- 9 Şubat 2016
- 363
- 470
- 23
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.901
Ayy inş benimde öyle olur dondurabilirde Amin Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınCnm benden de 7 tane topladılar.ben de sayı az diye üzülmüştüm ama 7si de döllendi ve 5.güne kadar geldiler.iki tanesi diğerlerine göre kötü ve orta kaliteydi.diğer 5 tanesi birinci kalite oldu biri transfer oldu diğer 4 taneyi dondurduk.doktor bu çok çok iyi bir sonuç dedi.cnm merak etme hepsi güzelce gelişirler inş.
Bende hep benimle aynı dertten olanları takip ediyorum bi umut arıyorum inş bende sana umut olurum benden fazla fazla yumurta gelişsinİnşallah güzel haberler sonuçlar alırsın bana da umut olursun malum derdimiz ayni
İnşallah cnm hepmzn dualri kabl olr benmde 1 nisanda transferm oldu hic belirtim yok ya sende varmiMerhaba arkadaslar bende yeni üyeyim 1 nisanda transferim oldu 5. Denemem sizlerle konusup derdimi anlayan insanlarla biraz da olsa rahatlamak icin geldim insallah hepimiz icin en hayirlisi olur
İnşallah cnm hepmzn dualri kabl olr benmde 1 nisanda transferm oldu hic belirtim yok ya sende varmi
Cnm dondurulmuş tedavide belirti çok olmuyor iki kere yaptırdım ikiside tuttuğu halde biri ikizdi nerdeyse hiç belirtim yoktu lütfen uzulmearkadaşlar belirti aramayin lütfen. o kadar hormon aloyoruz beynimiz bedenimiz zaten suanda hamile saniyor kendisini
benim gibi belirtisi olmayanlara da umutsuzluk oluyor
insallah öyledir canim.. cok aksilikler yasadim üstüne de hic belirti olmayinca umutsuzluga kapiliyorum zaman zamanCnm dondurulmuş tedavide belirti çok olmuyor iki kere yaptırdım ikiside tuttuğu halde biri ikizdi nerdeyse hiç belirtim yoktu lütfen uzulme
İnss cnm hamilesindirinsallah öyledir canim.. cok aksilikler yasadim üstüne de hic belirti olmayinca umutsuzluga kapiliyorum zaman zaman
Gördüm kuzumu yani kesesınıoracıkta duruyo öyle çok şükür rabbime 10 gun sonra kalp atışını duyucaz inşallah allah herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun sağlıkla..
İnşallah bi basamak daha atladım sanki. Çok şükür rabbim herkese nasip etsinCoook sevindim cnm.maaşallah gözunaydin darısı kalpatisini duymaya inşallah
gözün aydın cnm çok sevindim darısı kalp atimina inşallahGördüm kuzumu yani kesesınıoracıkta duruyo öyle çok şükür rabbime 10 gun sonra kalp atışını duyucaz inşallah allah herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun sağlıkla..
Evt elimzde değil senin zonklama varmis bnde onlarda yok bi ağrı girse onada sevincemhep bi belirti arıyoruzz ..elde değil.benim dün geceye kadar sol kasığım hep zonklayıp durdu bugün çok nadir oluyo..bide ayaklarım çok üşüyo.başkada bişey yok
Evt elimzde değil senin zonklama varmis bnde onlarda yok bi ağrı girse onada sevincem
İnşallah bi basamak daha atladım sanki. Çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Cnm benim var diye hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ki.sevinemiyomdaben pazartesi kan testimi yapicam ins
Oncelikle hepimiz icin hayirli olsun benim cok sey var belirti ama arkadaslarin dedigi gibi bunlar tutunma belirtisi olmayabilir o yuzden kendimi cok umutlandirmak istemiyorum. Belirtilerim bas donmesi halsizlik iştah açikligi kasıklarda hafif hafif agrilar goguslerde hassasiyet ve bir süru sey işte ve bu tedavide ilk defa uyku duzensizligim oluştu al basması denilen şeyleri yaşıyorum acaba normal mi bilmiyorumİnşallah cnm hepmzn dualri kabl olr benmde 1 nisanda transferm oldu hic belirtim yok ya sende varmi
Aa oda degisikmis cnm senin test günün ne zamanBende de herhangi bir ağrı yada sancı yok.biraz uyku hali var.bir de bugün çok üşüdüm sabahtan beri elim ayağım buz gibiydi.kac kat giyindim battaniye örttüm uyuyakalmışım ancak ısındım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?