- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.801
Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Amin canım hayırlısı olur insallah
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇOK SEVİNDİM .HERKESE NASİP ET ALLAHIM . KİMSEYİ ÜZMEEE
Ay canım ne kadar iysiniz belkide olmayacaktı sizlerin dualari yla olucak Rabbim hepinizde razi olsunAllahım inşallah bu kulun sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirir.Amiiiin. :)
Amin canım inşallah degerim düşük ya kesin Tektir Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsinGözün aydin cok sevindim....Insallah iyi sonuclanir saglikli kucagina alirsin bebegini yada bebeklerini...
Çok mutlu oldum canim hayirli olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin insallah benim de test günüm bugün du 10.gün 96 çıktı inşallah ikimizinkide katlanarak devam ederKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Ne güzel bir haber bu, inşallah.Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Canım biliyorum son ignelerde agliyordum resmen hatta üç ignem arttı esime sende bunları vurulacaksin diye tutturmustumBende kolonya döküp pamuğa onu koyuyorum,akşam sıcak suyu da denerim,tecrübeli hemşire lere yaptiriyom ama iğne çok kötü bişey gerçekten
Tebrik ederim, hayırlısı olsun inşallah.Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
maşallahArkadaşlar 2. Test sonucumda beta 902 ye yükselmiş şükür. 10 gün sonra kese için ultrasona giricem.
Teşekkürler inşallah hayırlısıyla canımmaşallahçok güzel bir değer allah tamamına erdirsin inşallah
Cnm hemen Dr ara allah korusun dış gebelik olabilir ona gore önlemini alırsın cnmKafam allak bullak oldu nolur bi akıl verin ...
Arkadaşlar merhaba yine ben :)
Bu ay bende tüp bebek denemiştim transferden sonraki 8. gün kanamam başlamıştı 9. gün doktor kan tahlili istedi 110 çıkmıştı 2 gün sonra 167 2 gün sonra 67 ye düşmüştü bu süreçte kanamm hafif hafif devam etti. Doktor tutmadı ilaçları bırakabilirsin dedi. yaklaşık
5 martta transefer oldu 12 martta kanamam başladı
16 marttaki değerim 167
18 marttaki değerim 67 çıktı
kanamam da 24 i gibi bitti.
son bir kaç gündür tekrar kananmam başladı doktora gittim bulunduğum ilde herhangi bir kadın doğumcuya tahlil istedi beta hcg de istemiş 338 çıkmış anlamadım adetliyken beta hcg neden bu kadar yüksek çıksın ki .
Not: bu arada tarnsfer sınrası kanamam durdu diye eşimle ilişkiye de girmiştik. Kafam allak bullak oldu nolur bi akıl verin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?