2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Bu arada az önce jelı kullandım ucunda herhalde dünden kalma çok hafif kahverengi leke gördüm korktum yaaa
Bu arada az önce jelı kullandım ucunda herhalde dünden kalma çok hafif kahverengi leke gördüm korktum yaaa
benimde akşam öyle oldu canım doktora sordum normal dedi korkma belki yerleşiyordur bebişlerimiz

Ne güzel bebis seni birakmamis inşallah sonuna kadar da seninle olur sağlıkla doğar Allahım tamamına erdirsin

Kızlar bende bişey soracam transfer olmadan önce estroferm progestan kullananlar günde iki yada üç tane olunca aynı anda mi alıyordunuz

Kızlar bende bişey soracam transfer olmadan önce estroferm progestan kullananlar günde iki yada üç tane olunca aynı anda mi alıyordunuz
Ben estrofemi transferden sonra almaya başladım .. Bir sabah bir akşam..proteston da sabah öğle akşam.. Aynı anda hiç almadım canım

Ne güzel bebis seni birakmamis inşallah sonuna kadar da seninle olur sağlıkla doğar Allahım tamamına erdirsin
Âmin canım inşallah.. Bilemiyorum ki..bekleyiş çok stresli.. Beni Beta hcg değerleri korkutuyor..çünkü burda okuduğum değerlerle benimkinin hiç alakası yok..yine de Herşeyin hayırlısı..Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Kizlar transferimin 3. gunu. Gobek kismine dogru bicak batmalari ve alt karin agrisi yasayanlar var mi? Normal mi sizce?

Canın bebeğin sana sarılmaya kararlı burdaki değerleri de düşünme .benim arkadaşım 10 ile başladı şimdi kalbi duydular :) herkesin kaderi farklı sen kendine bebeğine odaklan onun dünyaya sağlıkla geleceğine inan bak herşey daha kolay olcak .strese girme kesinlikle inş senin hikayen güzel sonuçlanacak böyle düşün

Çok Sağol..çok güzel moral verdi Sözlerin...inşallah cuma günü ben de güzel haberler veririm..çok teşekkür ederim canım..

Kızlar bebeğimi gördüm kocaman olmuş 17 mm bir de Yumurtalıklarım normale donse tehlike geçecek ınsallah var . Bu arada güzel haberler var mı bugün test günü olan pek takip edemedim

Maaşallah cnm bebeğinee cnm 17mm olmuş demek miniğim yaa
inşallah cnm yumurtalıklarında en yakın zamanda normale dönerr

hayırlı olsun arkadaşım bebeğin seni bırakmamakta kararlıı maaşallah azda olsa artarak hep devamm etmiş.inşallah sonunna kadar devam eder hayırlısıyla

6 'dan bu yana ayaktayım uyuyamadım.eşime kahvaltı hazırladım birazdan geri uyuycam....
sen nasılsın cnm
Bende 4.30 ta namaza kalktık eşimin uçağı vardı 6.30 da kahvaltı hazırladı bende ona eşlik ettim yolladım şimdi bende uzanıyorum bugün iznim bitti ise gidiyorum özledim işimi öğrencilerimi gözümde tuttuler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…