- 26 Ekim 2014
- 822
- 1.210
- 113
- 38
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.861
Hayırlı olsun canım da onlar niye aramıyor da siz arıyorsunuz?DÜN DEMİŞTİM YA 9 yumurtadan 5i döllenmiş arkadaşlar. embiryologlar çok iyi dedi. yarın bölünmesine göre takrar arayın dediler.yarın neyi öğrenicem?
bilmiyorum ki canım öyle dediler aradımHayırlı olsun canım da onlar niye aramıyor da siz arıyorsunuz?
Gunaydin canim nasilsin varmi bir belirtin birsey hissediyormusunHayırlı olsun canım da onlar niye aramıyor da siz arıyorsunuz?
Yok canım bişey hissetmiyorum ya sen de var mı belirti falan?Gunaydin canim nasilsin varmi bir belirtin birsey hissediyormusun
Cnm kalanlar hakkında bilgi verecekler inss güzelce bölünürler cnm bide transfer günü belli olabilir yarinDÜN DEMİŞTİM YA 9 yumurtadan 5i döllenmiş arkadaşlar. embiryologlar çok iyi dedi. yarın bölünmesine göre takrar arayın dediler.yarın neyi öğrenicem?
günaydın gulsahcim hosgeldinGunaydin canim nasilsin varmi bir belirtin birsey hissediyormusun
Yok canim ya sadece gece çok sıcaklıyorum örtüyu ustumden atıyorumYok canım bişey hissetmiyorum ya sen de var mı belirti falan?
Gunaydin canim nasilsinCnm kalanlar hakkında bilgi verecekler inss güzelce bölünürler cnm bide transfer günü belli olabilir yarin
günaydın gulsahcim hosgeldin
Aynen canım sabah uyandığımda terli oluyorum hep bide üç gündür ateş ölçüyorum hep 37.3 bi sevinir gibi oldum ama progestandan dolayı da olabilirmiş :) ama sanki ordalar öyle hissediyorumYok canim ya sadece gece çok sıcaklıyorum örtüyu ustumden atıyorum
İyiyim cnm sagol inss hakkında hayırlısı olsun cnmGunaydin canim nasilsin
Insallah tutunmus lar dir bebislerin hatta bebislerimiz canim az kaldı ben çok heyecanliyim canim buarada göğsüne agri giriyo mu yada ucu kasiniyormu benim iki gündür çok agiriyo dokunamiyorumAynen canım sabah uyandığımda terli oluyorum hep bide üç gündür ateş ölçüyorum hep 37.3 bi sevinir gibi oldum ama progestandan dolayı da olabilirmiş :) ama sanki ordalar öyle hissediyorum
Benim ki şişti acıyor canım yaInsallah tutunmus lar dir bebislerin hatta bebislerimiz canim az kaldı ben çok heyecanliyim canim buarada göğsüne agri giriyo mu yada ucu kasiniyormu benim iki gündür çok agiriyo dokunamiyorum
kacinci gün embriyosu kac tane trasfer oldu canim sanaBenim ki şişti acıyor canım ya
Merhaba arkadaslar bende yeni üyeyim 1 nisanda transferim oldu 5. Denemem sizlerle konusup derdimi anlayan insanlarla biraz da olsa rahatlamak icin geldim insallah hepimiz icin en hayirlisi olur
Kizlarr selamlar herkese transfer yaptıranlara opulara hayırlı olsun yeni katılanlar hoşgeldiniz sizin de tedavınız hayırlısı olsun duamız belli allah kabul etsin ben de 3. Buçukta kese görmeye gidicem inşallah bebısım benımledır çok merak ediyorum özlüyorum sanki her gün göresim var :) inşallah görebilirim tabi bir yandan da korkuyorum keseyle de bitmiyor ki kalp atışı var gelişimi var... Allah yardımcımız olsun
Amin canım Allah razi olsun sizin kacinci denemeHoşgeldin arkadaşım benimde 1 nisanda transferim oldu..sabirsizlikla günlerin geçmesini bekliyorum..hakkimizda hayırlısı olsun ..inşallah bebislerimiz tutunmustur
Amin canım Allah razi olsun sizin kacinci deneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?