2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

sanada geçmiş olsun canım devamı gelmez inşallah

Gunaydinlar hepinize inşallah transfer olanlar pozitifi görsün tedavi için bekleyenlerin de Rabbim gönlüne göre versin maddi manevi Allah yardimcimiz olsun benim de 4 Mayıs transfer günüm bugün belli oldu
Benim de 3 Mayıs. Beraber sonuç beklicek bi arkadas buldum yasasin:)

Canım arkadaşım inşallah olumludur her şey. Ama bende ilk denememde 170 e kadar düzensiz arttı. Sonra 440 a kadar yükseldi iki günde. Sonra da düşük yaptim sadece yaşadığını söyledim moral bozmak değil niyetim betana bktir sürekli

Günaydın kızlar 7 haftalık hamişim ama 5 gün önccw kanamam oldu sonra siyah lekeler geliyor cuma kontrolüm olcak böyle olan arkadaşlar varmı içinizde yardımcı olurmusunuz sürekli yatıyorum

Günaydın kızlar 7 haftalık hamişim ama 5 gün önccw kanamam oldu sonra siyah lekeler geliyor cuma kontrolüm olcak böyle olan arkadaşlar varmı içinizde yardımcı olurmusunuz sürekli yatıyorum
Canım sen burada fazla oyalanmadan direkt doktorunu ara ya da doktorun yanına git bir sıkıntı varsa zaten Doktor sana yardımcı olur ihmal etme Doktoru

inşallah devam etmez canım bugün iğne oldum düşük için
Can'ım bende hem Progestan iyne kullanıyorum,Progestan ın tabletini kullanıyorum hamde crınone jel kullanıyorum gün geçtikçe ilaçları artırarak devam ediyorum inşallah Can'ım

günaydın kizlarr. guzel bir gün olur inşallah
ben bugün uykucu oldum resmen aksam 11 sabah 10 ggözümü acamiyorum daha

kanamasi olan arkadaslar, doktorunuza bildirin ve yatip dinlenin lütfen. biran önce gecer insallah

canim cok gecmis olsun. kanaman cok mu oldu

Kizlar ben ilk transverimde sadece crinone jel kullandim.ozamanda kahve lekeler geldi ve kimyasal gebelik olmistu.simdi allahin izniyle ikinciyi deneyecegiz doktora desem banada.progestan igne filan verirmi gerek gormemisti ama sonucta dusuk oldu

Günaydın arkadaşlar. Öyle midem bulanıyor ki allahım bezdim canımdan. sabah öğle akşam gece. Gece uykumdan uyanıyorum bulantıdan. Moralim bozuldu artık. Daha 7+4 teyiz. Çubuk kraker de artık midemi bulandırmaya başladı. Ne yapcagımı şaşırdım. Hüçbir şey yapamıyorum evde, hasta gibi yatıyorum

Bende hayırlısıyla hamile kalsam ve bulantı olursa şikayet etmeyecem demiştim inşallah bize de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…