- 3 Eylül 2014
- 2.978
- 2.343
- 108
- 37
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.261
İnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz muCanım merhaba ben ikinci tedavimdeyim şu an dondurulmuşlarla. Birincim de dondurulmuştu ohss riskinden dolayi ve aynen dediğin şeyleri yaşadım. Ama olumluydu sonuç. Sonra yavrum gitti düşük oldu. İnşallah güzel sonuç alacaksın sen inanıyorum ve hissediyorum. Benim de transfer Mayıs 3 4 gibi olur. Hayırlısı rabbimden
İnşallah tutunma kanamasıdır perşembe ben test yapcam canım sen ne zaman yapcaksın çarşamba benimde normalde adet tarihim.. Adet ağrısıda bu arada bacağıma vuruyo göğüslerimin heryeri acıyoBana hiç kan felan gelmedi özellikle bakıyorum ama yok çok şükür ama bazen transferin ilk günleri gelen kanlar tutunma olarak nitelendiriliyor benimde adet ağrılarım var bilmiyorum Persembe ye kadar adet olmazsam umutlanacam göğüs uçlarında acayip bi kaşıntı var
O hassasiyetten bende de olmustum transfer in 5. 6m günü arttı ve ağrılarım daha da kesinleşmiş ti. Meğerse yavruların tutunmasiymis. Bi de her şeyi bırak estrofem alıyorsanız o direk göğse etki ediyo. Düşün ben adetin 10. Gününde yim transfer bile olmadı göğüs hassasiyet i başladıİnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu
Benim normalde test tarihim 1 mayis ama ben erken yapmak istiyorum ama bi yanım da korkuyor belki beklerim eşim adet olana kadar bekle eğer olmazsa yaparız testi diyor yani transfer sonrası 15 gün sonra kastediyor bilmiyorum bakalım ama alıştım bu duruma bekleyebilir im de bekleyebilir im deİnşallah tutunma kanamasıdır perşembe ben test yapcam canım sen ne zaman yapcaksın çarşamba benimde normalde adet tarihim.. Adet ağrısıda bu arada bacağıma vuruyo göğüslerimin heryeri acıyo
canım sonuç Allah korusun negatif olsada adet olmayız kullandığımız ilaçlar adetimizi engelliyor canım ilaçları bıraktıktan sonra adet olunuyor o yüzden gel sende perşembe yap beraber öğrenelim daha fazla stres yaşamamış oluruzBenim normalde test tarihim 1 mayis ama ben erken yapmak istiyorum ama bi yanım da korkuyor belki beklerim eşim adet olana kadar bekle eğer olmazsa yaparız testi diyor yani transfer sonrası 15 gün sonra kastediyor bilmiyorum bakalım ama alıştım bu duruma bekleyebilir im de bekleyebilir im de
Yaaa onu bilmiyordum bilmiyorum arkadaşlarımdan tutmayanlarin hemen adet oldular ilaçları kullanirkencanım sonuç Allah korusun negatif olsada adet olmayız kullandığımız ilaçlar adetimizi engelliyor canım ilaçları bıraktıktan sonra adet olunuyor o yüzden gel sende perşembe yap beraber öğrenelim daha fazla stres yaşamamış oluruz
belki bünyeylede alakalı olabilir canımYaaa onu bilmiyordum bilmiyorum arkadaşlarımdan tutmayanlarin hemen adet oldular ilaçları kullanirken
İnşallah adet ağrılarım devam ediyor umut ile umutsuzluk arasında gidip geliyorumGunaydinnn herkeseeee
Guzel bi hafta olur insallahh.
2 taneee hamile haberi bekliyorizzz insalllahhhhh
C Cnsrhn1907 . Vedemir6133
Günaydın canım inşallah bu hafta güzel haberi veririmGunaydinnn herkeseeee
Günaydın kızlar inşallah güzel haberler alırız. Benim de bugün kontrolum var umarım ıyıyızdır. Rabbim yardımcımız olsun
Belki bu iyi bir haberdir bebiş yerlesiyodurBu arada az önce jelı kullandım ucunda herhalde dünden kalma çok hafif kahverengi leke gördüm korktum yaaa
Bugün 6.gün canim 5.gun embriyoşu normalde 3.gün yerleşmeyı bitiriyormusBelki bu iyi bir haberdir bebiş yerlesiyodur
İnşallah öyledir ama ne bileyim notur duruyorum simdiBelki bu iyi bir haberdir bebiş yerlesiyodur
Günaydınn arkadaşlar güzel bir hafta olsun ins
Gunaydinnnnnn inşallah güzel haberler aldığımız bir hafta olsun insallah
Günaydın kızlar inss güzel haberler alıp vereceğimiz bir hafta olsun inssGunaydinnn herkeseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?