir bayanla tanıştım hastanede 6 aşılama yaptırmış. şimdide 6. tüp bebek için uğraşıyordu. 20 yıllıkta evliymiş. Çok şükür dedim halimize. Bende çok ümitliyim, bir gün mutlaka verecek Rabbim. Hiç birimizi bekletmesin daha fazla inşallah

Cnm senin tedavi uzun protokol anladığım kadarıyla telaslanmana gerek yok cnm
Uzun protokol nedir ki nasıl oluyor ne den uzun oluyor ayy ne kadar çok şey öğrendim ya ve hiç bitmiyor iyice endişelerim büyüyor

Uzun protokol nedir ki nasıl oluyor ne den uzun oluyor ayy ne kadar çok şey öğrendim ya ve hiç bitmiyor iyice endişelerim büyüyor
bak canım bizim yollarımız meşakatli ve zor, bu yolda hep mutlu umutlu olmak zorundayız, pozitif olmamız lazım, uzun protokoldeyim neden diye sakın üzülme, doktorlar tutmasının en yüksek olması için en iyi şeyleri uygulamaya çalışırlar, şöle düşün para vereceksin hadi yumyleri topladım kalitesi düşük aman olsun hemen yerleştirdim aaaaa tutmadı napalım yapmazlar, senin hormonlarını düzeltirler, eşinin durumunu düzeltirler, herşey düzgün olduğuna kanaat getirirler ondan sonra artık deneyebiliriz derler, ben ilk tüp bebek denemesine gelene kadar 6 kere klomenle tedavi 6 kere aşılama birde tahliller rahim filmi şu bu gibi olaylara maruz kaldım, hiç biri tutmadı ki normal düşünürsen hiç bir sebep yokken karı koca sapasağlam çıkarken bütün tahliller harika çıkarken nasıl oluyor da olmuyor, uzun protokolün ayrıntılarını bilmiyorum canım ama bütün tahlillerinizi oldunuz mu doktorunuz ne diyor konuştunuz mu?

Cnm Dr öyle uygun gormus hastaya gore tedavi şeklide değişir merak etme bu ay yumurtaların baskilanip gelecek ay ki adetinle yumurtlama ilaclarini başlatacak

Canim belki senin doktorunda yumurtaları buyutup toplayip dollendikten sonra donduracak adet olduktan sonra tekrar ilaç kullanıp rahim kalinlasinca embriyolari koyacak benim doktorum bana öyle yapıyor daha iyiymiş vücutta hormanlardan dinlenmiş oluyormuş artık çoğu merkez böyle yapıyor

Günaydın herkese bende adetimi bekliyorum kısmetse bizde tüp bebeğe başlayacağız Mart ayında olacak inşallah.
Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin

Günaydın herkese bende adetimi bekliyorum kısmetse bizde tüp bebeğe başlayacağız Mart ayında olacak inşallah.

günaydın canım, mart sonuna bende adet olarak başlayacağım inşallah ama sen benden önce başlarsın sanırım, hayırlı uğurlu olur inşallah şimdiden :)

Merhaba inşallah hayırlısı olur hepimiz için..nerede başlıyorsunuz tedaviye canım ve tahmini adet tarihin ne belki aynı günlerde başlıcaz

Ay kızlar ben de boşu boşuna konu açmış bulundum. Meğer varmış zaten 2016 mart tüp bebek konusu:) Bizimki erkek infertilitesi ve ilk denememiz. İzmir Ege Üni.'de raporlu deniyoruz. Uzun protokol. 10 şubatta gonapeptyle(baskılayıcı) başladım. Adetin 7-8. gününde yani bu pazartesi tekrar kontrole gittim. Puregona başlattılar. geliştiricileri 6 gün kullandıktan sonra yani 29 şubatta tekrar kontrole gidicem. Muhtemelen 4 gün civarı daha iğne olurum. Martın ilk haftası yumurtalar toplanıp transfer olur diye tahmin ediyorum. Yalnız baskılayıcı iğneleri kullanırken yapılan kontrolde 6-7 yumurta gördüler. Doktor normal dedi ama az değil mi? Acaba geliştirici iğnelere geçince sayısı artar mı? Beni de aranıza alın:) Çok az kaldı!

canım önce tesekkur ederim bana doktorum uzun protokol demedi ben burdan birinden duydum.merak ettim ben adet gunumu beklıyorum sabah aksam o zaman belli olcak tedavim nasıl ilerleyecek.inş hersey yoluna gider hepimiz için tabi bu ay guzel sonuclar alırız.ama endişeliyim hormonlarda sorun varmıs hayırlısı artık

canım hayırlısı olsun inşallah ama endişelenme, hormonlarda sorun varsa onun içinde tedavi süreçleri oluyor, bir şekilde düzenliyorlar ondan sonra hayırlısıyla göbüşler doluyor :)

canım ilk tüp bebek denemem olacak bir dahaki ay yani mart sonunda daha iğnelere başlayacağız, tek yumurtası olup onunla hamile kalanlar var, yumurtanın çokluğuna değil kalitelisine bak canım, az çok diye düşünme, inşallah herşey yolunda olur hepimiz için

Hoşgeldin aramıza canım hayırlı olsun tedavin yumurta sayın bence iyi çünkü doktorlar görüneneleri sayıyorlar arkalarda görünmeyende olabilir bir follikülden iki yumurtada çıkabiliyor yada boşta çıkabiliyor yumurta sayısı toplandıktan sonra belli oluyor ayrıca canım az yumurta olsun ama kaliteli olsun o önemli gelişmeleri burdan yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…