2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

bugün 9 yumurtam toplandı arkadaşlar döllenip döllenmediğini yarın öğrenicem:) ilk tüp bebek denemem. bugün biraz karnımda şişkinlik var. sürekli su içiyorum. öneriniz var mı başka. normaldir dimi

Kızlar bugün transferimin 3. Günü , karnımda şiddetli bi ağrı var , acaba normal midir ?? Endişelenmeye başladım

Canım benim hadi gözün aydın kat kat artış inşallah değerin doktorun ne dedi bu değer için hiç canını sıkma böyle bi değerle ikiz bile doğuran var biliyosun
Dr um çok güzel dedi hadi gözün aydın olsun dedi bakalim nasip kısmet artık

Hayırlı olsun cnm inss hepsi kalitelidir bol su içmeye devam et bide protein ağırlıklı beslenme yap cnm

Sağol canim sonunda bende hamile olarak geçtim oraya darısı bekleyenlerin basina negatif ler sizde üzülmeyin Rabbim inşallah en kisa zamanda gönlünüzden geçeni nasip eder sizlerde pozitif olsaydiniz muhteşem bi liste olucak ti Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayırlı geceler kızlar benim akşamdan sonra feci bel ağrım var oturamiyorum ful yatıyorum sizlerde durum nasıl

Günaydın kızlaar bir haftalık yatıştan sonra bugün mesai günü :) bebişlerim bana şanslı geldiler normalde polatlıdayım hergün gelip gidiyordum bi aksilik çıkmazsa altı aylığına ankaraya görevlendirildim  yeni görevde ilk gün olunca az buçuk da stres var

Günaydın herkeseee
günaydın cnm

Günaydın cnm
günaydın cnm nasilsin

günaydın cnm gozun aydın inss herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…