- 16 Mart 2016
- 437
- 433
- 18
- 35
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.641
Normal canim benim 5.gun embriyo su 9.gun kanda 303 çıktı ikiz olabilir dedi doktorum ama tek tuttu 11.gun 650 idi betamKaç çıkmıştı Canım benim 3.gün embriyosu 8.gün 37 10.gün 78 normal dimi
Çok sağol Can'ım tüp bebekte kimyasal gebelik riski yüksek olduğu için korkuyorum çok inşallah bir an önc keseyi görürümEzgi merak etme bu ağrılar bebeğin kesesini görene kadar devam ediyor sonra bel ağrısı geçiyo sadece ara ara kasiklar da batma oluyo adet olucam zannediyor insan ama endişe etme
Baya yüksekmiş Cidden değerlerin maşallah allah kucağına almayı nasip etsinNormal canim benim 5.gun embriyo su 9.gun kanda 303 çıktı ikiz olabilir dedi doktorum ama tek tuttu 11.gun 650 idi betam
Endiseler bitmiyo canim keseyi görsem diye insan kendini yiyo keseyi görüyo bu sefer ya boş keseyse ya kalbi duyamazsam diye üzülüyo stres bitmiyo yaniÇok sağol Can'ım tüp bebekte kimyasal gebelik riski yüksek olduğu için korkuyorum çok inşallah bir an önc keseyi görürüm
Amin canım sende inşallah hayırlısıyla kesesini görürsün kucagina alirsin bebeğini inşallah kese günün ne zaman benim kan yüksek çıktığı için kese hemen gösterdi kendini hatta herkez kesin erkek dedi bebeğim icinBaya yüksekmiş Cidden değerlerin maşallah allah kucağına almayı nasip etsin
Ay ne güzel Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah . Belirtilerin varmydi erkn test yaptrdn cnmBende gününden önce yaptırdım kan testini 9.gun yaptırdım pozitif çıkınca evde de idrar testi yaptım oda çift çizgi çıktı
Canım transfer den sonraki 4.gun Kasigima bıçak gibi kesi girdi sonra günlerce bel ağrısı karın ağrısı çektim günler bitmedi bilmedi göguslerim büyüdü damarları belirdi kanda 10.gun bakicakti ama 9.gun iğnelerimi vurdurmaya gittiğimde beni bi ağlama tuttu hemşireler sen hamilesin hadi bugünden bişe olamaz alalım kanını dedielr aldılar ve bi saat sonra aradılar ki beta tavan yapmışAy ne güzel Allah kucağına almayi da nasip etsin inşallah . Belirtilerin varmydi erkn test yaptrdn cnm
Ne güzel ya inşallah benmde agrlarm olrCanım transfer den sonraki 4.gun Kasigima bıçak gibi kesi girdi sonra günlerce bel ağrısı karın ağrısı çektim günler bitmedi bilmedi göguslerim büyüdü damarları belirdi kanda 10.gun bakicakti ama 9.gun iğnelerimi vurdurmaya gittiğimde beni bi ağlama tuttu hemşireler sen hamilesin hadi bugünden bişe olamaz alalım kanını dedielr aldılar ve bi saat sonra aradılar ki beta tavan yapmış
Canım bu belirtiler ilaç ve iğnelerin yan etkisi herkez de oluyor malesef hormon yüklendiği için vücuda hatta ben ağlama krizine adet belirtim var yine olmadı buda tutmadı diye hüngür hüngür ağlarken aldılar kanimi şok oldum inanamadım anca anca hamile olduğumu anladım ben keseyi görünce senin kaçıncı gün bugünNe güzel ya inşallah benmde agrlarm olrbelirtilerim olr inşallah cok dua edyrm inşallah Rabbim duyar sesimi. Senin belirtiler cok erkn çıkmış ne güzel
Benim sadece umut ettiğim 4.gun kaşık batması idi çünkü diğer belirtiler ilaçların etkisi ve özellikle 4.gunde olan kaşık krampi tutunmanin belirtisiymisNe güzel ya inşallah benmde agrlarm olrbelirtilerim olr inşallah cok dua edyrm inşallah Rabbim duyar sesimi. Senin belirtiler cok erkn çıkmış ne güzel
Önümüzdeki hafta gözükür dediler inşallah bakalım hayırlısı artık. Allah gönlüne göre versin CanımAmin canım sende inşallah hayırlısıyla kesesini görürsün kucagina alirsin bebeğini inşallah kese günün ne zaman benim kan yüksek çıktığı için kese hemen gösterdi kendini hatta herkez kesin erkek dedi bebeğim icin
Hayirlisi olsun cnm demek vakti saati gelmemiş inss allah en kısa surede sağlıklı hamileliği nasip etsinArkadaşlar benim ne yazık ki negatif, bu gün test yaptırdık 0,01 dünyam başıma yıkıldı, 5. gün ve blast embriyoydu, ona rağmen olmadı, acaba başka önemli sorunum mu var diye düşünmeye başladım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum, rabbim size yaşatmasın.
