2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Rahim filmi ile aynı ay mı tüp bebek yapılacak canım?
Aynen canım geçendede öyleydi hatta rahim filmi iltihap falan varsa temizliyormuş o su daha iyi oluyormuş ama herkesin durumu farklıdır belkide normalde öyle yapılmıyordur ben yurtdışından geliyorum bir ay öncesi gelme ihtimalim olmadığı için belkide tedavi başlamadan 5 gün öncesi çektiriyorlar

Benim ilk denemem olacak canım doktor dondurmuslarla sansimizin daha fazla olduğunu dedi senin kaçıncı denemen
anladim canim bazi merkezler oyle yapiyormus. aslinda ben ikinci tedavime ocak ayinda basladim ama ohss nedeniyle transferim olmadi. ilk adetimde iyilesemedigim icin ikinci adetimi bekliyorum yani ne ikinci ne ucuncu tedavim oluyor :)

slm bugun muayene oldum 3 yumurtam varmis opu da lokal yaptrmm daha iii degilmi genel istemiorm diger ay yine toplucaklr

genel anestezi istemiorm biraz heyecan ve korku tabiki 3 yumurtada lokal yapilsa aci olmaz yaptiranlari okudm tavsiye ediolar kararsz kaldm

canım bişey cıkmaz inşallah.

Herkes nerde?alıştım artık hergun ıkı üç defa bakıyorum buraya kimden guzel haberler alıcagım diye hadi verin iyi haberleri :)banada örnek olsun

Merhaba hanımlar, bende geldim

Pazartesi regl günümdü, olsaydım iğnelerime başlayacaktım, stres yaptım sanırım. Gelen giden yok
1-2 güne olursa inşallah bende tüp bebek için start vermiş olacağım.

Siz bir sürü vitaminler falan kullanıyorsunuz, bana sadece folikasit verdi onu kullanıyorum.
Bir ara polen almıştım ama yiyemedim. Akşamları salataya katsam olur mu acaba, başka türlü yiyemem.Sade, süt yada balla imkansız

Merhaba bilen birileri yardımcı olabilir mi,bu gün adetimin ıkinci günü tüp bebek ilaclarimi alıp gittim ama dr uzun süreceğini söyledi, yarın dogum kontrol ilacı kullanmaya baslicam,8 inde tekrar gidecem yanıma lucrin ilacini alıp, cok kalabalıktı oda soramadim neden benim tedavim böyle uzun surecek

el_zem bugun kontrol vardı dimi canım senin .yanlışmı hatırlıyorum..

merhaba canım, tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yapılan tahlillere duruma göre uzun protokol ve kısa protokol varmış, benim tüp bebek ilk olacak o açıdan tam detay bilmiyorum ama aşılamam tutmadı ve bu 6. sı ama yaşadığım yerde ilk iğneli aşılamam oldu, doktorum bu ay dinlenelim vücudumu dinlendirecek ve mart adetimde başlayalım dedi, bizde sebepsiz infertifite olduğundan her tahlil sorunsuz çıktığından kısa protokol olacak, yani bir adetten diğerine kadar sürecte, bir adette ilaçlar başlar diğer adetten önce işlem yapılır ve adet olana kadar beklenir, olmaz ise adet bebişler göbüşdedir :) olursa 2. demeye kalmışımdır, inşallah ilk denemelerde veya şu anki denemelerde yaptıran yada yaptıracakların hepisi tutar AMİİİİNNN

canım merhaba, bak banada doktor hiçbirşey verme gereği duymuyor, folikasidide kendim alıp kullanıyorum, olaya şöyle bak durumun nedir bilmiyorum ama ben sorunumuz olmadığından ve her yapılana yanıt verdiğinden hormonlar vede herşey bütün tahliller iyi ve sorunsuz çıktığından doktor ekstra birde birşey vermeyi düşünmüyor, zaten aslında elimde olsa kimyasallara karşıyım ama mecbur alıyoruz birçok şeyi, sadece diğer yararlı doğadan olanları alma taraftarıyım, keçi boynuzu pekmezi al mesela, her sabah eşinle beraber birer kaşık yiyin, inşallah hepimizin sonu bol göbüşlü olur

Cnm senin tedavi uzun protokol anladığım kadarıyla telaslanmana gerek yok cnm

Bizimde tüm tahliller her şey normal çıkıyor. Sebepsiz infertilite gurubundayız zaten. Bende ev yapımı elma pekmezi var ondan yiyorum genelde sabahları, ama çocuk için değil dinç tutsun diye, bazende mesir macunu yiyoruz, eşimleOda gün içinde dinç tutuyor. Gerçi ben tadını sevdiğim için yiyorum. Ama keçiboynuzu da alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…