2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

canım iki tane embriyo koydularsa biri düşüp biri devam edebilir yada dış gebelik olabilir bence hemen doktora git dış gebelikte erken teşhis çok önemli

Maşallah ne güzel birgün iki tane birden pozitif duyduk bugün C cips ve FS42 tebrik ediyorum Allahım hayırlısı ile kucaginiza almayı nasip etsin Allahım hepimize bu mutluluğu yasatsin

Amin canım inşallah siz de güzel haberler alırsınız. Darısı sizlerin başına olsun istemekten ve duadan vaz gecmeyin

Canım benim hadi gözün aydın kat kat artış inşallah değerin doktorun ne dedi bu değer için hiç canını sıkma böyle bi değerle ikiz bile doğuran var biliyosun

Kizlarrrrr test sonucum 142.99 çıktı. Çok sevindikkkk Yüce Allahım hepinizin gönlüne gore versin inşallah. Tez zamanda bebeklerinize kavusun. inşallah deger artar keseyi goruruz de sevincimiz daha da cogalir
Hadi bakalım çok güzel bi değer canim allah tamamına erdirsin gözün aydın

C
Canım goruyosun dimi ayağımı sürdüm peşimden liste hamis doldu taştı şimdi sıra sen ve diğer bekleyenlerden inşallah

Progestan iğne kullananlar varmi yaa,çok aciyo yatamiyorum üzerine, siz ne yapiyosuuz
Canım ben kullanıyordum çok ağır geldi 2 gün yerimden kalkmamama yetti, yatamadım,oturamadım, ağladım acıdan işe bile gidemedim yürümekte bile zorlandım rapor aldım aradım doktoru jele geç dedi, o iki iğnenin ağrısını bir hafta çektim sende doktoruna sor canım belki jele geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…