- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.341
sakin canim yaa
Ne oldu canimarkadaşlar bizim grubumuz neden böyle yaaa
Oyy cnm benim giriyorum elimden geldiğince topige ama çoğu arkadaş gitti malesefbugun pek kimse olmayinca canim sıkıldı
Genelde ilk uç ay oluyor cnm bulantı az ve sık ye kraker bulundur leblebi muz haşlanmış patates bunlar bulantiya iyi gelir cnm mideni oturturMidem çok kötü benim.Çok mu erken acaba bunun için sabah yediklerimi bile öğleden sonra kusuyorum.Kusma harici bulantım da çok oluyor.Her şeye razıyım tabi.6+1 daha
Canim eger bizde sorun cikmazsa belki haziranda tekrar baslariz çünkü arayı çok uzatmak istemiyorumCnm inss haziranda baslicaz bizde
Ben geldim kızlar mide bulantısından hiç bi şey yapamıyorum
Canim eger bizde sorun cikmazsa belki haziranda tekrar baslariz çünkü arayı çok uzatmak istemiyorum[/QUOTE ] ne güzel olur aynı zamanlara denk gelmemiz beraber gün sayariz
Cnm o testin sonucuna gore ilaç verecek tedavisi var sukurInşallah canım test sonuclarimiz bir ciksin da bakalım tayfun bey ne diyecek
Ya esim zaten tedavi oluyo insallah bir şey cikmaz şimdiden strese girdim canim ya haftaya dönüm noktamizCnm o testin sonucuna gore ilaç verecek tedavisi var sukur
No panik cnm inss herşey guzel olacak arada bende strese girdim mi allahın izniyle olacak diye telkin yapıyorum hormonlarimizinda düzgün olması lazım neticedeYa esim zaten tedavi oluyo insallah bir şey cikmaz şimdiden strese girdim canim ya haftaya dönüm noktamiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?