2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

cnm inss bebislerin kendine yer yapiyordur

cnm bu ağrılar iyiye işarettir inşallah bebisin içerde yer aciyordur kendine
Ayy inşallah canım inan adet gibi sancı çekiyorum evde de bayan var temizlik yapıyor kalkıp bişeyler hazırlayamadım aç acına yapıyor işi

Cnm inşallah olacak kadına desen rahatsizim diye kendine aparatif birşeyler hazirlasa sen kendini yorma cnm
Eşim geldi Allahtan canım dışarıda işi vardı erken bitmiş o hazırlıyor şimdi tekrar tekrar içimden diyorum kendiliğinden hamile kalanlar çok şanslı Rabbim kimseyi bu yola sokmasın isteyen herkese nasip etsin diye... Gelsin eşek sıpaları yeter ki bunlar da gelir geçer gider

Canım merhaba öncelikle hayırlısı olsun senle aynı Zamanlar transfer olduk herhalde bugün transferimin 10.günü beta 79 sen ne zaman öğrendin sonucunu

Cnm ben hiç e2 degerimi bilmiyorum hastaneye kan verip geliyorduk onlar doktora bildiriyodu hic bi bilgim yok o yüzden
Ben biraz fazla okudum araştırdım hemsireme sordum oda onun yüksek olması lazım dedi benim yi mi dedi net bir cvp vermedi

Benim 5bin lerde çıkmıştı ama 10 yumurta çıkmış, 7 tane de iyi önemli olan kaliteli olmasi
Benim beşinci gün değerim bu öff düşünmesem iyi olcak salı belli olcak işte çok yorgun hissediyorum kendimi

Canım merhaba öncelikle hayırlısı olsun senle aynı Zamanlar transfer olduk herhalde bugün transferimin 10.günü beta 79 sen ne zaman öğrendin sonucunu
Canım benim daha beşinci günüm nasip olursa ayın 11 inde öğreneceğim tabi sabırsızlanırsam erken de yaptırırım gibi geliyor hayırlı olsun bu arada kucağına almayı da nasip etsin Rabbim maşallah

Arkadaslar transfer sonrası ilişki ile ilgili yasak koydular mı size, bana hiçbir şey demedi hemşire, dr.internet ten baktım birkaç gün yapılırsa embriyonun tutunmasini bile kolaylaştırdığı yaziyor
Canım öyle şey olurmu kolaylaştırmak da nedemek aksine tutunmaya engel bile olabilir bize transfer gününden itibaren kalp atışını duyana kadar ilişki yok dedi doktor sonuçta baskı uygulanıyor mantıken düşününce doktor demese bile sen anlamalısın bunun zarar verecegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…