2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

İnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu

İnşallah tutunma kanamasıdır perşembe ben test yapcam canım sen ne zaman yapcaksın çarşamba benimde normalde adet tarihim.. Adet ağrısıda bu arada bacağıma vuruyo göğüslerimin heryeri acıyo

İnşallah herkes pozitif olsun herkes yavrusunu kucağına alsın ama göğüs kasintisini kimseden duymadım siz duydunuz mu
O hassasiyetten bende de olmustum transfer in 5. 6m günü arttı ve ağrılarım daha da kesinleşmiş ti. Meğerse yavruların tutunmasiymis. Bi de her şeyi bırak estrofem alıyorsanız o direk göğse etki ediyo. Düşün ben adetin 10. Gününde yim transfer bile olmadı göğüs hassasiyet i başladı

İnşallah tutunma kanamasıdır perşembe ben test yapcam canım sen ne zaman yapcaksın çarşamba benimde normalde adet tarihim.. Adet ağrısıda bu arada bacağıma vuruyo göğüslerimin heryeri acıyo
Benim normalde test tarihim 1 mayis ama ben erken yapmak istiyorum ama bi yanım da korkuyor belki beklerim eşim adet olana kadar bekle eğer olmazsa yaparız testi diyor yani transfer sonrası 15 gün sonra kastediyor bilmiyorum bakalım ama alıştım bu duruma bekleyebilir im de bekleyebilir im de

canım sonuç Allah korusun negatif olsada adet olmayız kullandığımız ilaçlar adetimizi engelliyor canım ilaçları bıraktıktan sonra adet olunuyor o yüzden gel sende perşembe yap beraber öğrenelim daha fazla stres yaşamamış oluruz

Yaaa onu bilmiyordum bilmiyorum arkadaşlarımdan tutmayanlarin hemen adet oldular ilaçları kullanirken

Hamile arkadaşlar hamilelik belirtisi olan göğüs hassasiyetim dünden beri azaldı gibi daha önce kaybım olduğu için korkuyorum.Belirtiler sizlerde artarak mı devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…