- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.841
Sen asamadasin burası kalabaliklasti unutuyorum artık yarın belli olcak ne durumdayız inş herşey güzel gelisirBenimde rezervim düşük yaaaa
Can'ım hayırlı olsun güzel haberi almışsın daim olsun inşallahAmin canım inşallah darısı sizlerin başına en kisa zamanda daha çok güzel haber almak dilegiyle
Gözün aydın Can'ım senin ki de daim olsunAmin canım inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Darısı sizlerin başına olsun istemekten ve duadan vaz gecmeyin
Dr um çok güzel dedi hadi gözün aydın olsun dedi bakalim nasip kısmet artıkCanım benim hadi gözün aydın kat kat artış inşallah değerin doktorun ne dedi bu değer için hiç canını sıkma böyle bi değerle ikiz bile doğuran var biliyosun
Hayırlı olsun cnm inss hepsi kalitelidir bol su içmeye devam et bide protein ağırlıklı beslenme yap cnmbugün 9 yumurtam toplandı arkadaşlar döllenip döllenmediğini yarın öğrenicem:) ilk tüp bebek denemem. bugün biraz karnımda şişkinlik var. sürekli su içiyorum. öneriniz var mı başka. normaldir dimi
Normal cnm bazı kişilerde olabiliyor inss hayra işarettirKızlar bugün transferimin 3. Günü , karnımda şiddetli bi ağrı var , acaba normal midir ?? Endişelenmeye başladım
Amin canım çok sagol isteyen herkese Rabbim nasip etsin darısı bekleyenlerin basinaHadi bakalım çok güzel bi değer canim allah tamamına erdirsin gözün aydın
Sağol canim sonunda bende hamile olarak geçtim oraya darısı bekleyenlerin basina negatif ler sizde üzülmeyin Rabbim inşallah en kisa zamanda gönlünüzden geçeni nasip eder sizlerde pozitif olsaydiniz muhteşem bi liste olucak ti Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingh NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme 8 nisan test günü
23- firuzem75 9 Nisan test günü
24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
25- zeymus 10 nisan test günü
26- Karamel_79 11 nisan test günü
27- İcequeen87 11 nisan test günü
28- Muckdudu 12 nisan test günü
29 - Flzask2003 12 nisan test günü
30- merve1608 12 nisan test günü
31-chiitlenbik 12 nisan test günü
32- bebeğim-gel 13 nisan test günü
33- minispushinka 13 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Amin canım inşallah darısı bekleyenlerin basina Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinCan'ım hayırlı olsun güzel haberi almışsın daim olsun inşallah
çok sağolun inş allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm inss hepsi kalitelidir bol su içmeye devam et bide protein ağırlıklı beslenme yap cnm
Daha iğneleri kullanıyorum perşembe kontrolüm varSen asamadasin burası kalabaliklasti unutuyorum artık yarın belli olcak ne durumdayız inş herşey güzel gelisir
GünaydınGünaydın herkeseee
günaydın cnmGünaydın herkeseee
Günaydın cnmGünaydın
günaydın cnm nasilsinGunaydinnnnn
günaydın cnm gozun aydın inss herşey gönlünce olsunGünaydın kızlaar bir haftalık yatıştan sonra bugün mesai günü :) bebişlerim bana şanslı geldiler normalde polatlıdayım hergün gelip gidiyordum bi aksilik çıkmazsa altı aylığına ankaraya görevlendirildim yeni görevde ilk gün olunca az buçuk da stres var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?