2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir

Maşallah çok güzel bir sonuç.tebrik ederim cnm hayırlı olsun.darısı bizlere inş.

Allahım inşallah bu kulun sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirir.Amiiiin. :)
Ay canım ne kadar iysiniz belkide olmayacaktı sizlerin dualari yla olucak Rabbim hepinizde razi olsun

Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Çok mutlu oldum canim hayirli olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin insallah benim de test günüm bugün du 10.gün 96 çıktı inşallah ikimizinkide katlanarak devam eder

Güzel dilekleriniz ve dualariniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Allah tez zamanda gönlünüzden geçenleri size nasip etsin inşallah. Canı gönülden söylüyor bunu. Ben 4. Denemede bu degeri gordum.Cok sukur Rabbime. Siz daha erken denemelerde gorun insallah. Zamanı gelmeden yaprak bile düsmüyor

Maaşallah cnm gözün aydın..cokkk sevindimm
ALLAH tamamina erdirsin inşallah
Ne güzel iki hamisimiz daha oldu bugün

1. bedazzld01 -HAMİLE

2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE

4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE

7- Justibelingh NEGATİF

8- asklarinenguzeli. NEGATİF

9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE

12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme 8 nisan test günü
23- firuzem75 9 Nisan test günü
24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
25- zeymus 10 nisan test günü
26- Karamel_79 11 nisan test günü
27- İcequeen87 11 nisan test günü
28- Muckdudu 12 nisan test günü
29 - Flzask2003 12 nisan test günü
30- merve1608 12 nisan test günü
31-chiitlenbik 12 nisan test günü
32- bebeğim-gel 13 nisan test günü
33- minispushinka 13 nisan test günü

Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah

Ne güzel bir haber bu, inşallah.

Bende kolonya döküp pamuğa onu koyuyorum,akşam sıcak suyu da denerim,tecrübeli hemşire lere yaptiriyom ama iğne çok kötü bişey gerçekten
Canım biliyorum son ignelerde agliyordum resmen hatta üç ignem arttı esime sende bunları vurulacaksin diye tutturmustum

Kafam allak bullak oldu nolur bi akıl verin ...

Arkadaşlar merhaba yine ben :)
Bu ay bende tüp bebek denemiştim transferden sonraki 8. gün kanamam başlamıştı 9. gün doktor kan tahlili istedi 110 çıkmıştı 2 gün sonra 167 2 gün sonra 67 ye düşmüştü bu süreçte kanamm hafif hafif devam etti. Doktor tutmadı ilaçları bırakabilirsin dedi. yaklaşık
5 martta transefer oldu 12 martta kanamam başladı
16 marttaki değerim 167
18 marttaki değerim 67 çıktı
kanamam da 24 i gibi bitti.
son bir kaç gündür tekrar kananmam başladı doktora gittim bulunduğum ilde herhangi bir kadın doğumcuya tahlil istedi beta hcg de istemiş 338 çıkmış anlamadım adetliyken beta hcg neden bu kadar yüksek çıksın ki .
Not: bu arada tarnsfer sınrası kanamam durdu diye eşimle ilişkiye de girmiştik. Kafam allak bullak oldu nolur bi akıl verin ...

Cnm hemen Dr ara allah korusun dış gebelik olabilir ona gore önlemini alırsın cnm

Merhaba arkadaşlar benim gibi denemede başarısız olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum, ben dün negatifi öğrendim ilacı fln bıraktım bu gün lavaboda ceviz büyüklüğünde sert, katı bişey geldi sizde de oldu mu acaba normal mi çok korktum hastaneyi geç oldu arayamadım yardımcı olursanız sevinirim

Maşallah ne güzel birgün iki tane birden pozitif duyduk bugün C cips ve FS42 tebrik ediyorum Allahım hayırlısı ile kucaginiza almayı nasip etsin Allahım hepimize bu mutluluğu yasatsin
Amin canım inşallah darısı sizlerin başına en kisa zamanda daha çok güzel haber almak dilegiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…