- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.281
geçmişm olsun. tedaviniz nasıl sonuçlandı acaba ? bülent tıraş hocadan memenun kaldınız mı? bir de ücreteiniz ne kadar tuttu? ben bursada yaşıyorum . labratuarlarının çok gelişmiş oldugunu duydum ve gelmeyi düşünüyorum inş. cevabınızı bekliyorum . iyi günler..slm kızlar bende bu sıeteye uzun suredır uyeyım ama bu foruma hıc yazmadım sanırım bes senelık evlıyım bende ptesı opu oldum 22 yumurta toplandı 16 tanesı saglıklı 14 tanesı dollendı ama 9 tanesı bırıncı kalıtede dollenmeye devam edıormus bugunde aradılar 9 tane emrıom cok sukur kı devam edıor heycan dorukta ACIBADEM BULNET tıras drum burda yaptıran var mı dondurulmus mu yoksa taze emrıo mu koydurmalyız sızce bugun donecekler hangısı hayırlısıysa o olsun ınss bakalım
merhaba cnm bulent hocada yaptım sımdı ıkızlere hamıleyım cok sukur rabbıme cnm ekıbı guzel calısıor dıkkatlıler cok ıcınde kalmasın ben onerebılırm senınde hayırlısı olur ıns hakkındageçmişm olsun. tedaviniz nasıl sonuçlandı acaba ? bülent tıraş hocadan memenun kaldınız mı? bir de ücreteiniz ne kadar tuttu? ben bursada yaşıyorum . labratuarlarının çok gelişmiş oldugunu duydum ve gelmeyi düşünüyorum inş. cevabınızı bekliyorum . iyi günler..
adınıza cok sevindim . maşallah ne güzel. sizin sorununuz neydi? bende hem eş hemde yumurta kalite problemı var bir de polikistiğim. 27 yaşındayım 2 kere olumsuz oldu. sizin hikayenizi de öğrene bilir miyimmerhaba cnm bulent hocada yaptım sımdı ıkızlere hamıleyım cok sukur rabbıme cnm ekıbı guzel calısıor dıkkatlıler cok ıcınde kalmasın ben onerebılırm senınde hayırlısı olur ıns hakkında
cnm bızım elle tutulur bı sorun yoktu kı hıc sukur hemen oldu ama 6250 yebakma sen dondruma ucretı mıkro cip uyguluyor genellıkle dr hepsı 10,000 gıttı ılaclar falan ıcındeadınıza cok sevindim . maşallah ne güzel. sizin sorununuz neydi? bende hem eş hemde yumurta kalite problemı var bir de polikistiğim. 27 yaşındayım 2 kere olumsuz oldu. sizin hikayenizi de öğrene bilir miyim
? bir de tedavi ücretini. 6250 dendi ama eksrtalar cıkabiliyor mu eda hanım ?
Cok tesekkurler umarım bende hayırlı sonuçlar alırım tedaviye baslarsam sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Microcip ne için kullanılıyordu eda hanim. Oy bayag maliyeti olmuş. Ama sonucu olumlu olmuş şükür. Sizin yaş kaçtı?benm bı dıs gebelık bıde kımyasal gebelık olmustu kendılıgınden tup tuttu sukurler olsun rabbıme en kısa zamanda sızede naeıp etsın ıns
27 YASINDAYIM CNM MIKROCIPI SPERMI KALITELISI ICIN KULLANIOR CNM SANSI DAHA FAZLA ARTTRMAK ICINCok tesekkurler umarım bende hayırlı sonuçlar alırım tedaviye baslarsam sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Microcip ne için kullanılıyordu eda hanim. Oy bayag maliyeti olmuş. Ama sonucu olumlu olmuş şükür. Sizin yaş kaçtı?
canim benimde önceki hamilelikte gögsüm acayip hassasti hic dokunulmuyordu ama sonra 8.haftada kaybettim. bu sefer daha az hassasiyet var daha gec tepki verdi. ayni sekilde devam ediyor. elimdeki kitapta okumustum, ilk hamilelikten sonra hormonlar hamileligi ögrenoyormus hemen ayaklanmiyorlarmişHamile arkadaşlar hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyetim dünden beri azaldı gibi daha önce kaybım olduğu için korkuyorum.Belirtiler sizlerde artarak mı devam ediyor.
Hep okuyorum tüp bebekle hamile kalanların bazısında 8. Hafta düşük olmuş. Niye acaba???canim benimde önceki hamilelikte gögsüm acayip hassasti hic dokunulmuyordu ama sonra 8.haftada kaybettim. bu sefer daha az hassasiyet var daha gec tepki verdi. ayni sekilde devam ediyor. elimdeki kitapta okumustum, ilk hamilelikten sonra hormonlar hamileligi ögrenoyormus hemen ayaklanmiyorlarmiş
Ne güzel aynı yasitiz. Ama durumlarımız farklı . Benim yumurta oluşumunda kaliteli yumurta olusmuyor27 YASINDAYIM CNM MIKROCIPI SPERMI KALITELISI ICIN KULLANIOR CNM SANSI DAHA FAZLA ARTTRMAK ICIN
bilmiyorumki canim. doktorum sey demisti, büyük ihtimal sagliksiz bir bebekti demisti. 8.haftada kalbi atmiyordu. sanirim sagliksiz olduklari icin gelisemeyip kalpleri duruyorHep okuyorum tüp bebekle hamile kalanların bazısında 8. Hafta düşük olmuş. Niye acaba???
İnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu
Benim olmuştu canım tabi olumlu olumsuz diye kiyaslama ilaçlardan oluyor göğüs büyüdükçe açılıyor uçlar kaşıntı normal yaniİnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu
Bıraktıktan bir hafta sonra oldum adet tarihinde bir hafta ileri gectiYaaa onu bilmiyordum bilmiyorum arkadaşlarımdan tutmayanlarin hemen adet oldular ilaçları kullanirken
ben 7+2 de kaybettim.Biraz aklım kalıyor,kendimi çok dinliyorum.Önce hassasiyet olup sonra kaybolması beni korkuttu.İnşallah herkes için her şey yolunda gider.canim benimde önceki hamilelikte gögsüm acayip hassasti hic dokunulmuyordu ama sonra 8.haftada kaybettim. bu sefer daha az hassasiyet var daha gec tepki verdi. ayni sekilde devam ediyor. elimdeki kitapta okumustum, ilk hamilelikten sonra hormonlar hamileligi ögrenoyormus hemen ayaklanmiyorlarmiş
Benim yarın adet gunum bakalimBıraktıktan bir hafta sonra oldum adet tarihinde bir hafta ileri gecti
seni cok iyi anliyorum canim. bende öyleyim biraz endiseli. su haftalar gecip 12.haftayi doldursak daha rahat edivem sankiben 7+2 de kaybettim.Biraz aklım kalıyor,kendimi çok dinliyorum.Önce hassasiyet olup sonra kaybolması beni korkuttu.İnşallah herkes için her şey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?