- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.621
Totem yaptık canım bi nevi hamile sayılırız ama :) heves işteCanım hamile misin hamilelik takvimi açmışsın da
Anladım canım takvimi görünce hamilesin sandım gönlünce olur inşallah sonucunTotem yaptık canım bi nevi hamile sayılırız ama :) heves işte
Amin inşallah canım sağolasın :)Anladım canım takvimi görünce hamilesin sandım gönlünce olur inşallah sonucun
Aynn cnm inşallah saglkla tutunurlar bebislerimYaa ne güzel isteseler yapiyorlar ışte, insaallah ikiside tutar canım
Genelde özelde de çift yapmıyorlar.Nerede yaptırdınız acaba?Ben de çift konulmasını istiyorum da.Benm ilk denemem ve 25 yaşındayım çift transfer yapıldı bna
Canım bana da çift konuldu yumurtam çok olduğu için ben ankarada yaptırdım medicanadaGenelde özelde de çift yapmıyorlar.Nerede yaptırdınız acaba?Ben de çift konulmasını istiyorum da.
Kaçıncı denemeniz?ilk denemenizde mi 2 transfer edildi?Canım özel hastaneye gidiyosan sen ne istersen onu uyguluyor doktor ben Medical park almadı yaptırdım 2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu sukur
Ya ne güzel.Burada da yaparlar mı acaba?Tek konuluyor diye biliyordum.Canım bana da çift konuldu yumurtam çok olduğu için ben ankarada yaptırdım medicanada
Ilk denemem cnm bursa uludağ Üniversitesinde çift transfer yapldi. Ama burda tedavi görmeni tavsiye etmem ztn bi sene sonraya randevu veriyorlar .Genelde özelde de çift yapmıyorlar.Nerede yaptırdınız acaba?Ben de çift konulmasını istiyorum da.
Evet ilk denemem Medical park da yapıldı transfer im 2 tane 1.kalite embriyo transferim yapıldı biri tuttu çok şükür iki istemiştim ama allahım bilir en doğrusunu şimdi kesesini gördük perşembe de kalp atisi için cagirdilar bin şükür Rabbim uğraştırmadi bizi ilk denemede tuttu martin başında başladım tedaviye sonunda da güzel sonucu aldım inşallah en kısa zamanda Rabbim her isteyene tattirir bu duyguyuKaçıncı denemeniz?ilk denemenizde mi 2 transfer edildi?
12 nisan ama ben dayanamam 9.gün başlarım test yapmaya heraldeAynn cnm inşallah saglkla tutunurlar bebislerimsenin ne zmn test günün
Duruma göre karar veriyorlar genelde canım ben öyle anlıyorum umarım herşey gönlünce olur :)Ya ne güzel.Burada da yaparlar mı acaba?Tek konuluyor diye biliyordum.
Ben doktoruma bi sakincasi yoksa çift istiyorum dedm o da kabl etti bende hiç beklemiyordum şaşırdımGenelde özelde de çift yapmıyorlar.Nerede yaptırdınız acaba?Ben de çift konulmasını istiyorum da.
Canım hayırlısı olsun haber ver mutlakaCanım benim daha beşinci günüm nasip olursa ayın 11 inde öğreneceğim tabi sabırsızlanırsam erken de yaptırırım gibi geliyor hayırlı olsun bu arada kucağına almayı da nasip etsin Rabbim maşallah
12 nisan ama ben dayanamam 9.gün başlarım test yapmaya heralde
Bendede aynı Ağrılar olmuştu adet Ağrı'sı gibi özellikle bel ve kasık Ağrım çok yoğundu şuanda bel ağrım devam ediyorKızlar belim karnım çok ağrıyor adetime benzer ağrılar normal mi sizce?
Bende gününden önce yaptırdım kan testini 9.gun yaptırdım pozitif çıkınca evde de idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktıbenmde 13 nisan ama erkn yapmicam beklicem gününü
Dur dur heveslenmiyim şimdi ben :)Bendede aynı Ağrılar olmuştu adet Ağrı'sı gibi özellikle bel ve kasık Ağrım çok yoğundu şuanda bel ağrım devam ediyor
Kaç çıkmıştı Canım benim 3.gün embriyosu 8.gün 37 10.gün 78 normal dimiBende gününden önce yaptırdım kan testini 9.gun yaptırdım pozitif çıkınca evde de idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?