- 12 Şubat 2016
- 278
- 214
- 23
- 34
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Canim benim 25 tane toplandı ama 10 tanesi küçüktu 16 tane döllenme 8 tanesi sağlıkliydi dondurdu pko da yumurta sayısı daha çok oluyor tutsunda ucude yeter canımkaç embriyo oldu benm 3 tane ancak 8 yumurta toplanmıştı ama 3 ü oldu
inş allah hepimizin yardımcısı olsunCanim benim 25 tane toplandı ama 10 tanesi küçüktu 16 tane döllenme 8 tanesi sağlıkliydi dondurdu pko da yumurta sayısı daha çok oluyor tutsunda ucude yeter canım
aynen bakini zor ama bende sansi artirmak icin iki istemistim ilkinde bir tanesi tutmustu bu seferde iki tane konulacak insallahbenim yaşımda 33 ilk denemem olacak ama devlette yaptırcam söylesem yaparlar mı acaba 2 tane ,ıkı tane olursa bakması çok zor olacak benim için ama şansı artırmak için de istiyorum
Amin inşallah caniminş allah hepimizin yardımcısı olsun
Ikinci adette baslaniyor zaten ilk degilSağol canım ben daha olmadım merak ettim olsada başlasam artık diye dua ediyorum
Kızlar bu gün hsg çektirdim anestezi almadan,şükürler olsun rabbime çok rahat oldu ve temiz çıktı Allah izin verirse ayın 24 ü start verecez,hsg kabusum olmuştu ama oradaki hemşireye ben neden anestezi almıyorum diye sorduğumda doktorun normal muayeneyi rahat olduğun için anesteziye gerek duymamış dedi... Hsg bittikten sonra herkezi öpesim geldi
Kızlar selam. Bende yarın başlıyorum artık iğnelerime kısmetse. Hadi Bismillah
Bana öyle bir şey demediler adet olunca bir ilaç verdiler kullan kontrole gel dedilerIkinci adette baslaniyor zaten ilk degil
neden yarım kaldı. doktorun uygun görürse baslar canımBu ay tup bebek denemem yarim kaldi.. Yani transfer olamadim... Bu Mart ayinda hemen baslayabilirmiyim yoksa beklemek mi lazim..
neden yarım kaldı. doktorun uygun görürse baslar canım
Ilacin adi ne canim ? Toplamadan sonra adet oluyosun ya o ilk adetinikinci adetle baslaniyor genelde ama bilemiyorumBana öyle bir şey demediler adet olunca bir ilaç verdiler kullan kontrole gel dediler
Estrofem canim ilacın adiIlacin adi ne canim ? Toplamadan sonra adet oluyosun ya o ilk adetinikinci adetle baslaniyor genelde ama bilemiyorum
O ilac transfer için dimi canım sende transfer zamanı kullandinmi demekki yetiyormus bukadar dinlenmesi vücudunDemek senin hemen transferin olacak ilginc canim ! Hic dinlendirmicek vucudu o zaman !
Mrb canım bana günde 220 yapilmisti sana kac yapıldıbu ay baslayanlar nekadar dozda igne yapiyor hergun merak ediyorum. herkes farkli ama. bunun bir averaji nedir bilsem sevinecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?