- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 63
- 36
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #2.961
19. gün canım daha erken de görülebilirmiş aslında ama böyle karından cok net göründü doktor esimi de çagırdı babası gel sen de bak deyince içim bi tuhaf olduHayırlısı olsun sağlıkla kucagına almayı nasip etsin allah. Transferden kaç gün sonra keseyi görmüş oldun?
Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır tedavin sana birşey sormak istiyorum hangi hastanede yaptırdın ben konyada yaptırdım geçen ay sonuç negatif 2.ciyi düşünürsem izmir medical parkta yaptırırım diyorum ama hiç araştırma yaptınmı o hastaneyle ilgiliMerhaba , bende 3 senedir deniyorum bebek için. 1 aşılama deneyimim var ama onda da olmadı. Gittigimiz her doktor Esiminde benimde problemimizin olmadığını soyled. Geçenhafta iİzmirde tüpbebek yyaptırdı.bbugün 9.günüm .arada bi kasiklarimda ağrı oluyor,birde akıntı. 3 günümkkaldı test için ama hiçumudum yok sanki tutmicak gibi
Laf aramızda ben cuma günü baslicam erken gebelik testi yapmaya evde,6 gün erken sonuç veriyormuş o testlerBoşver cnm 1 gun erken olsun.
Laf aramızda ben cuma günü baslicam erken gebelik testi yapmaya evde,6 gün erken sonuç veriyormuş o testler
Ya aslında benim pek ümidim yok biliyonmu,ıkinci gün o leke geldi, bide ben hiç yatmadim,bide üstüne eşimle aramız kötü bu aralar çok stresliyim,ikinci defa denemeyede hiç gücüm yok offfBen pazar günü o hassas testi yapicam.laf aramızda
Sen daha erken yapican hadi inşallah pozitifi görürüz cnm
Hassas test nasil oluyo canimBen pazar günü o hassas testi yapicam.laf aramızda
Sen daha erken yapican hadi inşallah pozitifi görürüz cnm
Prodector early in adetten 6 gün öncesini gösteren testleri var.Hassas test nasil oluyo canim
Ya aslında benim pek ümidim yok biliyonmu,ıkinci gün o leke geldi, bide ben hiç yatmadim,bide üstüne eşimle aramız kötü bu aralar çok stresliyim,ikinci defa denemeyede hiç gücüm yok offf
Umutsuz olma canim rahat olMerhaba , bende 3 senedir deniyorum bebek için. 1 aşılama deneyimim var ama onda da olmadı. Gittigimiz her doktor Esiminde benimde problemimizin olmadığını soyled. Geçenhafta iİzmirde tüpbebek yyaptırdı.bbugün 9.günüm .arada bi kasiklarimda ağrı oluyor,birde akıntı. 3 günümkkaldı test için ama hiçumudum yok sanki tutmicak gibi
Canim benim 10 nisan
1. bedazzld01 -HAMİLE
2- s_akaydin76. NEGATİF
3- Suniyeler. HAMİLE
4- safiskus. NEGATİF
5- prenses1989. HAMİLE
6- metceykelebek HAMİLE
7- Justicelinght NEGATİF
8- asklarinenguzeli. NEGATİF
9- the--banking = NEGATİF
10- Bella86. HAMİLE
11- Ellem. HAMİLE
12- zemberek_61. NEGATİF
13- YaseminNarin HAMİLE
14- Gulgonca86 HAMİLE
15- sevbuk HAMİLE
16- FS42 HAMİLE
17- Aresc14 HAMİLE
18 - cips HAMİLE
19- Kardelen-2 NEGATİF
20- satsi HAMİLE
21 - mirmoon81 NEGATİF
22- misilleme 8 nisan test günü
23- S_cici 8 nisan test günü
24- firuzem75 9 Nisan test günü
25 - ZeynepKur 9 Nisan test günü
26- zeymus 10 nisan test günü
27- Karamel_79 11 nisan test günü
28- İcequeen87 11 nisan test günü
29- Muckdudu 12 nisan test günü
30 - Flzask2003 12 nisan test günü
31- merve1608 12 nisan test günü
32-chiitlenbik 12 nisan test günü
33- bebeğim-gel 13 nisan test günü
34- minispushinka 13 nisan test günü
35- fundyyyy 13 nisan test günü
Arkadaşlar eksik veya yanlış bilgi varsa söyleyin..
Maaşallah hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bi şekilde yavrularını kucaklarına alırlar inşallah.
darısı diğer bekleyenlere olsun inşallah
herkesin isimin karşısında hamile yazsın.
tüm negatif yazanların pozitif olması dileğiyle inşallah
Merhaba justiceligh,Canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır tedavin sana birşey sormak istiyorum hangi hastanede yaptırdın ben konyada yaptırdım geçen ay sonuç negatif 2.ciyi düşünürsem izmir medical parkta yaptırırım diyorum ama hiç araştırma yaptınmı o hastaneyle ilgili
Umutsuz olma canim rahat ol
Canim benim 10 nisan
Teşekkür ediyorumMerhaba justiceligh,
İzmir bayraklı da Smyrna art tüpbebek merkezinde yyaptırdım.doktorlar ve hhemşireler gayet ilgililer. Tavsiye ederim.
Canım öyle şeyleri kafaya takma ben hiç yatmadim 21 aylık kızım var onun peşine kostum park larda kucağıma da aldım taşıdım şimdilik test pozitif Rabbim nasip edicek önce yoksa sen hep yatsanda olmadimi olmuyor ben ilk denememde çok yattım sonuç önce tuttu sonra düştü ikinci denemem de umursamadim onu kucağıma aldım güzel düşün güzel olsun inşallah esinlede aran düzelir biran önce sakin ve sabırlı olYa aslında benim pek ümidim yok biliyonmu,ıkinci gün o leke geldi, bide ben hiç yatmadim,bide üstüne eşimle aramız kötü bu aralar çok stresliyim,ikinci defa denemeyede hiç gücüm yok offf
Canım benim eşimin de Morfolojisi düşüktu Varikosel dediler hiç aşılama yaptirmadan direk tüp bebek için rapor aldık inşallah sizdede öyle olurCanım benim eşimin sperm sayısı 300 Bin bu durumda yine aşılama şartı koyarlar mı
Hadi bakalım hayırlısı olsun da kızlarımıza kardes gelsinBenim ilk deneme de üniv hastanesinde.3 tane 3.gün embriyosu oldu.tutmadı.sonraki umut tüp bebekte dondurulmus embriyolarla denedik 5. gün 2 tane şans yüksek dediler olmadi.sonra taze embriyolarla denedik.yine 5.gün 2 tane transfer oldu hamileydimmmm 10.gun kan testi yapmıştım..kızım oldu çok şükür..şimdi yine taze 4.gün embriyo transferi oldu
Hadi bakalım hayırlısı olsun da kızlarımıza kardes gelsin
Canım öyle şeyleri kafaya takma ben hiç yatmadim 21 aylık kızım var onun peşine kostum park larda kucağıma da aldım taşıdım şimdilik test pozitif Rabbim nasip edicek önce yoksa sen hep yatsanda olmadimi olmuyor ben ilk denememde çok yattım sonuç önce tuttu sonra düştü ikinci denemem de umursamadim onu kucağıma aldım güzel düşün güzel olsun inşallah esinlede aran düzelir biran önce sakin ve sabırlı ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?