Çok üzüldüm canım ne desek boş ama ağlamak da boş işte bi an önce toparlanmak lazım. Rabbim güç kuvvet versin inşallah bi an önce nasip etsin sanadaArkadaşlar benim ne yazık ki negatif, bu gün test yaptırdık 0,01 dünyam başıma yıkıldı, 5. gün ve blast embriyoydu, ona rağmen olmadı, acaba başka önemli sorunum mu var diye düşünmeye başladım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum, rabbim size yaşatmasın.
Arkadaşlar benim ne yazık ki negatif, bu gün test yaptırdık 0,01 dünyam başıma yıkıldı, 5. gün ve blast embriyoydu, ona rağmen olmadı, acaba başka önemli sorunum mu var diye düşünmeye başladım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum, rabbim size yaşatmasın.
O zaman bende isteyecem isteyenin bir yüzü vermeyen iki yüzü olsunNormlde yaş ve probleme bağlı yapiyolarmis isteğe bağlı değil diyolar ama ben iki tane istedm iki tane transfer yaptılar bnde sasrdm
Aaa canım sende mi medikal park ta yaptırdın hangisinde ve hangi Dr a yaptırdın ben goztepe medikalpark ta aynur hanim a yaptırdımCanım özel hastaneye gidiyosan sen ne istersen onu uyguluyor doktor ben Medical park almadı yaptırdım 2 embriyo transfer edildi ama biri tuttu sukur
Sizde problem neydiBenm ilk denemem ve 25 yaşındayım çift transfer yapıldı bna
Ay canım ya Kıyamam üzme kendini %100 deseler bile Rabbim ol dememiş ne yazikki olmuyor nasip te yokmuş de inşallah en kisa zamanda Rabbim nasip eder sanada benimde ilk denemede tuttu ama kalp atışlarını dinleyemeden düştü ikincide kucağıma aldım inşallah sende bi daha ki denemede kucağına alırsın Rabbim yardimcin olsun dualarim iz seninleArkadaşlar benim ne yazık ki negatif, bu gün test yaptırdık 0,01 dünyam başıma yıkıldı, 5. gün ve blast embriyoydu, ona rağmen olmadı, acaba başka önemli sorunum mu var diye düşünmeye başladım sabahtan beri ağlamaktan helak oldum, rabbim size yaşatmasın.
Canım ben goztepe medikalparkta 3 kez yaptırdım 2 sinde aynı Dr yaptı 3. Denememi farklı Dr yaptı hep 2 istedik 2 koydular hatta onlar zaten 2 olsun dediler biz kabul ettik fazla isteseydi k onu da yapıyorlardı ama çoğul gebelik zor olur diyorlardıGenelde özelde de çift yapmıyorlar.Nerede yaptırdınız acaba?Ben de çift konulmasını istiyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?