2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

DÜN DEMİŞTİM YA 9 yumurtadan 5i döllenmiş arkadaşlar. embiryologlar çok iyi dedi. yarın bölünmesine göre takrar arayın dediler.yarın neyi öğrenicem?
Cnm kalanlar hakkında bilgi verecekler inss güzelce bölünürler cnm bide transfer günü belli olabilir yarin
Gunaydin canim nasilsin varmi bir belirtin birsey hissediyormusun
günaydın gulsahcim hosgeldin

kizlar karnimin en alt tarafina arada garip bir ağrı oluyor. bu ağrıyı pek sevmiyorum daha önceki tedavimde hamile kaldigimda kanamam olmustu o zamanda agrim vardi ayni onun gibi oluyor sonrasi da da düsük olmuştu hep onu hatirlatiyor. insallah bu sefer güzel seyler içindir

Aynen canım sabah uyandığımda terli oluyorum hep bide üç gündür ateş ölçüyorum hep 37.3 bi sevinir gibi oldum ama progestandan dolayı da olabilirmiş :) ama sanki ordalar öyle hissediyorum
Insallah tutunmus lar dir bebislerin hatta bebislerimiz canim az kaldı ben çok heyecanliyim canim buarada göğsüne agri giriyo mu yada ucu kasiniyormu benim iki gündür çok agiriyo dokunamiyorum

Kizlarr selamlar herkese transfer yaptıranlara opulara hayırlı olsun yeni katılanlar hoşgeldiniz sizin de tedavınız hayırlısı olsun duamız belli allah kabul etsin ben de 3. Buçukta kese görmeye gidicem inşallah bebısım benımledır çok merak ediyorum özlüyorum sanki her gün göresim var :) inşallah görebilirim tabi bir yandan da korkuyorum keseyle de bitmiyor ki kalp atışı var gelişimi var... Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaslar bende yeni üyeyim 1 nisanda transferim oldu 5. Denemem sizlerle konusup derdimi anlayan insanlarla biraz da olsa rahatlamak icin geldim insallah hepimiz icin en hayirlisi olur

Hoşgeldin arkadaşım benimde 1 nisanda transferim oldu..sabirsizlikla günlerin geçmesini bekliyorum..hakkimizda hayırlısı olsun ..inşallah bebislerimiz tutunmustur

Canım inşallah keseyi görürsünüz ama dedigin gibo endişe hiç bitmiyo maalesef.
İnşallah tüm asamalari sorunsuz gecirirsin..yavrunu saglikla kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…