- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
İnş cnm ben geçen sene cektirmistim şimdi hitereskopi belki ister Dr bilmiyorum yarın belli olacakİnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benimde ilk randevu 2 martta o gün rahim filmi filanda çekilcem bakalım
kızlar bende aranıza katılmak üzereyim, 6. aşılamam oldu tutmadı, bugün adet oldum yarın kontrollerle iğnelere başlıyoruz sanırım ve mart ayı tüp bebek ayım olacak, ilk denemem olacak sebepsiz infertifite bizimkisi, inşallah ilkde tutar
Hoşgeldin bu sefer olacak inşkızlar bende aranıza katılmak üzereyim, 6. aşılamam oldu tutmadı, bugün adet oldum yarın kontrollerle iğnelere başlıyoruz sanırım ve mart ayı tüp bebek ayım olacak, ilk denemem olacak sebepsiz infertifite bizimkisi, inşallah ilkde tutar
Hoşgeldin inşMrb kızlar bende aranıza katılım dedim birkaç gün dur takip ediyordum konunuzu allah ķısmet ederse bende martta tupbebbek yapacam dondurulmuslarla inşallah hepimiz güzel haberler alırız Mart ayında
Rahim filmi ile aynı ay mı tüp bebek yapılacak canım?İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım benimde ilk randevu 2 martta o gün rahim filmi filanda çekilcem bakalım
Gunaydin, Birazdan muayeneye gidiyorum kizlar, hersey uygunsa ignelere baslariz tup bebisim icin, Allah izin verirse ignelerden sonra gobusumde olcak minnosum
Can'ım inşallah sorun yoktur bu arada doktor bişeyden mi şüphelenip istedi hangi merkezSlm arkadaşlar drdan geldim Dr rahim flmi istedi cuma günü cekilecem inss tüpte sorun yoksa sadece Dr hitereskopi yapacak varsa da ikisinide aynı anda yapacakmis inss cumayi sorunsuz atlatirim arkadaşlar hayırlısı olsun inss hakkimda
Adana başkent 2'5 sene önce tüp ameliyatı olmuştum tüpte sorun vardı şimdi oyuzden önlem amaçlı bi bakalım dedi cnmCan'ım inşallah sorun yoktur bu arada doktor bişeyden mi şüphelenip istedi hangi merkez
Anladım Can'ım doktor benden istemedi de aceba atladı mı diye düşündümAdana başkent 2'5 sene önce tüp ameliyatı olmuştum tüpte sorun vardı şimdi oyuzden önlem amaçlı bi bakalım dedi cnm
yok cnm hastaya gore tetkiklerde değişiyor Dr güven kafani karıştırma senAnladım Can'ım doktor benden istemedi de aceba atladı mı diye düşündüm
Sağol canımyok cnm hastaya gore tetkiklerde değişiyor Dr güven kafani karıştırma sen
Gerçekten doktora güvenmek çok önemli bide çok arastrmaamak lazım bence ben öyle şeyler duydum ki öyle hikayeler okudum ki insan ümitsizliğe düşüyor.Bu öyle kolay bir süreç değil doktoeumuza güvenip sakın sakın ilerlemek lazımyok cnm hastaya gore tetkiklerde değişiyor Dr güven kafani karıştırma sen
Selam canım folikasitten bişey olmuyo herkes kullanıyo hamilelik düşünenler yani .Bende düzenli ceviz kavrulmamais kuruyemis yiyorum pekmez içiyorum mutlaka (kan değerim düşük olduğu için) Akşam bir bardak süt içiyorum.meyve tüketiyorum protein ağırlıklı besleniyorum başka ne yapabilirim bilmiyorum inş bunlar ise yararSelam hanımlar gunaydınlar;
Kızlar ben sımdıden hem saglık acısından da saglıklı olayım dıye ananas yıyorum gercı cok sevıyorum o meyveyıde o ayrı :) nar suyu ıcmeye basladım gunde 1 bardak sabahları folıkasıt alıyorum gunde 1 tane b12 ıle d vıtamını alıyorum. folıkasıdı kendı kafama gore alıyorum ama bırsey olmaz ıns :)sabahları yıne cevız sıyah uzum yıyorum aksamları bır kasık pekmez atıyorum agzıma . cok mu abarttım sızce onerılerınız varmıdır hamıs kalanlar, bu surecı nasıl atlatalım 4gozle mart ayını bekler oldum vallahi
Bal polen arı sutude faydaliymis cnmSelam canım folikasitten bişey olmuyo herkes kullanıyo hamilelik düşünenler yani .Bende düzenli ceviz kavrulmamais kuruyemis yiyorum pekmez içiyorum mutlaka (kan değerim düşük olduğu için) Akşam bir bardak süt içiyorum.meyve tüketiyorum protein ağırlıklı besleniyorum başka ne yapabilirim bilmiyorum inş bunlar ise yarar
hosgeldin canim. bende dondurulmusla baslayacagim insallah. birdahaki adetimi bekliyorum insallah topatlanir bunyemde baslarimMrb kızlar bende aranıza katılım dedim birkaç gün dur takip ediyordum konunuzu allah ķısmet ederse bende martta tupbebbek yapacam dondurulmuslarla inşallah hepimiz güzel haberler alırız Mart ayında
canım bu adette dinlenme verdi doktor, mart adetinde başlayacakmışız bu arada sadece kan tahlili istedi hormonlara bakacak, bugün 3 den sonra çıkıcak sonuç bakalım ona göre bu ay dinlenmekde bana iyi gelecekGünaydın cnm insallah herşey yolunda gider baslarsin tedavine sonrada gelsin bebisler insallah
Hoşbulduk canım bende adet olmayı bekliyorum inşallah toparlarsin hemen baslarsin bende biran önce adet olmayı bukadar hecanla beklicegim hiç aklıma gelmezdihosgeldin canim. bende dondurulmusla baslayacagim insallah. birdahaki adetimi bekliyorum insallah topatlanir bunyemde baslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?