- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.921
Maşallah cnm sende bütün belirtiler fazlasyla var bnce sen hamilesn :) inşallah hepimz güzel sonuca varrz 3. Gün embryosumydu cnmOncelikle hepimiz icin hayirli olsun benim cok sey var belirti ama arkadaslarin dedigi gibi bunlar tutunma belirtisi olmayabilir o yuzden kendimi cok umutlandirmak istemiyorum. Belirtilerim bas donmesi halsizlik iştah açikligi kasıklarda hafif hafif agrilar goguslerde hassasiyet ve bir süru sey işte ve bu tedavide ilk defa uyku duzensizligim oluştu al basması denilen şeyleri yaşıyorum acaba normal mi bilmiyorum
Hayırlısı olsun sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah. Transferden kaç gün sonra keseyi görmüş oldun?Gördüm kuzumu yani kesesınıoracıkta duruyo öyle çok şükür rabbime 10 gun sonra kalp atışını duyucaz inşallah allah herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun sağlıkla..
olsn en azndan bi umut olur :) bnde salı yapmayi düşünüyorum cnm inşallah sendn güzel haberler alirz ozmn sabhmi yaptrcn
5. Gun embriyosuydu ama benimkiler orta derecede kaliteli embriyolardi bilmiyorum bide 5. Denemem olunca ümitlenmeye korkuyorum sen hangi hastanede yaptirdin bide senin kacinci denemem ve kacinci gun embriyosu bir suru soru sordum yaaMaşallah cnm sende bütün belirtiler fazlasyla var bnce sen hamilesn :) inşallah hepimz güzel sonuca varrz 3. Gün embryosumydu cnm
5. Gun embriyosuydu ama benimkiler orta derecede kaliteli embriyolardi bilmiyorum bide 5. Denemem olunca ümitlenmeye korkuyorum sen hangi hastanede yaptirdin bide senin kacinci denemem ve kacinci gun embriyosu bir suru soru sordum yaa
İnşallah cnm. Evt sağlık Ocakları bi gun sonra veriyolr dye biliyorum bende . Hangsi cabuk verysa oraya git cnm:)Inşallah cnm..sende verirsin..sabah giderim ama yakinimda tıp merkezi var orayami giderim sağlık ocaginami bilmiyorum saglikocagi bi gun sonra veriyo galiba
İnşallah cnm. Evt sağlık Ocakları bi gun sonra veriyolr dye biliyorum bende . Hangsi cabuk verysa oraya git cnm:)
1.si taze denemeydi kimyasal gebelik olmustu sonra 3 kez dondurulmuş oldu bu da taze embriyo ama benim merkez embriyo olusumu tamamlaninca transferi yapmadi 1 ay dondurdu basari orani yuksekmiş bu şekilde sizinkiler nasil oldu arkadaslar bu arada iyiki buraya üye olmuşum sanki beni bu dunyada tek anlayan insanlar burda toplanmıs hepimizin en kisa zamanda yuzu gülsün insallahDaha önceki tedavilerde hamilelik olmusmiydu
Sende haklsn ama hem 5. Gün hemde belirtilrn cok olma ihtimali yüksek gbi geldi bna cnm benm ilk denemem 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu ayni kalitede dedi doktr bursa uludağ Üniversitesinde yaptrdm5. Gun embriyosuydu ama benimkiler orta derecede kaliteli embriyolardi bilmiyorum bide 5. Denemem olunca ümitlenmeye korkuyorum sen hangi hastanede yaptirdin bide senin kacinci denemem ve kacinci gun embriyosu bir suru soru sordum yaa
Hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimizeSende haklsn ama hem 5. Gün hemde belirtilrn cok olma ihtimali yüksek gbi geldi bna cnm benm ilk denemem 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu ayni kalitede dedi doktr bursa uludağ Üniversitesinde yaptrdm
Yok yapmicam cnm negatif görmekten korkym direk kan verrmIdrar testi yapicakmisin
1.si taze denemeydi kimyasal gebelik olmustu sonra 3 kez dondurulmuş oldu bu da taze embriyo ama benim merkez embriyo olusumu tamamlaninca transferi yapmadi 1 ay dondurdu basari orani yuksekmiş bu şekilde sizinkiler nasil oldu arkadaslar bu arada iyiki buraya üye olmuşum sanki beni bu dunyada tek anlayan insanlar burda toplanmıs hepimizin en kisa zamanda yuzu gülsün insallah
İnşallah cnm .Hadi hayirlisi olsun insallah guzel haberlerimizi veririz birbirimize
Kızlar bide bsey daha sorcam siz hangi ilac kullaniyosunuz ben bu sefer sadece jel ve estrofem kullaniyorum digerlerini istanbul tup bebek merkezinde yapmiştm cok fazlaydi ilaclar igneler bant vardi bu sefer bi az geldi bana ama
Ayy ne guzel maşsallah ya Rabbim ona saglikli uzun omur versin insallah onada bi kardeş olsunBenim ilk deneme de üniv hastanesinde.3 tane 3.gün embriyosu oldu.tutmadı.sonraki umut tüp bebekte dondurulmus embriyolarla denedik 5. gün 2 tane şans yüksek dediler olmadi.sonra taze embriyolarla denedik.yine 5.gün 2 tane transfer oldu hamileydimmmm 10.gun kan testi yapmıştım..kızım oldu çok şükür..şimdi yine taze 4.gün embriyo transferi oldu
Ayy ne guzel maşsallah ya Rabbim ona saglikli uzun omur versin insallah onada bi kardeş olsun
Aa oda degisikmis cnm senin test günün ne zaman
Ben de cironone jel,estrofem ve folio kullanıyorum.Kızlar bide bsey daha sorcam siz hangi ilac kullaniyosunuz ben bu sefer sadece jel ve estrofem kullaniyorum digerlerini istanbul tup bebek merkezinde yapmiştm cok fazlaydi ilaclar igneler bant vardi bu sefer bi az geldi bana ama
Bna sdace jel ve antibiyotik verdiler cnmKızlar bide bsey daha sorcam siz hangi ilac kullaniyosunuz ben bu sefer sadece jel ve estrofem kullaniyorum digerlerini istanbul tup bebek merkezinde yapmiştm cok fazlaydi ilaclar igneler bant vardi bu sefer bi az geldi bana ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?