2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bende hep benimle aynı dertten olanları takip ediyorum bi umut arıyorum inş bende sana umut olurum benden fazla fazla yumurta gelişsin
Senin ki kadar olsa yeter fazla olması iyi değilmiş bizim vakalarda 7 si döllensin yeter boşa giden yumurta olmasın ve hepsi kaliteli olsun

Gördüm kuzumu yani kesesını oracıkta duruyo öyle çok şükür rabbime 10 gun sonra kalp atışını duyucaz inşallah allah herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun sağlıkla..
Çok sevindim inşallah kucağına aldığını da görürsün ve bizlere de nasip olur çok mutlu oldum kendiminmis gibi

arkadaşlar ben izmirde medikal park ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yazın. ama tüp bebek raporu için sperm az olsa bile aşılam şartı aranıyor mu. bi de raporsuz ne kadar tuttu
Eger azosperm yoksa ve sizde de rezerv dusuklugu yoksa aşılama yapılıyor bildiğim kadarıyla sonra tupe geçmek için rapor çıkarıyorlar ben rapor çıkardım ve bir aşılama rezerv azlığı olduğu için hemen rapor cikti

Sen test yapiyomus un daha çok erken canim moralini bozarsin canim

Kızlar ben crinone jel ve banta ek olarak bi de Hibor diye bi iğne kullanıyorum , aranızda bu iğneyi kullanan var mı ?? hiç kimse yazmamış da merak ettim

Canım benim eşimin sperm sayısı 300 Bin bu durumda yine aşılama şartı koyarlar mı

Merhaba , bende 3 senedir deniyorum bebek için. 1 aşılama deneyimim var ama onda da olmadı. Gittigimiz her doktor Esiminde benimde problemimizin olmadığını soyled. Geçenhafta iİzmirde tüpbebek yyaptırdı.bbugün 9.günüm .arada bi kasiklarimda ağrı oluyor,birde akıntı. 3 günümkkaldı test için ama hiçumudum yok sanki tutmicak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…