2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

Ben de bir an önce kalp sesini duymak istiyorum.

Cnm hayırlı olsun.Rabbim devamını getirsin.Diğer bebişin de annesine sımsıkı tutunur inş.kardeşini yalnız bırakmaz.

masallah canim bir ikiz daha eklendi listeye

Bende hayırlısıyla hamile kalsam ve bulantı olursa şikayet etmeyecem demiştim inşallah bize de dua edin
İnşallah hamile kalırsın ama mide bulantısı inan cok kötü. Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hamileliğin güzelliğini yaşayamadım. Her gün bir şey. İnşallah bu mide bulantısı da geçer bir an önce.

Ben de aynıyım canım üç gündür sonra da buna bile şükür diyorum bebişim diyordum artık bebişlerim benimle ki burdayız biz diye uyarı veriyorlar diyorum velhasıl bunlar da çok güzel inşallah Rabbim herkese yaşatır bu duyguyu

İnşallah duyarsın canım sende
sağol canım amin inşallah hep ikiz istemiştim kucağıma da ikiz almak nasip olur inşallah
Cok istiyorum ikiz diye diye Allah da kabul etmiş dualarini inşallah kucaginada sağlıkla ikisini almayi nasip etsin Rabbim. benimde iki tane konulacak inşallah bende ikiz olsun isterim sağlıkla hayirla da kucağımiza almayi buyutmeyi isterim

Öyle oldu canım ya çok şükür Rabbim sana da nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım bazen diyorum hep test gününü mu bekleseydık daha rahatmısız o zamanlar

Ayy çok güzel rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah

İşte benim de aynı böyle naptıysam olmadı bi yandan da şükrediyorum canım tek derdimiz bu olsun

Ay canım gözün aydın olsun inşallah oda diğerine yetisir de annesini birakmaz ben henüz hiç dinlemedi m kalp atışını Dr var dedi ama bize dinlemedi sizin dinlemeniz için daha var dedi bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım bazen diyorum hep test gününü mu bekleseydık daha rahatmısız o zamanlar
Aynen öyle tadını cikaramiyorsun bi türlü Dr bile ilk 3 ay çok sevinme diyor bi türlü tam mutlu olamiyorsun hergün kanamam varmı lekelenme varmı çok şansım var düşüyor mu falan filan diye çok düşünüyorsun yinede inşallah bu kadar stres e sıkıntıya göre kucağımiza alırız bebislerimiz i D3 değer boşa çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…