2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Sende kısa zaman sonra gobusluler kervanına katılırsin canım insallah..
Daha cinsiyetler belli olacak ne heyecanli
inşallah hepimiz katılalım bu sene ne güzel olur Allahım hepimize nasip etsin hamileliği bebişleri sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi büyütmeyi.... ewet daha cinsiyetler belli olacak keseyi görecekler var bu heyecanlar hiç bitmesin sıkıntısız çok güzel hamilelikler olsun inşallah

Bende burdayım spora ve diyete başladım açım aç :) Burası çok sessiz Gerçekten bundan bende şikayetçiyim .burdaki herkesin hamile haberini almadan hiç biyere gitmiycem

Canım benimde dünden beri adet ağrım var ve bugün jeli yaptım çıkardıktan sonra ucunda kan vardı artık hayırlısı canım sende durumlar nasıl
Canım bende de öyle oluyordu en son baya bi kanamam oldu Dr a gittim bi gece yatırdı hastanede bebisler ıymis dikkat et olur böyle şeyler dedi

Canım düşünürsen benim Dr umu da tavsiye ederim medikal park goztepe hastanesi aynur ersahin mükemmel biri daha önce aynı hastanede sedat kadanali ya yaptırmıştım ilk i düştü ikincisi ni kucağıma aldım son kez aynur hanim da denedim ve şimdi ikiz bekliyorum ben bi düşün derim

Bende burdayım spora ve diyete başladım açım aç :) Burası çok sessiz Gerçekten bundan bende şikayetçiyim .burdaki herkesin hamile haberini almadan hiç biyere gitmiycem

Aaa bende diyetteyim cnm 2.haftam 2 kilo verdim..sen kacsin hedefin ne
Bende listedeki negatif lerde pozitif olana kadar burdayim

Çok sevindimm bizede umut oldu sperm sayisi az olanlara arkadaşım bin şükür mutluluklar dilerim hersey umarım hrp yolunda gider Muck Muck
Ay canım hiç korkma yın Rabbim istedik ten sonra hersey bahane bizim sorunumuz da sperm kalitesi sayısı yetersiz di 3 kez denedim ilk i düştü ikincisi ni kucağıma aldım şimdi ikiz bekliyorum Rabbim istedik ten sonra hersey mümkün en kisa zamanda Rabbim sana da nasip etsin

Cnm nasılsın nasil gidiyo

Aaa bende diyetteyim cnm 2.haftam 2 kilo verdim..sen kacsin hedefin ne
Bende listedeki negatif lerde pozitif olana kadar burdayim
Ben bu hafta başladım canim 65 kiloyum şimdilik hedef 60 sonrasını bakacam. Platese başladım heryerim ağrıyor zorlanıyorum epey kırk dakika falanda yürüyüş yapıyorum senin hedefin ne ? Bende haftada bir kilo vermek istiyorum en sağlıklısı

Allah Razı olsun bitanem bizdede sayı az bende bir sebep yok ins canim bebim çok saoll zamanı var ins benxe anne olmak çok istiyirumm ins tafariz be gulun saglikla kucağına almak nasip olsun arkdasim

Cnm nasılsın nasil gidiyo
Biraz stresli gidiyor zannetmeyin hamile olunca stres bitiyor asıl stres o zaman başlıyor iki de bir kanamam oluyor hemen hastaneye koşuyor uz bebekler duruyormu kalbi atıyormu falan filan ben bu ilaçlar nezaman biticek diye düşünürken artarak devam ediyor dün hastanede bi gece yattım şimdi iyim çok şükür hiç is yapmıyorum artık yan gelip yatıyorum sen nasılsın canım tedaviye ne zaman basliycan

Allah Razı olsun bitanem bizdede sayı az bende bir sebep yok ins canim bebim çok saoll zamanı var ins benxe anne olmak çok istiyirumm ins tafariz be gulun saglikla kucağına almak nasip olsun arkdasim
Amin canım inşallah başladın mi sen tedaviye ilk denemen mi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…