- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.301
Bu arada az önce jelı kullandım ucunda herhalde dünden kalma çok hafif kahverengi leke gördüm korktum yaaa
benimde akşam öyle oldu canım doktora sordum normal dedi korkma belki yerleşiyordur bebişlerimizBu arada az önce jelı kullandım ucunda herhalde dünden kalma çok hafif kahverengi leke gördüm korktum yaaa
Ne güzel bebis seni birakmamis inşallah sonuna kadar da seninle olur sağlıkla doğar Allahım tamamına erdirsinKızlar merhaba..beni hatırlayan var mı bilmiyorum..31 martta transfer olmuştu..11 gün değerim 34 çıkmıştı..sonrasında 13. Gün yine aynı çıkmıştı..doktorum kimyasal gebelik olabilir Demişti..iki gün sonra yine kan testi yaptırdım..bu sefer 45 çıktı..daha önce dış gebelik geçirdiğim için aklımıza ilk o geldi..doktor takibe devam dedi..iki gün sonra tekrar yaptık bu sefer 65 oldu..iki gün sonra da 150 oldu..ondan 4 gün sonra yani beşinci gün bir daha yaptık bu sefer 798 oldu..ultrason takibi de Yapılıyor..dış gebelik olmadığı anlaşıldı çünkü aynı zamanda doktor rahim içinde keseye benzer birşey gördü ana Beta BÇG 1500lerde olmadığı için henüz birşey göremedik..ama olumlu gidiyor dedi..cuma tekrar ultrason var..yani anlayacağınız benim Değerler sonradan artmaya başladı ve ultrasonda da birşeyler göründü..ama bu total süre 25 gün oldu..aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan oldu mu? Geç yuvalanmış olabilir diyor doktor ama bilemiyoruz tabi..dış gebelik olmadığı için rahatladım ama şimdi de acaba gerçekten geç tutunma olmuş olabilir mi bir umut var mı merak-ı içindeyim tabi..bugün ultrason resmi de verdi doktor.. Böyle bir durumu Türk internet sitelerinde görmedim ama yabancı sitelerde olabilir diyor ve çok Örnekleri var diyor..hiç duyanınız bileniniz var mı?
Ben estrofemi transferden sonra almaya başladım .. Bir sabah bir akşam..proteston da sabah öğle akşam.. Aynı anda hiç almadım canımKızlar bende bişey soracam transfer olmadan önce estroferm progestan kullananlar günde iki yada üç tane olunca aynı anda mi alıyordunuz
Âmin canım inşallah.. Bilemiyorum ki..bekleyiş çok stresli.. Beni Beta hcg değerleri korkutuyor..çünkü burda okuduğum değerlerle benimkinin hiç alakası yok..yine de Herşeyin hayırlısı..Allah yardımcımız olsun hepimizin..Ne güzel bebis seni birakmamis inşallah sonuna kadar da seninle olur sağlıkla doğar Allahım tamamına erdirsin
Canın bebeğin sana sarılmaya kararlı burdaki değerleri de düşünme .benim arkadaşım 10 ile başladı şimdi kalbi duydular :) herkesin kaderi farklı sen kendine bebeğine odaklan onun dünyaya sağlıkla geleceğine inan bak herşey daha kolay olcak .strese girme kesinlikle inş senin hikayen güzel sonuçlanacak böyle düşünÂmin canım inşallah.. Bilemiyorum ki..bekleyiş çok stresli.. Beni Beta hcg değerleri korkutuyor..çünkü burda okuduğum değerlerle benimkinin hiç alakası yok..yine de Herşeyin hayırlısı..Allah yardımcımız olsun hepimizin..
Çok Sağol..çok güzel moral verdi Sözlerin...inşallah cuma günü ben de güzel haberler veririm..çok teşekkür ederim canım..Canın bebeğin sana sarılmaya kararlı burdaki değerleri de düşünme .benim arkadaşım 10 ile başladı şimdi kalbi duydular :) herkesin kaderi farklı sen kendine bebeğine odaklan onun dünyaya sağlıkla geleceğine inan bak herşey daha kolay olcak .strese girme kesinlikle inş senin hikayen güzel sonuçlanacak böyle düşün
Bana doktor normal Demişti olabilir miş.. Belki de o batmalar tutunma belirtileridir.. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah test Gününde..Kizlar transferimin 3. gunu. Gobek kismine dogru bicak batmalari ve alt karin agrisi yasayanlar var mi? Normal mi sizce?
Kızlar bebeğimi gördüm kocaman olmuş 17 mmbir de Yumurtalıklarım normale donse tehlike geçecek ınsallah var . Bu arada güzel haberler var mı bugün test günü olan pek takip edemedim
Kızlar merhaba..beni hatırlayan var mı bilmiyorum..31 martta transfer olmuştu..11 gün değerim 34 çıkmıştı..sonrasında 13. Gün yine aynı çıkmıştı..doktorum kimyasal gebelik olabilir Demişti..iki gün sonra yine kan testi yaptırdım..bu sefer 45 çıktı..daha önce dış gebelik geçirdiğim için aklımıza ilk o geldi..doktor takibe devam dedi..iki gün sonra tekrar yaptık bu sefer 65 oldu..iki gün sonra da 150 oldu..ondan 4 gün sonra yani beşinci gün bir daha yaptık bu sefer 798 oldu..ultrason takibi de Yapılıyor..dış gebelik olmadığı anlaşıldı çünkü aynı zamanda doktor rahim içinde keseye benzer birşey gördü ana Beta BÇG 1500lerde olmadığı için henüz birşey göremedik..ama olumlu gidiyor dedi..cuma tekrar ultrason var..yani anlayacağınız benim Değerler sonradan artmaya başladı ve ultrasonda da birşeyler göründü..ama bu total süre 25 gün oldu..aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan oldu mu? Geç yuvalanmış olabilir diyor doktor ama bilemiyoruz tabi..dış gebelik olmadığı için rahatladım ama şimdi de acaba gerçekten geç tutunma olmuş olabilir mi bir umut var mı merak-ı içindeyim tabi..bugün ultrason resmi de verdi doktor.. Böyle bir durumu Türk internet sitelerinde görmedim ama yabancı sitelerde olabilir diyor ve çok Örnekleri var diyor..hiç duyanınız bileniniz var mı?
Günaydınnnnnnnn erkenciyizflzask2003
Bende 4.30 ta namaza kalktık eşimin uçağı vardı 6.30 da kahvaltı hazırladı bende ona eşlik ettim yolladım şimdi bende uzanıyorum bugün iznim bitti ise gidiyorum özledim işimi öğrencilerimi gözümde tuttuler6 'dan bu yana ayaktayım uyuyamadım.eşime kahvaltı hazırladım birazdan geri uyuycam....
sen nasılsın cnm
Bu topikteki en son iki kisiyiz hadi bakalım hayırlı sonuçlar alKızlar verdim kan tahlili ne olur dua edin dayanamadım 7. Gün verdim
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canımKızlar verdim kan tahlili ne olur dua edin dayanamadım 7. Gün verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?