- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.821
Ay hadi bakalım canım hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra keseyi görüp güzel haberi verirsinizArkadaşlar 2. Test sonucumda beta 902 ye yükselmiş şükür. 10 gün sonra kese için ultrasona giricem.
canım iki tane embriyo koydularsa biri düşüp biri devam edebilir yada dış gebelik olabilir bence hemen doktora git dış gebelikte erken teşhis çok önemliKafam allak bullak oldu nolur bi akıl verin ...
Arkadaşlar merhaba yine ben :)
Bu ay bende tüp bebek denemiştim transferden sonraki 8. gün kanamam başlamıştı 9. gün doktor kan tahlili istedi 110 çıkmıştı 2 gün sonra 167 2 gün sonra 67 ye düşmüştü bu süreçte kanamm hafif hafif devam etti. Doktor tutmadı ilaçları bırakabilirsin dedi. yaklaşık
5 martta transefer oldu 12 martta kanamam başladı
16 marttaki değerim 167
18 marttaki değerim 67 çıktı
kanamam da 24 i gibi bitti.
son bir kaç gündür tekrar kananmam başladı doktora gittim bulunduğum ilde herhangi bir kadın doğumcuya tahlil istedi beta hcg de istemiş 338 çıkmış anlamadım adetliyken beta hcg neden bu kadar yüksek çıksın ki .
Not: bu arada tarnsfer sınrası kanamam durdu diye eşimle ilişkiye de girmiştik. Kafam allak bullak oldu nolur bi akıl verin ...
Canım benim hadi gözün aydın kat kat artış inşallah değerin doktorun ne dedi bu değer için hiç canını sıkma böyle bi değerle ikiz bile doğuran var biliyosunAmin canım inşallah darısı diğer bekleyenlerin basina değer 96 çıktı bakalım çarşamba ne olur inşallah katlanır katlanmasada canım sağolsun Rabbim kizima hayırlı sağlıklı güzel ömür nasip etsin ben çok önemli ďegil Rabbim çocuk sahibi olmayıp isteyen ah esen herkese nasip etsin benim zaten var allaha şükür
Hadi bakalım çok güzel bi değer canim allah tamamına erdirsin gözün aydınKizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Canım goruyosun dimi ayağımı sürdüm peşimden liste hamis doldu taştı şimdi sıra sen ve diğer bekleyenlerden inşallah
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justibelingh NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme 8 nisan test günü
23- firuzem75 9 Nisan test günü
24 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
25- zeymus 10 nisan test günü
26- Karamel_79 11 nisan test günü
27- İcequeen87 11 nisan test günü
28- Muckdudu 12 nisan test günü
29 - Flzask2003 12 nisan test günü
30- merve1608 12 nisan test günü
31-chiitlenbik 12 nisan test günü
32- bebeğim-gel 13 nisan test günü
33- minispushinka 13 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Çok iyi canım gözün aydınArkadaşlar 2. Test sonucumda beta 902 ye yükselmiş şükür. 10 gün sonra kese için ultrasona giricem.
C
Canım goruyosun dimi ayağımı sürdüm peşimden liste hamis doldu taştı şimdi sıra sen ve diğer bekleyenlerden inşallah
Kızlar elinizde ilac kaldı mi,benim 3 kutu kaldı napim bekleteyimmi onları
Puregon kaldı 3 kutu,satsammi bu olmazsa ikincide lazim olur mu diye dusunuyorumNe ilaci cnm
Yoo hiç olcmedim,insaallah hayir olsunKızlar ateşinizi ölçtünüz mü hiç? Benim iki gündür 37.3 böyle bi sevinesim geldi
Ayy şimdi baktım canım da progestan alıyoruz ya ondan da olabiliyormuş neyse kısmet bakalım bugünde bitti kaldı 6 :)Yoo hiç olcmedim,insaallah hayir olsun
Puregon kaldı 3 kutu,satsammi bu olmazsa ikincide lazim olur mu diye dusunuyorum
Yarın dokuzda opu var .Aslında sakindim ama heycanlanmaya başladım inş kaliteli yumurtaların çıkar dollenir bende listwnize eklenirim
Benimde rezervim düşük yaaaaÇok sevindim çok maaşallah değerin çok iyi senin rezerv sorunun vardı değil mi benimde öyleAllah ım banada nasip etsin
Cnm inss yarın kaliteli yumilerin olsunYarın dokuzda opu var .Aslında sakindim ama heycanlanmaya başladım inş kaliteli yumurtaların çıkar dollenir bende listwnize eklenirim
Canım ben kullanıyordum çok ağır geldi 2 gün yerimden kalkmamama yetti, yatamadım,oturamadım, ağladım acıdan işe bile gidemedim yürümekte bile zorlandım rapor aldım aradım doktoru jele geç dedi, o iki iğnenin ağrısını bir hafta çektim sende doktoruna sor canım belki jele geçersinProgestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?