- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
- #4.381
sanada geçmiş olsun canım devamı gelmez inşallahBiraz stresli gidiyor zannetmeyin hamile olunca stres bitiyor asıl stres o zaman başlıyor iki de bir kanamam oluyor hemen hastaneye koşuyor uz bebekler duruyormu kalbi atıyormu falan filan ben bu ilaçlar nezaman biticek diye düşünürken artarak devam ediyor dün hastanede bi gece yattım şimdi iyim çok şükür hiç is yapmıyorum artık yan gelip yatıyorum sen nasılsın canım tedaviye ne zaman basliycan
Benim de 3 Mayıs. Beraber sonuç beklicek bi arkadas buldum yasasin:)Gunaydinlar hepinize inşallah transfer olanlar pozitifi görsün tedavi için bekleyenlerin de Rabbim gönlüne göre versin maddi manevi Allah yardimcimiz olsun benim de 4 Mayıs transfer günüm bugün belli oldu
Canım arkadaşım inşallah olumludur her şey. Ama bende ilk denememde 170 e kadar düzensiz arttı. Sonra 440 a kadar yükseldi iki günde. Sonra da düşük yaptimKızlar merhaba..beni hatırlayan var mı bilmiyorum..31 martta transfer olmuştu..11 gün değerim 34 çıkmıştı..sonrasında 13. Gün yine aynı çıkmıştı..doktorum kimyasal gebelik olabilir Demişti..iki gün sonra yine kan testi yaptırdım..bu sefer 45 çıktı..daha önce dış gebelik geçirdiğim için aklımıza ilk o geldi..doktor takibe devam dedi..iki gün sonra tekrar yaptık bu sefer 65 oldu..iki gün sonra da 150 oldu..ondan 4 gün sonra yani beşinci gün bir daha yaptık bu sefer 798 oldu..ultrason takibi de Yapılıyor..dış gebelik olmadığı anlaşıldı çünkü aynı zamanda doktor rahim içinde keseye benzer birşey gördü ana Beta BÇG 1500lerde olmadığı için henüz birşey göremedik..ama olumlu gidiyor dedi..cuma tekrar ultrason var..yani anlayacağınız benim Değerler sonradan artmaya başladı ve ultrasonda da birşeyler göründü..ama bu total süre 25 gün oldu..aranızda hiç böyle bir durumla karşılaşan ya da duyan oldu mu? Geç yuvalanmış olabilir diyor doktor ama bilemiyoruz tabi..dış gebelik olmadığı için rahatladım ama şimdi de acaba gerçekten geç tutunma olmuş olabilir mi bir umut var mı merak-ı içindeyim tabi..bugün ultrason resmi de verdi doktor.. Böyle bir durumu Türk internet sitelerinde görmedim ama yabancı sitelerde olabilir diyor ve çok Örnekleri var diyor..hiç duyanınız bileniniz var mı?
Günaydın kızlar oğlum teoga girecek bizim için dua ederseniz çok sevinirim
Doğru diyosun da iki tane negatif olunca insan panik oluyor insallah ikimizde hemen hamile kalirizNo panik cnm inss herşey guzel olacak arada bende strese girdim mi allahın izniyle olacak diye telkin yapıyorum hormonlarimizinda düzgün olması lazım neticede
Canım sen burada fazla oyalanmadan direkt doktorunu ara ya da doktorun yanına git bir sıkıntı varsa zaten Doktor sana yardımcı olur ihmal etme DoktoruGünaydın kızlar 7 haftalık hamişim ama 5 gün önccw kanamam oldu sonra siyah lekeler geliyor cuma kontrolüm olcak böyle olan arkadaşlar varmı içinizde yardımcı olurmusunuz sürekli yatıyorum
Can'ım bende hem Progestan iyne kullanıyorum,Progestan ın tabletini kullanıyorum hamde crınone jel kullanıyorum gün geçtikçe ilaçları artırarak devam ediyorum inşallah Can'ıminşallah devam etmez canım bugün iğne oldum düşük için
canim cok gecmis olsun. kanaman cok mu olduBiraz stresli gidiyor zannetmeyin hamile olunca stres bitiyor asıl stres o zaman başlıyor iki de bir kanamam oluyor hemen hastaneye koşuyor uz bebekler duruyormu kalbi atıyormu falan filan ben bu ilaçlar nezaman biticek diye düşünürken artarak devam ediyor dün hastanede bi gece yattım şimdi iyim çok şükür hiç is yapmıyorum artık yan gelip yatıyorum sen nasılsın canım tedaviye ne zaman basliycan
Canım benim inş güzel sınavı Allahım zihin açıklığı versinGünaydın kızlar oğlum teoga girecek bizim için dua ederseniz çok sevinirim
Cuma yi bekleyecem bu arada günaydın hamile olanların çoğu kaçtığı için sessiz burasidemir6133 . Cnm sen napiyosun test ne zaman yapacaksin
Bende hayırlısıyla hamile kalsam ve bulantı olursa şikayet etmeyecem demiştim inşallah bize de dua edinGünaydın arkadaşlar. Öyle midem bulanıyor ki allahım bezdim canımdan. sabah öğle akşam gece. Gece uykumdan uyanıyorum bulantıdan. Moralim bozuldu artık. Daha 7+4 teyiz. Çubuk kraker de artık midemi bulandırmaya başladı. Ne yapcagımı şaşırdım. Hüçbir şey yapamıyorum evde, hasta gibi yatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?