- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.241
Ya cnm bir Dr sorsan belki bi ilaç verir bu kadar kan insanda hal bırakmazBende iyiyim cnm.yokk valla azalmadi aksamlari cok fena oluyom daha yogum oluo kanamasimdide var..
Ya cnm bir Dr sorsan belki bi ilaç verir bu kadar kan insanda hal bırakmaz
6 canımnormaldiGünaydınnnnnnn hamişlerrr hamiş adaylarıııııı nasılsınız..
negatif alan arkadaşlar size sorumm varrr ne olur bişey diyin.negatiften sonraki adetiniz kaç gün sürdü ve yoğunmuydu.
6 canımnormaldi[/QUOT
Günydın hepinize sağlıklı mutlu pazarlar
git cnm bence de inss yarın Dr içini ferahlatacak şeyler söyler geçmiş olsun cnmCnm yarin bi gidicem omazsa doktora cok rahatsiz oldum..yarim saatte 2 ped degistirdim..bu kadar kan neren geliyo anlamadim.halim yok kac gundur zaten
canim bende dünden beri öyleyim ne yesem midemi bulandirdi. su da icemiyorum, bulaniyi arttiriyor. sabah kakltigimda kusacak derecedeydim. kahvaltida haşlanmis patates felan yedim daha iyiyimGünaydın kızlar hala midem bulanıyor sanırım ilk 3 ayımız böyle geçecekama buna da razıyım bi daha o ağrıları cekmeyeyım de iyi tarafından bakalım
Ben kusuyorum da o kadar da yiyorum yemekte problem yok ama sonra çok midem bulanıyor ne yediysem olmadı ve zayıflıyorumcanim bende dünden beri öyleyim ne yesem midemi bulandirdi. su da icemiyorum, bulaniyi arttiriyor. sabah kakltigimda kusacak derecedeydim. kahvaltida haşlanmis patates felan yedim daha iyiyim
canim zencefilinde bulantiyi azalttigi biliniyor ama onu da denedin mi? bende bir kitap var onda da yaziyordu. zencefilli ne olursa yiyebilirsiniz diyordu.bende tozu var pek fayda etmedi birde tazesini alip deneyecegimBen kusuyorum da o kadar da yiyorum yemekte problem yok ama sonra çok midem bulanıyor ne yediysem olmadı ve zayıflıyorum
Aa bunu denemedim bilmiyordum bi deneyeyim bakalım teşekkürler canımcanim zencefilinde bulantiyi azalttigi biliniyor ama onu da denedin mi? bende bir kitap var onda da yaziyordu. zencefilli ne olursa yiyebilirsiniz diyordu.bende tozu var pek fayda etmedi birde tazesini alip deneyecegim
Benim opudan sonra başladı hiç geçmedi test gününe kadar canımTransferden kac gun sonra bel ve kasik agrisi basliyor. Benim ilk gunden beri ara ara kasik agrilarim oluyor hafif benim gibi yasamis var mi boyle
Benimde opudan beri var normal demek. İnsan ister istemez evham yapiyor. Bu benim 2.denemem.insan cok yoruluyorBenim opudan sonra başladı hiç geçmedi test gününe kadar canım
Benim ilk denememdı her şey çok yolunda gitti geçen haftaya kadar inşallah bununla kalır... gerçekten çok yorucu. Ağrılar normal ilk 3 ayda gorulebılırmıs doktorum öyle demiştiBenimde opudan beri var normal demek. İnsan ister istemez evham yapiyor. Bu benim 2.denemem.insan cok yoruluyor
Masallahhhh Allah nazarlardan saklasin. Rabbim isteyen herkese versin. Nerede tedavi gordunuzBenim ilk denememdı her şey çok yolunda gitti geçen haftaya kadar inşallah bununla kalır... gerçekten çok yorucu. Ağrılar normal ilk 3 ayda gorulebılırmıs doktorum öyle demişti
Yumurta toplama ve dolleme islemi ayni gun yapiliyor ya o gun 1. Gun olarak mi sayiliyor acaba hani adet oldugun gunu 1. Gun sayiyorlar ya aklima takildiBenim ilk denememdı her şey çok yolunda gitti geçen haftaya kadar inşallah bununla kalır... gerçekten çok yorucu. Ağrılar normal ilk 3 ayda gorulebılırmıs doktorum öyle demişti
Ben ankara Anatolıa da tedavi gördüm. Ertesi gün 1. Gün oluyor 24 saat bazında hesaplıyorlarYumurta toplama ve dolleme islemi ayni gun yapiliyor ya o gun 1. Gun olarak mi sayiliyor acaba hani adet oldugun gunu 1. Gun sayiyorlar ya aklima takildi
Canım benimde dünden beri adet ağrım var ve bugün jeli yaptım çıkardıktan sonra ucunda kan vardı artık hayırlısı canım sende durumlar nasılBenim daha 4 gün geçti bazen umutlanip bazen korkuyorum karnım adet ağrısı gibi sizim sizim sizliyor arada kasık ağrısı gogusleri hiç demiyorum ilaçlardan kesinlikle dokunamiyorum bile ama herkes bilen bilmeyen beni aylar öncesinden hamile gördüler hayırlısı Allahtan ondan gelen başım gözüm ustune
Bana hiç kan felan gelmedi özellikle bakıyorum ama yok çok şükür ama bazen transferin ilk günleri gelen kanlar tutunma olarak nitelendiriliyor benimde adet ağrılarım var bilmiyorum Persembe ye kadar adet olmazsam umutlanacam göğüs uçlarında acayip bi kaşıntı varCanım benimde dünden beri adet ağrım var ve bugün jeli yaptım çıkardıktan sonra ucunda kan vardı artık hayırlısı canım sende durumlar nasıl
Canım merhaba ben ikinci tedavimdeyim şu an dondurulmuşlarla. Birincim de dondurulmuştu ohss riskinden dolayi ve aynen dediğin şeyleri yaşadım. Ama olumluydu sonuç. Sonra yavrum gitti düşük oldu. İnşallah güzel sonuç alacaksın sen inanıyorum ve hissediyorum. Benim de transfer Mayıs 3 4 gibi olur. Hayırlısı rabbimdenBana hiç kan felan gelmedi özellikle bakıyorum ama yok çok şükür ama bazen transferin ilk günleri gelen kanlar tutunma olarak nitelendiriliyor benimde adet ağrılarım var bilmiyorum Persembe ye kadar adet olmazsam umutlanacam göğüs uçlarında acayip bi kaşıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?