2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

geçmişm olsun. tedaviniz nasıl sonuçlandı acaba ? bülent tıraş hocadan memenun kaldınız mı? bir de ücreteiniz ne kadar tuttu? ben bursada yaşıyorum . labratuarlarının çok gelişmiş oldugunu duydum ve gelmeyi düşünüyorum inş. cevabınızı bekliyorum . iyi günler..

Gunaydinlar hepinize inşallah transfer olanlar pozitifi görsün tedavi için bekleyenlerin de Rabbim gönlüne göre versin maddi manevi Allah yardimcimiz olsun benim de 4 Mayıs transfer günüm bugün belli oldu

merhaba cnm bulent hocada yaptım sımdı ıkızlere hamıleyım cok sukur rabbıme cnm ekıbı guzel calısıor dıkkatlıler cok ıcınde kalmasın ben onerebılırm senınde hayırlısı olur ıns hakkında

adınıza cok sevindim . maşallah ne güzel. sizin sorununuz neydi? bende hem eş hemde yumurta kalite problemı var bir de polikistiğim. 27 yaşındayım 2 kere olumsuz oldu. sizin hikayenizi de öğrene bilir miyim
? bir de tedavi ücretini. 6250 dendi ama eksrtalar cıkabiliyor mu eda hanım ?

cnm bızım elle tutulur bı sorun yoktu kı hıc sukur hemen oldu ama 6250 yebakma sen dondruma ucretı mıkro cip uyguluyor genellıkle dr hepsı 10,000 gıttı ılaclar falan ıcınde

benm bı dıs gebelık bıde kımyasal gebelık olmustu kendılıgınden tup tuttu sukurler olsun rabbıme en kısa zamanda sızede naeıp etsın ıns

benm bı dıs gebelık bıde kımyasal gebelık olmustu kendılıgınden tup tuttu sukurler olsun rabbıme en kısa zamanda sızede naeıp etsın ıns
Cok tesekkurler umarım bende hayırlı sonuçlar alırım tedaviye baslarsam sizde sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Microcip ne için kullanılıyordu eda hanim. Oy bayag maliyeti olmuş. Ama sonucu olumlu olmuş şükür. Sizin yaş kaçtı?

27 YASINDAYIM CNM MIKROCIPI SPERMI KALITELISI ICIN KULLANIOR CNM SANSI DAHA FAZLA ARTTRMAK ICIN

Hamile arkadaşlar hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyetim dünden beri azaldı gibi daha önce kaybım olduğu için korkuyorum.Belirtiler sizlerde artarak mı devam ediyor.
canim benimde önceki hamilelikte gögsüm acayip hassasti hic dokunulmuyordu ama sonra 8.haftada kaybettim. bu sefer daha az hassasiyet var daha gec tepki verdi. ayni sekilde devam ediyor. elimdeki kitapta okumustum, ilk hamilelikten sonra hormonlar hamileligi ögrenoyormus hemen ayaklanmiyorlarmiş

Hep okuyorum tüp bebekle hamile kalanların bazısında 8. Hafta düşük olmuş. Niye acaba???

27 YASINDAYIM CNM MIKROCIPI SPERMI KALITELISI ICIN KULLANIOR CNM SANSI DAHA FAZLA ARTTRMAK ICIN
Ne güzel aynı yasitiz. Ama durumlarımız farklı . Benim yumurta oluşumunda kaliteli yumurta olusmuyor bu yöntemler inşallah fayda sağlar bana da. Siz iki tane istediniz galiba? Ilk tüp bebek denemem iz miydi ?

Hep okuyorum tüp bebekle hamile kalanların bazısında 8. Hafta düşük olmuş. Niye acaba???
bilmiyorumki canim. doktorum sey demisti, büyük ihtimal sagliksiz bir bebekti demisti. 8.haftada kalbi atmiyordu. sanirim sagliksiz olduklari icin gelisemeyip kalpleri duruyor

İnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu
İnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu
Benim olmuştu canım tabi olumlu olumsuz diye kiyaslama ilaçlardan oluyor göğüs büyüdükçe açılıyor uçlar kaşıntı normal yani

ben 7+2 de kaybettim.Biraz aklım kalıyor,kendimi çok dinliyorum.Önce hassasiyet olup sonra kaybolması beni korkuttu.İnşallah herkes için her şey yolunda gider.

ben 7+2 de kaybettim.Biraz aklım kalıyor,kendimi çok dinliyorum.Önce hassasiyet olup sonra kaybolması beni korkuttu.İnşallah herkes için her şey yolunda gider.
seni cok iyi anliyorum canim. bende öyleyim biraz endiseli. su haftalar gecip 12.haftayi doldursak daha rahat edivem sanki

Kızlar merhaba..beni hatırlayan var mı bilmiyorum..31 martta transfer olmuştu..11 gün değerim 34 çıkmıştı..sonrasında 13. Gün yine aynı çıkmıştı..doktorum kimyasal gebelik olabilir Demişti..iki gün sonra yine kan testi yaptırdım..bu sefer 45 çıktı..daha önce dış gebelik geçirdiğim için aklımıza ilk o geldi..doktor takibe devam dedi..iki gün sonra tekrar yaptık bu sefer 65 oldu..iki gün sonra da 150 oldu..ondan 4 gün sonra yani beşinci gün bir daha yaptık bu sefer 798 oldu..ultrason takibi de Yapılıyor..dış gebelik olmadığı anlaşıldı çünkü aynı zamanda doktor rahim içinde keseye benzer birşey gördü ana Beta BÇG 1500lerde olmadığı için henüz birşey göremedik..ama olumlu gidiyor dedi..cuma tekrar ultrason var..yani anlayacağınız benim Değerler sonradan artmaya başladı ve ultrasonda da birşeyler göründü..ama bu total süre 25 gün oldu..aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan oldu mu? Geç yuvalanmış olabilir diyor doktor ama bilemiyoruz tabi..dış gebelik olmadığı için rahatladım ama şimdi de acaba gerçekten geç tutunma olmuş olabilir mi bir umut var mı merak-ı içindeyim tabi..bugün ultrason resmi de verdi doktor.. Böyle bir durumu Türk internet sitelerinde görmedim ama yabancı sitelerde olabilir diyor ve çok Örnekleri var diyor..hiç duyanınız bileniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…