- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.941
5. Gunde idrar testinde çkar mi acabaBna sdace jel ve antibiyotik verdiler cnm
Çıkmaz bnce cnm erkn test ypma derm biraz dha bkle5. Gunde idrar testinde çkar mi acaba
En iyisi kan tahlilini bekliyim tabi dayanabilirsemÇıkmaz bnce cnm erkn test ypma derm biraz dha bkle
Senin ki kadar olsa yeter fazla olması iyi değilmiş bizim vakalarda 7 si döllensin yeter boşa giden yumurta olmasın ve hepsi kaliteli olsunBende hep benimle aynı dertten olanları takip ediyorum bi umut arıyorum inş bende sana umut olurum benden fazla fazla yumurta gelişsin
Çok sevindim inşallah kucağına aldığını da görürsün ve bizlere de nasip olur çok mutlu oldum kendiminmis gibiGördüm kuzumu yani kesesınıoracıkta duruyo öyle çok şükür rabbime 10 gun sonra kalp atışını duyucaz inşallah allah herkese nasip etsin kucaklarımızı doldursun sağlıkla..
Eger azosperm yoksa ve sizde de rezerv dusuklugu yoksa aşılama yapılıyor bildiğim kadarıyla sonra tupe geçmek için rapor çıkarıyorlar ben rapor çıkardım ve bir aşılama rezerv azlığı olduğu için hemen rapor ciktiarkadaşlar ben izmirde medikal park ta tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum yazın. ama tüp bebek raporu için sperm az olsa bile aşılam şartı aranıyor mu. bi de raporsuz ne kadar tuttu
5. Gunde idrar testinde çkar mi acaba
valla canım çıksın çıkmasın ben keyfi başladım dünden yapmaya ha şimdilik sorun yok kan testine kadar çıkarsa çıkar çıkmazsa de dert değil ama kanda da çıkmazsa baya üzülücem biliyorum yani Rabbim inşallah nasip eder5. Gunde idrar testinde çkar mi acaba
Sizin kacinci gununuzvalla canım çıksın çıkmasın ben keyfi başladım dünden yapmaya ha şimdilik sorun yok kan testine kadar çıkarsa çıkar çıkmazsa de dert değil ama kanda da çıkmazsa baya üzülücem biliyorum yani Rabbim inşallah nasip eder
Sen test yapiyomus un daha çok erken canim moralini bozarsin canimvalla canım çıksın çıkmasın ben keyfi başladım dünden yapmaya ha şimdilik sorun yok kan testine kadar çıkarsa çıkar çıkmazsa de dert değil ama kanda da çıkmazsa baya üzülücem biliyorum yani Rabbim inşallah nasip eder
Cnm kan sulandırıcı iğne oluyorKızlar ben crinone jel ve banta ek olarak bi de Hibor diye bi iğne kullanıyorum , aranızda bu iğneyi kullanan var mı ?? hiç kimse yazmamış da merak ettim
yedinci günüm canımSizin kacinci gununuz
Yok ya canım eğlencesine yapıyorumSen test yapiyomus un daha çok erken canim moralini bozarsin canim
Canım benim eşimin sperm sayısı 300 Bin bu durumda yine aşılama şartı koyarlar mıEger azosperm yoksa ve sizde de rezerv dusuklugu yoksa aşılama yapılıyor bildiğim kadarıyla sonra tupe geçmek için rapor çıkarıyorlar ben rapor çıkardım ve bir aşılama rezerv azlığı olduğu için hemen rapor cikti
Salı günü kız bizim test günümüzCnm benim var diye hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum ki.sevinemiyomdaben pazartesi kan testimi yapicam ins
Yok canım 5 milyonun altı tüp bebek,bizim 2 milyondu ,aşılama falan yapılmıyorCanım benim eşimin sperm sayısı 300 Bin bu durumda yine aşılama şartı koyarlar mı
Salı günü kız bizim test günümüz
Koyarlar bana istenen belgelerde yazıyordu aşılama diye ama dedigim gibi bizim sonuclrimiz iyi olmadığı için ciktiCanım benim eşimin sperm sayısı 300 Bin bu durumda yine aşılama şartı koyarlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?